inzercia, predaj, predám, bazár

- podnikanie, voľných 4500 m2

Kategória: Pozemky

- podnikanie, voľných 4500 m2
video:
1: reakcia na dopyt vhodného zázemia pre rozvoj podnikania v okrese Nové Mesto nad Váhom prichádza spoločnosť UPliving s projektom PARK BECKOV. Obec Beckov je tu už od roku 1208, má silne historické zázemie, takže podmienka dobre znejúcej lokality Vašej firmy bude u zákazníkov splnená.
čo je PARK BECKOV?!
Priemyselná zóna vo výmere 11 000 m² rozdelená na 4 - 5 pozemkov vo výmerách približne 2200 m². Vstupná šírka pozemkov od 30 metrov. Park sa nachádza v okrajovej časti obce. Výborná dostupnosť na diaľničný privádzač iba 5 minút autom.
Vyjadrenia k napojeniu na technické siete sú pripravené k nahliadnutiu. Dostupné siete:
plyn,
vodovod - 100 DN, prípojka privedená na pozemok
elektrická energia 100 Ampérový istič
optický internet.
Zóna je navrhnutá ako zázemie pre firmy, ktorá na svoje podnikanie nepotrebujú veľké sídlo a ktorých podnikanie nevytvára negatívny vplyv na okolité prostredie.
Veľkosť sídla Vašej firmy nie je obmedzujúca pre rast Vášho podnikania? Pozemok Vo výmere 2200 m² je pre Vaše podnikanie dostačujúci? Hľadáte miesto s dobrou dopravnou dostupnosťou, príjemnou zelenou lokalitou a bezkonkurenčnou výhodnou cenou? Máme pre Vás riešenie. Park Beckov.
Predajná cena pozemkov je 45€/m².


Vlastníctvo: Osobné
Terén pozemku: Rovinatý
Umiestnenie: Intravilán
Funkčné využitie: Ľahká priemyselná výstavba
Pripravenosť k výstavbe: Schválené v územnom pláne
Prístupová komunikácia: Asfaltová




