inzercia, predaj, predám, bazár

Windows Vista, 7, 8, 10, 11 - inštalačný disk

Kategória: Ostatné

Predám inštalačné DVD s Windowsom. Pozor nejde o licenciu, ale len inštalačný disk a Windows ešte treba aktivovať. Ak ste však už mali na PC / notebooku nainštalovaný Windows 7 alebo 8, tak Windows 10 sa aktivuje automaticky zo serverov Microsoftu.
Windows Vista, 7, 8, 10, 11 - inštalačný disk
Podobné inzeráty
Asus Express TV Tuner Stick
Asus Express TV Stick umožňuje příjem digitálního vysílání DVB-T a také klasického analogového televizního signálu. Kromě toho pak nabízí další funkce, jako snadné nahrávání kýžených pořadů. Po zasunutí do portu USB 2.0 se nám automaticky nainstaluje software pro sledování televize a nahrávání z ní, a to právě díky integrované paměti flash. Tu můžeme pak samozřejmě využít i jako klasický flash disk, nebo přímo do ní zaznamenávat video. Asus se také zmiňuje o funkci Pop-Up TV, která nám má okamžitě po zasunutí tuneru do portu zobrazit dostupné televizní kanály. A pak tu je Asus GadgeTV, díky němuž budeme moci sledovat i nahrávat televizní vysílání v postranní liště OS Windows Vista. Z tohoto režimu je pak možné rychle přepnout vysílání na celou obrazovku. Tuner je kompatibilní se systémy Microsoft Vista Home Premium, Vista Home Basic, Vista Ultimate a Windows XP a dostaneme k němu DVB-T anténu, průvodce pro rychlé spuštění, CD se softwarem.
TV tuner USB ASUS MY CINEMA U3100 MINI PLUS V2/T/RC DVB-T
ASUS MY CINEMA U3100 MINI PLUS V2/T/RC DVB-T TV tuner USB, DO Vychutnejte si digitální televizi ve vysoké kvalitě kdekoliv Jedinečná technologie ASUS: Technologie ASUS GadgeTV poskytuje užitečný nástroj pro systém Windows, který umožňuje sledovat a nahrávat živé televizní vysílání přímo pomocí postranního panelu systému Vista/Win7. Technologie Asus Pop-Up TV pro okamžité sledování televize bez nutnosti ručního spouštění. TV-Tuner: Digital(DVB-T) Standard sběrnice: USB2.0 Rozhraní: Vstup digitálního tuneru Příslušenství: Dálkové ovládání Kabel externí antény Software: Arcsoft TotalMedia: Sledování a nahrávání digitální televize Organizace videa a obrázků Úprava videa a obrázků Vypalování disků VCD a DVD Systémové požadavky: Minimální požadavky na CPU: Pentium 4 2,6 GHz / AMD K7 nebo vyšší Minimální systémová paměť: * XP/MCE: 256 MB; Win7/Vista: 1 GB Minimální grafická paměť: * XP/MCE: 32 MB; W7/Vista: 128 MB Minimální místo na disku: * 1 GB Jeden volný port USB Mechanika CD-ROM pro instalaci ovladače Media Player 9 nebo vyšší Zvuková karta kompatibilní s DirectX Microsoft Windows XP/Vista/Win7
Predám Windows 11 a 10 Aktivačný kľúč + Inštalačné USB
Predám Windows 10/11 Pro/Home Retail Aktivačný kľúč + Inštalačné USB. Originálny, plne legálny kľúč, USB disk značky Kingston 32 GB USB 3.0 čítanie až 100MB/s (Windows nainštalovaný za pár minút). Stačí dať do počítača a zapnúť, inštalácia sa spustí automaticky. Po inštalácií je možné USB disk využiť aj na iné účely. Cena za samotný Aktivačný kľúč je : Windows 11 Pro/Home 13 eur Windows 10 Pro/Home 13 eur (pošlem emailom po obdržaní potvrdenia platby). Cena s USB inštalačným médiom pri osobnom odbere v Nitre je : Windows 11 Pro/Home : 22 eur Windows 10 Pro/Home : 22 eur Cena s USB inštalačným médiom poštou na dobierku je : Windows 11 Pro/Home : 25 eur Windows 10 Pro/Home : 25 eur Pri väčšom odbere dohoda možná.
2x PCI radič 4x SATA RAID (PCIS-50)
PCI radič AXAGON PCIS-50 rozšíri stolný počítač o štyri nezávislé interné SATA kanály. Radič umožňuje konfiguráciu diskového poľa nielen v bežných režimoch RAID 0, 1 a 10, ale aj v efektívnejšom RAID 5 režimu. Čipset americkej spoločnosti Silicon Image zaručuje bezproblémovú kompatibilitu, podporu bootovania a tiež podporu Hot Plug, ktorá umožňuje pripojenie a odpojenie SATA zariadení za chodu. Vstup: • Rozhranie PCI revízie 2.3, 32-bit, 33/66 MHz. • Kompatibilný s PCI zbernicami revízií 2.2 a 2.1. • Podpora napájania 3.3V i 5V. Výstup: • 4x nezávislý Serial ATA port, štandard SATA I. • Výstup na štyri interné SATA konektory. • Podpora všetkých SATA I / SATA II / SATA III optických mechaník a pevných diskov všetkých kapacít. • Diskové polia RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10. Ďalšie vlastnosti: • Plná podpora Plug and Play. • Štyri nezávislé bus master DMA kanály s 