inzercia, predaj, predám, bazár

Welcome Summer Nitra 2023 vstupenky

Kategória: Hudba, Koncerty

predam welcome summer Nitra 2023 vstupenku.vstupenka bola kupena cez ticketportal.zaslem po prijati platby.
Welcome Summer Nitra 2023 vstupenky
Podobné inzeráty
welcome summer Nitra 2023
predam welcome summer Nitra 2023 2x vstupenky.vstupenky boli kupene cez ticketportal.zaslem po prijati platby.
Welcome Summer Nitra 19.-20. máj 2023 - vstupenky
Dobrý deň, ponúkam na predaj vstupenku na welcome summer, vstupenky boli kupované cez ticketportal, v prípade záujmu písať správu.
Europe Stadium Tour 2023 R A M M S T E I N - koncert
Mam na predaj 2 vstupenky na koncert RAMMSTEIN v Trencine - na letisku / Europe Stadium Tour 2023 R A M M S T E I N Vstupenky su do zony uplne dopredu - tzv Feuerzone. Vstupenky zneju na konkretne meno, takze v pripade zaujmu tam bude treba uviest dve mena tych ludi, ktori pojdu na koncert. Re-personalizaciu / prepis mien uhradim ja. Miesto koncertu: Letisko Trenčín Dátum koncertu: 14.06.2023 / 20:00hod Personalizácia: Na podujatie bude vpustená iba osoba, ktorej meno je vytlačené na vstupenke. Kontrola pasu/ preukazu totožnosti pri vstupe: Pri vstupe bude kontrolované, či sa priezvisko v platnom pase/preukaze totožnosti s fotografiou zhoduje s priezviskom vytlačeným na vstupenke. Vstupenky predavam spolu, za cenu 220€ za obe vstupenky (teda 110€ za kus). Cena je ferova - nadobudacia, ja na nich nechcem zarobit, len tam nebudem moct ist a rad by som ich proste predal. Preferujem osobne stretnutie. Do vzdialenosti 100 km som ochotny ich priniest. Vsetko ostatne poprosim po telefone.
Welcome Summer Nitra 2023 vstupenky
Predám vstupenku na Welcome Summer v Nitre. Vstupenka zakúpená cez ticketportal, po obdržaní peňazí zašlem vstupenku na email.
welcome summer open air Nitra
predam 2 listky na welcome summer open air Nitra 19.5-20.5.2023.cena 70 spolu.kontaktovat cez sms
Scorpions Brno
Predam vstupenky na koncert scorpions v brne najziadanejsie vstupenky blizko podia ! Sektor D rad 17. vstupenky su na sedenie jedna sa o e-vstupenky . Cena za kus 270e 2 kusy 500€ sedenie vedla seba len mail dakujem (vstupenky osobne alebo po prevode na ucet doklad o kupe samozrejmost)