inzercia, predaj, predám, bazár

Xbox360

Kategória: Herné zariadenia

Predam
Xbox360
Podobné inzeráty
Rayman origins pre Xbox360
predam hru na xbox360
Hama Speedshot  Ultimate pre ps4 ps3 xbox360 xbox one
konvertor / adapter pre PC mys a klavesnicu funguje na PS4 PS3 Xbox One Xbox360 Fps na ps4 ako napr Battlefield a pod. sa proste nechytali s gamepadom. Po dohode viem aj doniest po trase Handlova - Nitra - Bratislava - Vieden - Jazdim kazdy tyzden. Dovod predaja: predal som ps4 a lezi to doma 81 voliteľných rôznych úrovní rýchlosti myši - 9 nastaviteľných úrovní citlivosti myši pre optimálne nastavenie v závislosti od potrieb hry - všetky tlačidlá z Dualshock 4 je možné ľubovoľne nastaviť na myši aj na klávesnici - súčasne je možné nastaviť až 11 rôznych profilov nastavení tlačidiel - vďaka 11 nastaviteľným profilom je možné hrať s identickým nastavením aj odlišné hry - nastaviteľná funkcia Turbo a Fire pre rýchle a opakované použitie tlačidiel - množstvo ďalších nastavení (napr. obrátená Y-os na myši)
Predám Kinect na Xbox 360 + 1 Kinect HRA
Zdravím, predávam Kinect pre Xbox 360, je v 100% stave, málo používaný. Ku Kinectu pridávam originál hru Kinect Adventures Osobne alebo dobierka (+5€) Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Kľudne napíšte cez formulár, SMS alebo rovno na mail, rád odpoviem na všetky otázky :) (ak nedvíham, som v práci) kontakt: info.xbox360.david@ telefón:
AV kábel na Xbox 360 Slim E + scart redukcia
Zdravím, predávam AV kábel na Xbox 360 Slim E + scart/skart redukcia. Osobne alebo dobierka (+3€) Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Kľudne napíšte cez formulár, SMS alebo rovno na mail, rád odpoviem na všetky otázky :) (ak nedvíham, som v práci) kontakt: info.xbox360.david@ telefón:
Predám Xbox 360 bezdrôtový ovládač/controller
Zdravím, predávam Xbox 360 bezdrôtový ovládač/controller. vo farbách: modrá, červená, biela. Osobne alebo dobierka (+5€) Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Kľudne napíšte cez formulár, SMS alebo rovno na mail, rád odpoviem na všetky otázky :) (ak nedvíham, som v práci) kontakt: info.xbox360.david@ telefón:
Predám redukciu pre Kinect na Xbox 360 phat/fat
Zdravím, predávam redukciu pre Kinect na Xbox 360 phat/fat. Osobne alebo dobierka (+3€) Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Kľudne napíšte cez formulár, SMS alebo rovno na mail, rád odpoviem na všetky otázky :) (ak nedvíham, som v práci) kontakt: info.xbox360.david@ telefón: