inzercia, predaj, predám, bazár

wobler navijak ,cievky kaciky

Kategória: Rybolov

Predám veci za polovicnu cenu,ktoré už nebudem potrebovať,,wobler ma 16,18,20cm
Vhodné na lov Hlavatky,Tajmena, Sumca, Šťuky, Zubača
wobler  navijak ,cievky kaciky
Podobné inzeráty
Long Cast 6500
Tieto navijaky sa určite hodia na feeder prúty ako Team Feeder Master Carp Long Cast. Navijak Long Cast je robustný ale zároveň ľahký. Najväčší navijak tejto série váži iba 565 gramov. Má zaujímavú rýchlu prednú brzdu ktorá je celkom povolená alebo celkom utiahnutá iba pol otočením matice. Prečo práve taká brzda? Pri nahadzovaní do diaľky ak je náhodou brzda navijaka nie celkom utiahnutá tak náš palec môže poraniť šoková šnúra. Pri tomto navijaku stačí maticu brzdy iba do polky otočiť a už sa nestane žiadny úraz pri nahadzovaní. Cievka navijaka obsahuje aj filcové lamely ktoré chránia brzdu od toho aby sa tam dostal prach alebo znečistenie a tým pádom brzda ostáva jemne nastaviteľná aj po rokoch používania. Navijak má aj brzdu rotora ktorá zabezpečí pri nahadzovaní aby sa preklápač pri nahadzovaní preklopil. Robustný červeno-sivý navijak má prevodový pomer 4,6:1 a je vybavený 5+1 ložiskami ktoré zabezpečia ľahký chod navijaka. Navijak je vybavený kvalitným ( wormshaft ) šnekovým prevodom. Kónusová cievka s priemerom 65 milimetrov zabezpečí ďaleké náhody. Klasické navijaky pri navíjaní nedošponovaného vlasca môžu vlasec natočiť pod cievku na os ale tento navijak má ochranu tohto priestoru a nikdy sa vlasec nenamotá pod cievku. Na cievke navijaka sa nachádzajú 2 kovové klipy na vlasec. Na preklápači vo vodiacom očku na nachádzajú ložiská ktoré zaručene nekrútia vlasec. Tento naviják bol vyvinutý hlavne pre použitie na dlhšom feedrovom prúte pri love na väčšie vzdialenosti. Vyznačuje sa veľkou, kovovou cievkou, z ktorej sa vlasec odvíja ľahko, rýchlo a takmer bez trenia, preto sa ním dosahuijú dlhé hody. Vo vnútri navijáka nájdeme už klasický šnekový prevod, ktorý je mimoriadne odolný a zaručuje navijáku hladký chod a popri tom zabezpečí precízne navíjanie vlasca na cievku. Vo vnútri sa nachádzajú ešte dve novinky alebo vylepšenia. Nový naviják Long Cast LCS je vhodný hlavne na dlhšie a silnejšie feedrové prúty. Váhu navijáka sa podarilo zredukovať aj pomocou toho, že na cievky boli vyrobené s menšími dierami.Tento naviják má stredne citlivú brzdu, čo znamená, že na úplné uvoľnenie alebo zatiahnutie sú potrebné tri otočenie brzdy. Baitrunner sa nachádza na spodnej strane navijáka, na kovovej cievke sa nachádzajú dva kovové klipy. Technické parametre: 6500: Predná brzda s rýchlym zaistením, alebo uvoľnením CNC hliníková kľuka Perfektné ukladanie vlasca na cievku Dvojitý hliníkový klip na cievke Plytká cievka na ďaleké hody Náhradná cievka: nie je v balení Telo grafit hybrid Zosilnený preklápač Systém zabraňujúci preklopeniu preklápača pri nahadzovaní Ložiská 5+1 Prevod: 4,6:1 Kapacita cievky veľkosť 6500: 0,30mm / 350m 5500: Predná brzda s rýchlym zaistením, alebo uvoľnením CNC hliníková kľuka Perfektné ukladanie vlasca na cievku Dvojitý hliníkový klip na cievke Plytká cievka na ďaleké hody
Japonský wobler Doyio Kunshu140 Fukai, 14 cm, 50 g
