inzercia, predaj, predám, bazár

weberpas omietka silikónová 1,5mm

Kategória: Stavebný materiál

Predám 1x30kg vedro weberpas silikonová 1,5mm R920 HN8D - svetlo hnedá. Cena 40,-€. Pri dobrom nanášaní je výdatnosť min. 12m2. Pôvodná cena je 60,-€ Namiešané bolo teraz 09/2022.
V prípade záujmu, by bolo dobre vidieť farbu na živo, online vzorky strašne skresľujú alebo sa pozrieť na vzorku weber niekde na predajni.
weberpas omietka silikónová 1,5mm
Podobné inzeráty
Silikónová omietka Weberpas Nova S
Silikónová omietka Weberpas Nova S Predám tenkovrstvú silikónovú omietku Weberpas Nova S, ryhovaná 2,0mm a červený penetračný náter. Farebný odtieň CE3B - jasnočervená - detail omietky na foto. Množstvo 120kg. Uvedené množstvo omietky vystačí cca na 50m2. Cena spolu 100.-Eur. V prípade záujmu volajte: t. č. , resp. mail bartos@
Weberpas
Predám fasádnou omietku weberpas silikónová 1,5 mm, roz. 8 vedier, otieň HN6E. Miešané tohto roku, nepoužité. Cena za kus 20
Marmolit dekoratívna omietka Weberpas
Predám dekoratívnu omietku Weberpas marmolit (vystalo zo stavby). Mám 2 kýble po 20 kg. Cena za 1 kýbel: 45€ Len osobný odber. Píšte na mail, tel. č. je vymyslené.
Fasádna omietka WEBERpas, silikónová, 2 mm ryhovaná
Predám 7 vedier fasádnej omietky Weber pas (Terranova), odtieň R420 130B, silikónová, 2mm ryhovaná, 30kg vedro. Množstvo vystačí na cca 90-100m2. K tomu originál penetrácia vo farbe omietky grátis. Predaj len v celku. Bezkonkurenčná cena!
silikónová omietka
weberpas silikónová
Silikonova omietka + penetrácia (dovoz zdarma PO/KE)
Silikónová omietka 1,5mm 475 kg slabo sivá - 730 eur Silikónová penetrácia biela 25 litrov - 40 eur Dovoz PO a KE zdarma Základný penetračný náter určený ako prvý náter všetkých nasiakavých stavebných materiálov, ktoré sú finálne upravované silikónovými omietkami. Možné použiť i samostatne na spevnenie a zvýšenie hydrofóbnosti povrchu. Dodáva sa už v pripravenej aplikačnej konzistencii. Pod farebné omietky sa vyrába v príslušnej prefarbenej verzii. Zvyšuje priľnavosť Zvyšuje hydrofóbnosť povrchu Neobsahuje ťažké kovy Použitie Na nátery muriva, vápenných, vápennocementových a disperzných omietok, betónu, ľahkých stavebných hmôt, cementotrieskových, drevovláknitých a drevotrieskových dosiek. Na nátery fasádnych stierok pred aplikáciou silikónových omietok alebo fasádnych farieb. Podklad Povrch musí byť zbavený nečistôt, mastnôt, prachu a voľných častíc. Povrch musí byť súdržný, čistý, bez biologického napadnutia, obsahu solí a mastnôt. Všetky nenatierané povrchy dôkladne zakryť! Aplikácia Nanáša sa v jednej vrstve valčekom alebo štetkou. Minimálna aplikačná teplota je + 5 °C, maximálna +30 °C. Pred aplikáciou dôkladne premiešajte!!! Odporúčame premiešavať i v priebehu aplikácie.