Meno: Daniel Krajčo
Telefon:
E-mail: krajco.upliving@
 - podnikanie, voľných 4500 m2
Podobné inzeráty
 - podnikanie, voľných 4500 m2
- podnikanie, voľných 4500 m2 video: 1: 2: Ako reakcia na dopyt vhodného zázemia pre rozvoj podnikania v okrese Nové Mesto nad Váhom prichádza spoločnosť UPliving s projektom PARK BECKOV. Obec Beckov je tu už od roku 1208, má silne historické zázemie, takže podmienka dobre znejúcej lokality Vašej firmy bude u zákazníkov splnená. čo je PARK BECKOV?! Priemyselná zóna vo výmere 11 000 m² rozdelená na 4 - 5 pozemkov vo výmerách približne 2200 m². Vstupná šírka pozemkov od 30 metrov. Park sa nachádza v okrajovej časti obce. Výborná dostupnosť na diaľničný privádzač iba 5 minút autom. Vyjadrenia k napojeniu na technické siete sú pripravené k nahliadnutiu. Dostupné siete: plyn, vodovod - 100 DN, prípojka privedená na pozemok elektrická energia 100 Ampérový istič optický internet. Zóna je navrhnutá ako zázemie pre firmy, ktorá na svoje podnikanie nepotrebujú veľké sídlo a ktorých podnikanie nevytvára negatívny vplyv na okolité prostredie. Veľkosť sídla Vašej firmy nie je obmedzujúca pre rast Vášho podnikania? Pozemok Vo výmere 2200 m² je pre Vaše podnikanie dostačujúci? Hľadáte miesto s dobrou dopravnou dostupnosťou, príjemnou zelenou lokalitou a bezkonkurenčnou výhodnou cenou? Máme pre Vás riešenie. Park Beckov. Predajná cena pozemkov je 45€/m². Vlastníctvo: Osobné Terén pozemku: Rovinatý Umiestnenie: Intravilán Funkčné využitie: Ľahká priemyselná výstavba Pripravenosť k výstavbe: Schválené v územnom pláne Prístupová komunikácia: Asfaltová Meno: Daniel Krajčo Telefon: E-mail: krajco.upliving@
 - podnikanie, voľných 4500 m2
- podnikanie, voľných 4500 m2 video: 1: 2: Ako reakcia na dopyt vhodného zázemia pre rozvoj podnikania v okrese Nové Mesto nad Váhom prichádza spoločnosť UPliving s projektom PARK BECKOV. Obec Beckov je tu už od roku 1208, má silne historické zázemie, takže podmienka dobre znejúcej lokality Vašej firmy bude u zákazníkov splnená. čo je PARK BECKOV?! Priemyselná zóna vo výmere 11 000 m² rozdelená na 5 - 6 pozemkov vo výmerách 1500 m² až 2200 m². Vstupná šírka pozemkov 30 metrov. Park sa nachádza v okrajovej časti obce. Výborná dostupnosť na diaľničný privádzač iba 5 minút autom. Vyjadrenia k napojeniu na technické siete sú pripravené k nahliadnutiu. Dostupné siete: plyn, vodovod, elektrická energia, optický internet. Zóna je navrhnutá ako zázemie pre menšie firmy, ktorých podnikanie nevytvára negatívny vplyv na okolité prostredie. Veľkosť sídla Vašej firmy nie je obmedzujúca pre rast Vášho podnikania? Pozemok Vo výmere 1500 m² je pre Vaše podnikanie dostačujúci? Hľadáte miesto s dobrou dopravnou dostupnosťou, príjemnou zelenou lokalitou a bezkonkurenčnou výhodnou cenou? Máme pre Vás riešenie. Park Beckov. Predajná cena pozemkov je 45€/m². Vlastníctvo: Osobné Terén pozemku: Rovinatý Umiestnenie: Intravilán Funkčné využitie: Ľahká priemyselná výstavba Pripravenosť k výstavbe: Schválené v územnom pláne Prístupová komunikácia: Asfaltová Meno: Daniel Krajčo Telefon: E-mail: krajco.upliving@
 - podnikanie, voľných 4500 m2
navštívte stránku: video: 1: 2: Ako reakcia na dopyt vhodného zázemia pre rozvoj podnikania v okrese Nové Mesto nad Váhom prichádza spoločnosť UPliving s projektom PARK BECKOV. Obec Beckov je tu už od roku 1208, má silne historické zázemie, takže podmienka dobre znejúcej lokality Vašej firmy bude u zákazníkov splnená. čo je PARK BECKOV?! Priemyselná zóna vo výmere 11 000 m² rozdelená na 5 - 6 pozemkov vo výmerách 1500 m² až 2200 m². Vstupná šírka pozemkov 30 metrov. Park sa nachádza v okrajovej časti obce. Výborná dostupnosť na diaľničný privádzač iba 5 minút autom. Vyjadrenia k napojeniu na technické siete sú pripravené k nahliadnutiu. Dostupné siete: plyn, vodovod, elektrická energia, optický internet. Zóna je navrhnutá ako zázemie pre menšie firmy, ktorých podnikanie nevytvára negatívny vplyv na okolité prostredie. Veľkosť sídla Vašej firmy nie je obmedzujúca pre rast Vášho podnikania? Pozemok Vo výmere 1500 m² je pre Vaše podnikanie dostačujúci? Hľadáte miesto s dobrou dopravnou dostupnosťou, príjemnou zelenou lokalitou a bezkonkurenčnou výhodnou cenou? Máme pre Vás riešenie. Park Beckov. Predajná cena pozemkov je 45€/m². Vlastníctvo: Osobné Terén pozemku: Rovinatý Umiestnenie: Intravilán Funkčné využitie: Ľahká priemyselná výstavba Pripravenosť k výstavbe: Schválené v územnom pláne Prístupová komunikácia: Asfaltová Meno: Daniel Krajčo Telefon: E-mail: krajco.upliving@