256b FIFO pamäťou pre každý kanál. • Vyhovuje Serial ATA 1.0 špecifikácii (SATA / 150), prenosové rýchlosti až 1.5 Gb / s (150 MB / s). • Podpora Hot Plug umožňujúca pripojenie a odpojenie SATA zariadení za chodu. • Radič má vlastný BIOS - podporuje teda bootovanie z pripojených diskov. • 2-pinová pätica pre pripojenie HDD LED kontrolky skrine. • Použitý čipset Silicon Image SiI3114. Konfigurácia poľa SATA diskov v režimoch RAID 0, 1, 5 a 10: • RAID 0 (stripping / prekladania) - nižšia bezpečnosť ale vyšší výkon vďaka striedavému zápisu na viac diskov, potreba min. 2 diskov. • RAID 1 (mirroring / zrkadlenie) - zvýšená bezpečnosť vďaka zápisu identických dát na dva HDD, potreba min. 2 diskov. • RAID 5 (distributed parity RAID / paritné prekladania) - zvýšená bezpečnosť aj zvýšená prenosová rýchlosť, potreba min. 3 diskov. • RAID 10 (mirroring + stripping) - kombinácia prekladania a zrkadlenia, rýchle aj bezpečné, menej ekonomické riešenie, potreba min. 4 diskov. • JBOD (Just Bunch Of Disks / lineárny zväzok diskov) - virtuálny disk združujúci všetky pripojené disky v jeden. • Možnosť konfigurovať RAID poľa z diskov rozdielnych kapacít. • Podpora súčasnej koexistencie diskov konfigurovaných v RAID poli a diskov samostatných. • Podpora Hot Spare disku. • Konfigurácia RAID pola sa vykonáva v BIOSe radiča alebo vo Windows aplikácii SATARAID Manager * (* Aplikácia SATARAID Manager nie je kompatibilný s Windows 7, Server 2012 a novšie - dôvodom je ukončenie podpory aplikácie zo strany výrobcu čipsetu). Podporované operačné systémy: • MS Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 a novšie, Windows Server 2003/2008/2012/2016 a novšie (podporované všetky 32- i 64-bitové verzie OS Windows), Linux s jadrom 2.6.x a vyšším. cena 10€/ks Poprosím kontakt cez E-mail. Pozrite aj ďalšie inzeráty.
detska prenosna hojdacka Bright Starts Bella Vista 3-11kg
predam detsku prenosnu hojdacku BRIGHT STARTS BELLA VISTA 3-11kg. Bella Vista je úžasné multifunkčné zariadenie, ktoré bude rásť s vaším drobčekom. Môžete ho využiť ako ležadlo, hojdačku a kolísku. Je veľmi pohodlné a dodá vášmu dieťaťu relax a veľa zábavy. -Patentovaná technológia Hybridrive umožňuje dlhšiu životnosť batérií a hojdanie vo viacerých smeroch. -Vhodné od narodenia do 11 kg. -Sedadlo možno otočiť o 180 ° pre hojdanie v troch smeroch. -Technológia TrueSpeed udržuje 6 rýchlostí, ako dieťa rastie. -Pohodlné sklopné sedadlo s dvomi polohami, obsahuje odnímateľnú opierku hlavy a podložku. -Otočný kolotoč s tromi plyšovými hračkami. -Pokrokový odnímateľný pultík s dvoma plyšovými hračkami. -Desať melódií a zvukov prírody. -Časovač hojdania s tromi nastaveniami: 30, 45 a 60 minút. -Technológia WhisperQuiet zaručuje tichá prevádzka. Nastaviteľné päťbodové bezpečnostné popruhy. -Poťah a vložku sedátka možno prať v práčke. -Rozmery výrobku: šírka 96,52 cm x hĺbka 76,2 cm x výška 105,41 cm -Rozmery balenia: šírka 55,24 cm x hĺbka 18,5 cm x výška 76,84 cm -opierka hlavy JJ COLE COLLECTIONS HEAD SUPPORT v cene
EXPANSION 320 Cirago 320GB/prenosný ultra rýchly tenký disk
EXPANSION 320 Cirago 320GB prenosný ultra rýchly tenký externý pevný disk Drop Shock USB HDD pre PC All Terrain Hardware Vybavené ochranným gumovým nárazníkom a odolným ľahkým puzdrom, ktoré plne chráni dáta uložené na disku a prináša pozoruhodnú pevnosť a spoľahlivosť. Tento externý prenosný pevný disk má trojstupňový systém ochrany proti otrasom a je odolný voči pádu z výšky až 2 m v nefunkčnom režime ultra odolný voči otrasom a extrémnym prostrediam. Super rýchly ultra rýchly prenos dát s technológiou USB 3.0, tento prenosný pevný disk podporuje prenosové rýchlosti až 5,0 Gbit/s, čo je asi 10-krát rýchlejšie ako USB 2.0, ale stále je kompatibilné so zariadeniami USB 2.0. Preneste zálohu veľkých dát v priebehu niekoľkých sekúnd. Na automatické rozpoznanie stačí pripojiť externý pevný disk k počítaču so systémom Windows. Nie je nutná žiadna inštalácia softvéru. Ultra odolný proti nárazom, tenký, iba 0,43 palca, kartáčovaný povrch a bezproblémové pripojenie. Ľahký a dostatočne malý na to, aby ste mohli so sebou ľahko cestovať, nech ste kdekoľvek. Systémová kompatibilita Dokonale kompatibilná s Windows, Mac, Desktop, Laptop, MacBook a iMac Chromebook, Xbox One, Xbox 360, PS4, Notebook, IPTV atď.