inzercia, predaj, predám, bazár

WWII WH Nemecké sedlo na koňa.

Kategória: Všetko ostatné

WWII WH Nemecké sedlo na koňa.
WWII WH Nemecké sedlo na koňa.
Podobné inzeráty
Drezúrne sedlo Prestige
Predám drezúrne sedlo PRESTIGE ROMA DRESSAGE. Materiál: hladká koža. Veľkosť posedlia: 17, veľkosť komory: 35, vhodné na koňa so širším/väčším a pevnejším chrbtom. Sedlo je vyrobené z kvalitnej kože s hlbokým posedlím a vysokými kolennými opierkami. Je veľmi pohodlné. Má dlhé remene na uchytenie podbrušníka. Sedlo je vo výbornom stave s minimálnymi známkami používania. V cene sedla je zahrnutý ochranný obal na sedlo PRESTIGE a stojan na sedlo. V prípade vážneho záujmu viem k sedlu posunúť aj podbrušník KENTAUR. IBA OSOBNÝ ODBER.
Anglické všestranné sedlo
Ponúkam na predaj anglické všestranné kožené sedlo, komplet (podsedlovka,strmeňové remene, strmene). Sedlo je vhodné na chladnokrvného koňa so širokým chrbtom a nízkym kohútikom. Posedlie - 18 Komora - široká (4) Pevné, mäkké. Stav sedla je dobrý, má isté známky opotrebovania, čo však neprekáža pri jazde. Vyhovuje aj jazdcovi s dlhšími nohami. Pri záujme je možná dohoda na cene.
Skokové sedlo Kentaur Triton
Predávam skokové sedlo Kentaur Triton v tmavohnedej farbe s krémovým prešitím. Sedlo bolo používané 4 roky, kupované v roku 2019, ako nové. Vo veľmi zachovanom stave (stav 9/10), jazdené juniorom, pravidelne čistené a mazané. Sedlo predávam nakoľko môjmu novému koňovi bohužiaľ nesedi :( Komora je 2 a veľkosť posedlia je 17,5. Zobraziť menej
Sedlo na kona
Predam sedlo 70€, pasy 10€ 100cm, deka 20€, prilba 10€.
Sedlo na kona
Predám staré sedlo v nálezovom stave
Predam drezúrne sedlo compettitor 2000
Predám používané drezúrne sedlo Compettitor 2000. Sedlo je v dobrom stave, menšie škrabance na zadnom posedlí.