inzercia, predaj, predám, bazár

Wagyu Japonsko A5

Kategória: Potraviny

ponúkam na predaj Wagyu beef mäso pôvodom z japonska Miyazaki. Mramorovanie A5.
primárne mám v ponuke Rib eye roll.
Wagyu Japonsko A5
Podobné inzeráty
Saffron Red Gold, ISO 3632-2 laboratórny certifikát zhody.
Šafran najvyššej kvality - Na Slovensku. Takú kvalitu nenájdete, keďže ja osobne som bol vo výrobe "Južný Khorasan" v Iráne a vybral som si prvý stupeň, alebo ako sa tomu tiež hovorí "červené zlato". Cena korenia je spôsobená množstvom faktorov, z ktorých hlavným je, že šafran je pestovaný výlučne ľuďmi, nevyskytuje sa vo voľnej prírode, klimatická rozmanitosť, vhodná pôda, trpezlivosť, dlhá manuálna práca, je potrebných 170 kvetov krokusov aby získať 1 g korenia a kvitne len raz ročne a potom len dva týždne v septembri kvitne „fialový krokus“ alebo šafran („Crocus sativus“), korenie výnimočnej kvality, to je zázrak pre labužníkov z po celom svete. Je však zakázané trhať si tu šafran. Ak poškodíte šafranovú zeleň, žiarovka sa zhorší. Z tohto dôvodu sú šafranové polia často oplotené, aby sa voľne žijúce zvieratá, napríklad jelene, nedostali. Zber prebieha výlučne v predpoludňajších hodinách, pretože slnečné svetlo ničí cenné zložky kvetných blizien. V tomto čase väčšina obyvateľov rôznych miest Iránu navštevuje dediny, kde sa pestuje šafran, aby videla zber najdrahšieho korenia na svete. Kvety šafranu sa musia v krátkom čase odstrániť z poľa a potom sa za špeciálnych podmienok zbierajú blizny červeného šafranu, ktoré sa podrobia vysoko presnému sušeniu, aby sa zachovala kvalita a ostatné vlastnosti kvalitného šafranu. Reklama na kvalitu španielskeho šafranu prichádza na pozadí Španielska, ktoré je najväčším dovozcom iránskeho šafranu. Faktom je, že mnohé krajiny nakupujú iránsky šafran vo veľkom a po zabalení ho vo svojom mene prezentujú na medzinárodných trhoch a predávajú vo veľkom za 29 € za 1 g. Zoznam takýchto kvazi „výrobcov“ šafranu zahŕňa Čínu, Indiu, Singapur, Malajziu, Japonsko, Taiwan, Francúzsko, Taliansko a Nemecko. Liečivé vlastnosti ovplyvnili tvorbu ceny šafranu. Medicína dokázala, že pravidelné používanie šafranu v zložení jedál pomáha vyrovnať sa s rakovinou. V niektorých prípadoch nádory prestanú rásť alebo sa spustí regresný mechanizmus – ich spätný vývoj. Z farmaceutického hľadiska obsahuje šafran určité typy karotenoidov*, ktoré majú protirakovinové vlastnosti. Okrem toho môže šafran zabrániť Alzheimerovej chorobe a Parkinsonovej chorobe, považuje sa tiež za užitočný pri liečbe veľkého počtu fyzických chorôb, ako je chrípka, poruchy trávenia, žltačka, hepatitída a cukrovka. Medzi ďalšie zdravotné benefity šafranu patrí jeho úloha pri prečisťovaní pečene a obličiek, priaznivé účinky pri liečbe zápalu priedušiek, znižovaní krvného tlaku a tuku a pri znižovaní bolesti. Šafran je považovaný za antikonvulzívum, sedatívum a hypnotikum, zlepšuje pamäť a zlepšuje schopnosť učenia. Šafran obsahuje viac ako 150 aktívnych chemických zlúčenín, ale iba tretina z nich bola identifikovaná. Toto korenie poskytuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B9, C, mangán, draslík, horčík, železo, meď, fosfor, vápnik, selén, zinok potrebné pre ľudský organizmus. Zistilo sa, že šafran obsahuje takmer rekordné množstvo rastlinn
Saffron Red Gold, ISO 3632-2 laboratórne certifikát zhody.
Šafran najvyššej kvality - v Českej republike. Takú kvalitu nenájdete, pretože ja osobne som bol vo výrobe „Južný Khorasan“ v Iráne a vybral som si prvý stupeň, alebo ako sa tomu tiež hovorí „červené zlato“. Cena korenia je spôsobená množstvom faktorov, z ktorých hlavným je, že šafran je pestovaný výlučne ľuďmi, nevyskytuje sa vo voľnej prírode, klimatická rozmanitosť, vhodná pôda, trpezlivosť, dlhá manuálna práca, je potrebné 170 kvetov krókusov aby získať 1 g korenia a kvitne len raz ročne a potom len dva týždne v septembri kvitne „fialový krokus“ alebo šafran („Crocus sativus“), korenie výnimočnej kvality, to je zázrak pre labužníkov z po celom svete. Je však zakázané trhať si tu šafran. Pokiaľ poškodíte šafranovú zeleň, žiarovka sa zhorší. Z tohto dôvodu sú šafranové polia často oplotené, aby sa voľne žijúce zvieratá, napríklad jelene, nedostali. Úroda prebieha výlučne v dopoludňajších hodinách, pretože slnečné svetlo ničí cenné zložky kvetných blizen. V tej dobe väčšina obyvateľov rôznych miest Iránu navštevuje dediny, kde sa pestuje šafran, aby videla úrodu najdrahšieho korenia na svete. Kvety šafranu sa musia v krátkom čase odstrániť z poľa a potom sa za špeciálnych podmienok zbierajú blizny červeného šafranu, ktoré sa podrobia vysoko presnému sušeniu, aby sa zachovala kvalita a ostatné vlastnosti kvalitného šafranu. Reklama na kvalitu španielskeho šafranu prichádza na pozadí Španielska, ktoré je najväčším dovozcom iránskeho šafranu. Faktom je, že mnohé krajiny nakupujú iránsky šafran vo veľkom a po zabalení ho svojim menom prezentujú na medzinárodných trhoch a predávajú vo veľkom za 29 € za 1 g. Zoznam takýchto kvázi „výrobcov“ šafranu zahŕňa Čínu, Indiu, Singapur, Malajziu, Japonsko, Taiwan, Francúzsko, Taliansko a Nemecko. Liečivé vlastnosti ovplyvnili tvorbu ceny šafranu. Medicína dokázala, že pravidelné používanie šafranu v zložení jedál pomáha vyrovnať sa s rakovinou. V niektorých prípadoch nádory prestanú rásť alebo sa spustí regresný mechanizmus – ich spätný vývoj. Z farmaceutického hľadiska obsahuje šafran určité typy karotenoidov*, ktoré majú protirakovinové vlastnosti. Okrem toho môže šafran zabrániť Alzheimerovej chorobe a Parkinsonovej chorobe, považuje sa tiež za užitočný pri liečbe veľkého počtu fyzických chorôb, ako je chrípka, poruchy trávenia, žltačka, hepatitída a cukrovka. Medzi ďalšie zdravotné benefity šafranu patrí jeho rola pri prečisťovaní pečene a obličiek, priaznivé účinky pri liečbe zápalu priedušiek, znižovaní krvného tlaku a tuku a pri znižovaní bolesti. Šafran je považovaný za antikonvulzívum, sedatívum a hypnotikum, zlepšuje pamäť a zlepšuje schopnosť učenia. Šafran obsahuje viac ako 150 aktívnych chemických zlúčenín, ale iba tretina z nich bola identifikovaná. Toto korenie poskytuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B9, C, mangán, draslík, horčík, železo, meď, fosfor, vápnik, selén, zinok potrebné pre ľudský organizmus. Zistilo sa, že šafran obsahuje takmer rekordné množstvo rastlín.
Saffron Red Gold, ISO 3632-2, laboratórny certifikát zhody.
Zaslanie tovaru na akékoľvek miesto na moje náklady. Šafran najvyššej kvality - Na Slovensku. Takú kvalitu nenájdete, keďže ja osobne som bol vo výrobe "Južný Khorasan" v Iráne a vybral som si prvý stupeň, alebo ako sa tomu tiež hovorí "červené zlato". Cena korenia je spôsobená množstvom faktorov, z ktorých hlavným je, že šafran je pestovaný výlučne ľuďmi, nevyskytuje sa vo voľnej prírode, klimatická rozmanitosť, vhodná pôda, trpezlivosť, dlhá manuálna práca, je potrebných 170 kvetov krokusov aby získať 1 g korenia a kvitne len raz ročne a potom len dva týždne v septembri kvitne „fialový krokus“ alebo šafran („Crocus sativus“), korenie výnimočnej kvality, to je zázrak pre labužníkov z po celom svete. Reklama na kvalitu španielskeho šafranu prichádza na pozadí Španielska, ktoré je najväčším dovozcom iránskeho šafranu. Faktom je, že mnohé krajiny nakupujú iránsky šafran vo veľkom a po zabalení ho vo svojom mene prezentujú na medzinárodných trhoch a predávajú vo veľkom za 29 € za 1 g. Zoznam takýchto kvazi „výrobcov“ šafranu zahŕňa Čínu, Indiu, Singapur, Malajziu, Japonsko, Taiwan, Francúzsko, Taliansko a Nemecko. Medicína dokázala, že pravidelné používanie šafranu v zložení jedál pomáha vyrovnať sa s rakovinou. V niektorých prípadoch nádory prestanú rásť alebo sa spustí regresný mechanizmus – ich spätný vývoj. Z farmaceutického hľadiska obsahuje šafran určité typy karotenoidov*, ktoré majú protirakovinové vlastnosti. Okrem toho môže šafran zabrániť Alzheimerovej chorobe a Parkinsonovej, cukrovka. Zlepšuje pamäť a zlepšuje schopnosť učenia. Šafran obsahuje viac ako 150 aktívnych chemických zlúčenín, ale iba tretina z nich bola identifikovaná. Toto korenie poskytuje vitamíny A, B1, B2, B3, B6, B9, C, mangán, draslík, horčík, železo, meď, fosfor, vápnik, selén, zinok potrebné pre ľudský organizmus. Zistilo sa, že šafran obsahuje takmer rekordné množstvo rastlinných antioxidantov. Molekuly týchto zlúčenín neutralizujú deštruktívny účinok voľných radikálov, čím chránia bunky pred oxidačným stresom. V zložení šafranových antioxidantov sa našli kaempferol, crocin, crocetin, safranal. Považuje sa za dobré antidepresívum. Denné užívanie jedného pohára šafranového čaju vyvoláva v človeku pocit radosti a spokojnosti. Použitie 4 gramov šafranu mesačne sa považuje za prospešné a viac ako 5 gramov mesačne je zdraviu škodlivé. Ak chcete ďalej predávať v Nemecku za 1 g, dostanete 29 € alebo viac. ( 54 miliárd do roku 2027-Fior-Markets.html) Šafran je rastlina, ktorej história vzhľadu a pestovania sa odohrala pred naším letopočtom. Je potrebné poznamenať, že Iránci boli prvými ľuďmi, ktorí poznali túto vzácnu rastlinu a začali s jej pestovaním. 1 gram - 12 eur. Z jedného gramu zarobím 1 euro, bude to príjemný bonus za návštevu výrobného závodu v Iráne, učenie, videnie, jedenie a prechádzky. C