Predám nepoužitý japonský wobler Doyio Kunshu140 Fukai, 14 cm, 50 g, vzor CF, osadené 2 ks trojháčikov zn. Owner. Konštrukcia wobleru a trojháčiky sú určené na úspešné zdolanie kapitálnych druhov rýb (kapitálne štuky, sumce, morský rybolov). Wobler má v tele integrovanú hrkálku na rýchlejšie upútanie loveného dravca. Cena 13 Eur. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou.
Plávajúci wobler zn.  Boomer, 15 cm
Predám nepoužívaný plávajúci wobler zn. Boomer, 15 cm. Wobler má v tele integrovanú hrkálku na rýchlejšie upútanie loveného dravca. Cena 8 Eur. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou.
Plávajúci wobler zn.  Boomer, 17,5 cm
Predám nepoužívaný plávajúci wobler zn. Boomer, 17,5 cm. Wobler má v tele integrovanú hrkálku na rýchlejšie upútanie loveného dravca. Cena 8 Eur. Možný osobný odber alebo zaslanie poštou.
Výbava na prívlač (nová)
QUANTUM 4Street Pike Chatter nikdy nepoužité Plandavka MIKADO Spoon Hammer použitá bez poškodenia Rotačka MIKADO Willow použitá bez poškodenia Blyskáč SAVAGE GEAR Fat Tail Spin Sinking nikdy nepoužitý Blyskáč DAM Effzett Predator Spinner - použitý bez poškodenia Nástraha GUNKI Spinnaker použitá bez poškodenia 2xRapala Wobler dvojdielny Jointed Floating 11 cm 1.2-2.4m nikdy nepoužité Rapala Wobler dvojdielny Jointed Floating 13cm 1.2-2.4m - použitý bez poškodenia Rapala Wobler hladinový Skitter pop 9 cm použitý bez poškodenia Wobbler 3STAN Fat minnow 150 King 1-1.5m - nikdy nepoužitý Wobbler 3STAN FM100 plávajúci 0.7-1.2m nikdy nepoužitý Wobbler 3STAN B90 plávajúci 0.7-1.2m nikdy nepoužitý 2xRotačka MEPPS Aglia Long 3 použité bez poškodenia 2x Salmo Hornet 5 Salmo Chubby Darter 4 Gumené nástrahy Kopytá atď. 32ks Jigove hlavy 13ks (rôzne) Dávam aj woblery bez značky (minimum ohľadom ceny) a tak isto aj gumené nástrahy z Decathlonu tiež nikdy nepoužité. Taška je Gunki Box Bag Power Game tiež prakticky úplne nová bez akéhokoľvek poškodenia, zašpinenia atď.Predávam z dôvodu úplného prechodu na sumce. Chcem to predať spolu... Viac info email alebo volať...
Navijak CarpZoom Super Feeder LC 5000
Predám nevyužitý navijak CarpZoom Super Feeder LC 5000. Navijak je ako nový, používaný bol minimálne (3 krát pri vode – nebol čas), 100% stav bez žiadneho nedostatku alebo škrabanca. Jedná sa o pevný a robustný navijak určený na ďaleké nahadzovanie s váhou 552g. Navijak má kónickú hliníkovú cievku, kapacita 0,20mm/ 420m, 0,23mm/ 300m, 0,27mm/ 235m. Tvar cievky umožňuje plynulé odvíjanie vlasca bez trenia o horný okraj cievky počas nahadzovania, jej priemer je 65mm. Na cievke je osadený kovový klip kruhového tvaru s pružinou. Ľahké a pevné grafitové telo, 6+1 kvalitných, oceľových ložísk, počítačom vyvážený rotor a veľká, ložiskom osadená roľnička, prevod 4,6:1 a návin 86 cm. Veľká vrchná brzda a jedným pohybom nastaviteľná z voľnej na úplne dotiahnutú. Sklopnú kľučku je možno namontovať z ľavej alebo pravej strany. Na navijaku je cca 250m nového silónu Katran Crypton 0,234 – 4,55kg. K navijaku mám aj úplne novú náhradnú hliníkovú cievku (cena 15 eur), cena nového navijaku bez náhradnej cievky 80€. Osobne v Nitre, Vrábľoch alebo Leviciach, prípadne poštou.