Na predaj veľký stavebný pozemok na bývanie alebo podnikanie
Ponúkame Vám na predaj atraktívny stavebný pozemok o výmere 2971 m2 neďaleko Trenčína v obci Chocholná - Velčice určený na nízkopodlažnú zástavbu rodinných domov, alebo napríklad aj podnikanie - záhradníctvo, kamenárstvo atď. Pozemok so spevnenou prístupovou cestou je rovinatý, slnečný, so šírkou 30 m, čo umožňuje jeho rozdelenie na 2 parcely. Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete, okrem plynu. Odpad bude riešený čističkou. Pozemok sa nachádza v blízkosti kyselky. Poloha pozemku je veľmi výhodná - rýchly prístup do obce, na diaľnicu D1, ako aj Trenčína. Celková cena pozemku predstavuje bezkonkurenčných 140.000,- EUR. Ak hľadáte veľký pozemok v blízkosti Trenčína za výbornú cenu na trvalé bývanie, alebo menšiu farmu, prípadne podnikanie s dobrou viditeľnosťou, tento pozemok je pre Vás ako stvorený. Pozemok je zaujímavý aj ako investícia. V prípade záujmu o obhliadku, prípadne stretnutie, alebo ďalšie informácie, prosím kontaktujte - Tomáš Krúpa, .
PREDAJ: Pozemok pre investíciu a podnikanie, 4096 m2, Podbre
LÁKA VÁS PODNIKATEĽSKÁ PRÍLEŽITOSŤ NA "HLAVNOM ŤAHU"? ...ČO TAK NAJFREKVENTOVANEJŠIA TRASA HOREHRONIA? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj rozľahlý pozemok pre investíciu a podnikanie pri hlavnej dopravnej trase Brezno - Banská Bystrica, v obci Podbrezová, časť Lopej. PREDMET PONUKY Rovinatý, slnečný, severo-východne orientovaný pozemok s výmerou 4096 m2, vedený ako trvalý trávny porast s el. vedením na pozemku, vodovodným potrubím na hranici pozemku a prístupom z hlavnej cesty Brezno - Banská Bystrica. Pozemok je situovaný v extraviláne, v súčasnosti využívaný ako trávny porast, po doplnení územného plánu s možnosťou výstavby. Zo severnej strany je lemovaný hlavnou cestou Brezno - Banská Bystrica, z juhozápadnej strany korytom Hrona vzdialeným 15-20 m od hranice pozemku. LOKALITA Okres Brezno, obec Podbrezová, miestna časť Lopej. Pozemok je situovaný pri najfrekventovanejšej, hlavnej dopravnej trase Brezno (12 km) - Banská Bystrica (32 km), napojenej na rýchlostnú cestu R1 privádzajúcu turistov do rekreačných oblastí Nízkych Tatier (Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Tále, Bystrá), Muránskej planiny (Zbojská, Predná Hora) a Slovenského Rudohoria (Čierny Balog, Osrblie a i.), obchodných cestujúcich do regiónu Horehronie, s možnosťou prejazdu do Popradu, Rožňavy, Košíc, Revúcej, Liptovského Mikuláša, či Rimavskej Soboty. ODPORUČENIE MAKLÉRA Pozemok je svojou polohou, rozlohou a rovinatým charakterom ideálny pre podnikanie v oblasti služieb, cestového ruchu, športu a rekreácie, či ľahkého priemyslu. Nepohrdne výstavbou čerpacej stanice, autobazáru, autoservisu, športového areálu, menšej haly, či iného objektu využívajúceho potenciál frekventovanej dopravnej trasy. Rovnako pozemok môže nový majiteľ využiť ako investíciu s potenciálom budúcich období. CENA 149 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dohoda na cene možná. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Na PREDAJ pozemok na výstavbu a podnikanie neďaleko Pezinka
Ponúkame na predaj rovinatý pozemok určený na výstavbu a podnikanie v obci Vištuk neďaleko Pezinka. Rozloha pozemku je 5769m2 , šírka je cca 24m2 a dĺžka 240m. Pozemok je momentálne vedený zatiaľ ako orná pôda, v územnom pláne je schválený na výstavbu a podnikanie. Inžinierske siete sú v dosahu od pozemku cca 180m okrem kanalizácie ktorá sa zatiaľ v obci nenachádza. Pozemok sa nachádza v lokalite Hrubé pole v smere od Modry na ľavej strane. Prístup na pozemok je priamo z hlavnej cesty. Veľmi dobrá investičná príležitosť. Pozemok je bez tiarch. CENA pozemku je 46EUR za m2. Rozloha pozemku: 5769m² Vlastníctvo: osobné Kanalizácia: nie Inžinierske siete: nie Terén: rovina