inzercia, predaj, predám, bazár

Wrebbit 3D puzzle Harry Potter Astronomická veža

Kategória: Modelárstvo

Nikdy neskladane, iba odlozene na skrini a prekladane. vhodné ako darček
Wrebbit 3D puzzle Harry Potter Astronomická veža
Podobné inzeráty
3D puzzle Šikmá veža v Pise (rozobratá)
Veža je z plastu, dieliky sú v tvare klasických puzzle. Vežu samozrejme pošlem rozobranú, originál krabicu už ale nemám. 1 dielik má ten vyčnievajúci kúsoček odlomený (vidno to aj na foto), ale ten bol zlomený už keď som ich kúpila, ničomu to ale nevadí a puzzle pevné držia. Dieliky majú zvnútra čísla, takže skladanie je naozaj jednoduché a vhodné aj pre menšie deti :). Cena je uvedená bez poštovného, posielam cez poštu alebo zasielkovňu. Možnosť zakúpiť cez Vinted (ste tam aj chránený ochranou kupujúceho a tuším aj pošta je výhodnejšia a môžte si vybrať spôsob ktorý Vám najviac vyhovuje).
3D puzzle Eifelova veža
Krásna 3D puzzle Eifelova veža , svieti 3 farbami
H0 vlacik zeriav veza & vagon zeriav
Famozny doplnok pre modelova zeleznica H0, veza so zeriavom, otača hlavu, navija a odvija hák, a dviha a sklapa rameno. Nove nehrane v rozlozenom stave. Ma navod ako obrazok. Za 3 eura poskladam do predu. Zaroven predavam aj vagon zeriav. Rovnaky princíp dvíhania bremena a otacania veže. Vagon je dostatocne tazky aby sa neprevratil. Kedze rameno pocas jazdy previsa, odporucam dokupit plochy vagon tiez u mna v ponuke. Vagon bez krabicky v nahradnom baleni. zapoji sa za kazdu H0 lokomotiva a bezny H0 vagon. Jazdi na vsetkych typoch H0 kolajnice. veza 19eur vagon 19eur pozri dalsiu moju ponuku
Puzzle 5000 ks -  Breughel
Predám puzzle Ravensburger, 5000 dielikov, rozbalené , motív Babylonská veža od P. Breughela.
Puzzle 5000 ks - Breughel - Rezervované
Predám puzzle Ravensburger, 5000 dielikov, rozbalené , motív Babylonská veža od P. Breughela.
Čiastočne ručná práca, gravírované obrazy
Ponúkam na predaj gravírované drevené tabličky. Niektoré ručne maľované. Inšpirované video-herným štýlom. Verím, že fanúšikov istotne poteší. Zalakované lakom, aby boli pevné tabličky a hladké na krásnu vizualizáciu. Harry Potter - 17 x 23 cm - 9€ Witcher (Zaklínač) 3 - 22x13 cm - 8€ Baby Joda - 20 x 19 cm - 8€ Ironman - 16 x 24 cm - 8€ Lara Croft - 28 x 18 cm - 8€ Mandalorian - 13 x 19 cm - 8€ Posielam aj na dobierku plus s poštovným. V prípade záujmu si môžete prezrieť aj iné návrhy - zakliknite meno v tomto inzeráte.