inzercia, predaj, predám, bazár

Wagner w950 striekacia pištol

Kategória: Stavebné stroje

Predám úplne novú striekaciu pištol s platnou 2r zárukou. Nefunkčnú starú som dal na reklamáciu a dali mi novú. Nepoužitá, zabalená s bločkom. Pridám k nej ďalšiu pištol na nanášanie farieb a hadicu. Cena pevná 250€, len osobne. Cena novej v Obi 295 €
Wagner w950 striekacia pištol
Podobné inzeráty
Predám striekaciu pištoľ Wagner Control Pro 250M
Predám striekaciu pištoľ Wagner Control Pro 250M, Nový ( Osobný odber - Bratislava a okolie, Senec, Šamorin, Trnava.
Sada striekacia pistol + hadica + pistol + tryska + motylik
Specialna ponuka na sadu pre airless striekaci stroj. Nove a nepouzite. Sada obsahuje: - striekacia pistol - filter - tryska 517 - koncovna pistole (motylik) - predlzovak 20 cm - vysokotlakova hadica 15m (3600psi= 200-300bar) Cena 139.-EUR Kompatibilne na vsetky striekacie zariadenia aj s Graco alebo Wagner a inymi striekacimi strojmi. Popripade viem dodat aj komplet striekacie zariadenie. VSETKO SKLADOM. Kurierom aj na dobierku +10.-EUR. Viac info a fotiek piste na mobil alebo mail, odpovedam rychlo.
Wagner Control 150M - airless striekacie zariadenie
Ponúkam na predaj Airless maliarske striekacie zariadenie značky Wagner Control 150M 100% stav, len 2x použité, vždy dôkladne vyčistené spolu s tryskami. Komplet príslušenstvo vrátane 2 trysiek, striekacia pištoľ, hadica atď. Oveľa rýchlejšia práca ako s valčekom, jednoduchá obsluha. U mňa už nepotrebné, vybielené a viac nevyužité. Možnosť zaslať kuriérom (+ 7€)
Wagner control pro 250
Predám striekacie zariadenie. Kupované v hornbachu, nerozbalené, nevyskúšané. Aktuálna cena v predajni je 550eur
Prenajom Wagner airless striekacia pistol
Prenajom striekacej airless pistole Wagner na malovanie interieru s komplet prislusenstvom + predlzenie na strop 50€ na Den Na viac dni samozrejme zlava po dohode Vratna kaucia 300€
Predám  striekaciu pištol
Predám striekaciu pištoľ Wagner W 950 Flexio. Striekací stroj bol použitý len raz pri sťahovaní, rušná striekacia nádoba je nepoužitá. Stroj je vyčistený. Cena 100 EUR + v prípade poštovného plus 15 Eur. Tel.: