inzercia, predaj, predám, bazár

Wapka

Kategória: Ostatné

Predám hadicu s rukovätov a triskami /rotačná a plocha za simbolickych 40€ plus zadarmo nefunkčná wapka/ide ale je slabší tlak
Wapka
Podobné inzeráty
Wapka na predaj
Wapka na diely predaj
41307-Nadčasová -Autoumyváreň
So súhlasom majiteľa ponúkame modernú nadčasovú plne vybavenú Autoumyváreň.Nachádza sa na parkovisku pri obchodnom centre Kaufland (Humenné). Svojou výnimočnou polohou zabezpečuje neustály prísun klientov. Je plne vybavená všetkou technikou potrebnou k činnosti, zabudované prístroje značky Kärcher. (tepovač, wapka, vysávač...)Kamerový systém umožňuje kedykoľvek prevádzku skontrolovať. (2Xkamera vonkajšie priestory, 2x kamera vnútorné priestory)Prevádzka má vlastný vodomer, napojená na mestskú kanalizáciu, má vlastný ohrev vody a čističku odpadových vôd. Vo vnútornej časti sa nachádza aj samostatná miestnosť pre zamestnancov plus práčovňa.Nájomná zmluva uzavretá s nájomcom Kaufland je platná do roku 2026.Autoumyváreň je prenosná, je možnosť presunúť ju kdekoľvek.V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Vysokotlakový čistič Wapka
Predám vysokotlakový čistič BHR 1100, tlak 120bar málo používané v 100 percentom stave.
Wapka nilfisk
Predám wapku nilfisk poškodenú, nefunkčnú. Je tam nový stopventil, ale stále pulzuje a zapína sa. Teleso čerpadla aj samotný motor je funkčný. Na diely.
Wapka na umyvanie auta
Plne funkčná malo pouzivana
Vysokotlaký čistič Karcher K3.550 s príslušenstvom WAPKA
Predam vysokotlaky cistic Kaercher K3.550 - tecie cerpadlo, nesaje saponat