inzercia, predaj, predám, bazár

Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313)

Kategória: Ostatné

Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313)

Webová kamera s funkciou Plug & Play vybavená 1 / 2,7 "CMOS snímačom poskytuje kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení, a zachytí tak každý detail vášho livestreamu. Vďaka 360 ° otočnému dizajnu uľahčuje volanie či nahrávanie z akéhokoľvek uhla. Samozrejmosťou sú dva integrované mono mikrofóny. kameru ľahko upevníte na monitor či notebook, alebo možno využiť nožičku pre postavenie na stôl. Vhod zaiste príde tiež bezpečnostný kryt pre zachovaní maximálneho súkromia a ochranu šošovky v čase, keď kameru nepoužívate. pre využitie rôznych vylepšení, vrátane prídavných filtrov, možno navyše spárovať s nahrávacím a streamovacím softvérom RECentral 4. Pripojenie k počítaču je realizované cez USB 2.0 konektor.

Rozlíšenie: 1920 x 1080 pri 30 fps, 1280 x 720 pri 60 fps
Rozhranie: USB 2.0
Mikrofón: áno
Dĺžka kábla: 1,5 m
Farba: čierna
Hmotnost 130 g
Závit pre stativ 1/4"
Rozmery 90 x 53 x 47 mm
Vstavaný mikrofón

Pôvodná cena 60 €
Predám za: 22 € poštovné zadarmo

Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam.

Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky.

Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam!
--------
KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313)
Podobné inzeráty
Predám webkameru AVERMEDIA PW313 Full HD
Predám webkameru AVERMEDIA PW313 Full HD Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313) Webová kamera s funkciou Plug & Play vybavená 1 / 2,7 "CMOS snímačom poskytuje kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení, a zachytí tak každý detail vášho livestreamu. Vďaka 360 ° otočnému dizajnu uľahčuje volanie či nahrávanie z akéhokoľvek uhla. Samozrejmosťou sú dva integrované mono mikrofóny. kameru ľahko upevníte na monitor či notebook, alebo možno využiť nožičku pre postavenie na stôl. Vhod zaiste príde tiež bezpečnostný kryt pre zachovaní maximálneho súkromia a ochranu šošovky v čase, keď kameru nepoužívate. pre využitie rôznych vylepšení, vrátane prídavných filtrov, možno navyše spárovať s nahrávacím a streamovacím softvérom RECentral 4. Pripojenie k počítaču je realizované cez USB 2.0 konektor. Rozlíšenie: 1920 x 1080 pri 30 fps, 1280 x 720 pri 60 fps Rozhranie: USB 2.0 Mikrofón: áno Dĺžka kábla: 1,5 m Farba: čierna Hmotnost 130 g Závit pre stativ 1/4" Rozmery 90 x 53 x 47 mm Vstavaný mikrofón Cena: 28 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. :)
Predám webkameru AVERMEDIA PW313 Full HD
Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313) Webová kamera s funkciou Plug & Play vybavená 1 / 2,7 "CMOS snímačom poskytuje kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení, a zachytí tak každý detail vášho livestreamu. Vďaka 360 ° otočnému dizajnu uľahčuje volanie či nahrávanie z akéhokoľvek uhla. Samozrejmosťou sú dva integrované mono mikrofóny. kameru ľahko upevníte na monitor či notebook, alebo možno využiť nožičku pre postavenie na stôl. Vhod zaiste príde tiež bezpečnostný kryt pre zachovaní maximálneho súkromia a ochranu šošovky v čase, keď kameru nepoužívate. pre využitie rôznych vylepšení, vrátane prídavných filtrov, možno navyše spárovať s nahrávacím a streamovacím softvérom RECentral 4. Pripojenie k počítaču je realizované cez USB 2.0 konektor. Rozlíšenie: 1920 x 1080 pri 30 fps, 1280 x 720 pri 60 fps Rozhranie: USB 2.0 Mikrofón: áno Dĺžka kábla: 1,5 m Farba: čierna Hmotnost 130 g Závit pre stativ 1/4" Rozmery 90 x 53 x 47 mm Vstavaný mikrofón Pôvodná cena 60 € Predám za: 26 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. :)
Predám webkameru AVERMEDIA PW313 Full HD
Webkamera AVerMedia Live Streamer 313 (PW313) Webová kamera s funkciou Plug & Play vybavená 1 / 2,7 "CMOS snímačom poskytuje kvalitný záznam vo Full HD rozlíšení, a zachytí tak každý detail vášho livestreamu. Vďaka 360 ° otočnému dizajnu uľahčuje volanie či nahrávanie z akéhokoľvek uhla. Samozrejmosťou sú dva integrované mono mikrofóny. kameru ľahko upevníte na monitor či notebook, alebo možno využiť nožičku pre postavenie na stôl. Vhod zaiste príde tiež bezpečnostný kryt pre zachovaní maximálneho súkromia a ochranu šošovky v čase, keď kameru nepoužívate. pre využitie rôznych vylepšení, vrátane prídavných filtrov, možno navyše spárovať s nahrávacím a streamovacím softvérom RECentral 4. Pripojenie k počítaču je realizované cez USB 2.0 konektor. Rozlíšenie: 1920 x 1080 pri 30 fps, 1280 x 720 pri 60 fps Rozhranie: USB 2.0 Mikrofón: áno Dĺžka kábla: 1,5 m Farba: čierna Hmotnost 130 g Závit pre stativ 1/4" Rozmery 90 x 53 x 47 mm Vstavaný mikrofón Pôvodná cena 60 € Predám za: 24 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.
Predám strihovú kartu AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus
Predám externú strihovú AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus. Výhoda oproti väčšine kariet: dokáže nahrávať aj bez PC, priamo na SD kartu. Bližší popis tu: Nová, kúpená v Alze v BA pred pár týždňami, takmer nepoužívaná, v plnej záruke, s dokladom.
Avermedia gamecapture card
Predám AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus (GC513). Dôvod predaja je nevhodné parametre streamovacieho pc. Je ako nový. Alza : Poprosím volať alebo poslať smsku, na maily odpovedám pomalšie.
Avermedia Bolt (GC555)
Predám strihovú kartu Avermedia Bolt (GC555) nemám pre ňu využitie preto lebo nová doska nemá Thunderbolt 3. Pri predaji (PLATÍ IBA PRI PREDAJI) a rýchlom jednaní viem pridať kábel elgato Y na voice chat. Je to najsilenjšia strihová karta perfektná na záznam PS5/Xbox vo vysokej kvalite! Možná výmena za PCI-e strihovú kartu AVerMedia Live Gamer 4K (GC573). O nič iné nemám záujem. Ďakujem za pochopenie.