inzercia, predaj, predám, bazár

XD Design Orbit nádoba na olej a ocot

Kategória: Ostatné

Predám krásny dizajnový kúsok, nádobu na olej a ocot. Nová, nepoužitá.
Cena 12€
XD Design Orbit nádoba na olej a ocot
Podobné inzeráty
100% domáce hovädzie jerky
Ahojte milovníci mäsa, Z lásky k mäsu pripravujem doma sušené hovädzie/ jerky beef z kvalitného slovenského mäsa v rôznych príchutiach bez konzervantov a umelých ochucovadiel. 1 kg JERKY = 3,2 kg čerstvého mäsa. V 100 g môjho JERKY z hovädzieho máš viac ako 60 g bielkovín! Príchute: klasik(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor) Klasik s bylinkami( jablčný ocot, worchester omáčka, himalájska soľ, trstinový cukor, sladká paprika červená, cesnak,horčicne semienko, mix sušených byliniek) Kari s chilli(jablčný ocot himalájska soľ, trstinový cukor, sojová omáčka, kari, kurkuma s chilli, koriander, ligurček) Extra Chilli s Trinidad moruga scorpion(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, jalapenos, kajanská paprika, trinidad moruga scorpion, ligurček) Pepper(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, worchester omáčka, 4farebné korenie, cesnak, cibuľa) Bbq(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, worchester omáčka, paradajkový prášok, prírodná údená aróma, cesnak, cibuľa) Tom yum(jablčný ocot, himalájska soľ, trstinový cukor, tom yum pasta, koriander, cibuľa) Sušené Hovädzie mäso patrí medzi obľúbený snack pri športovej aktivite, turistike alebo ako ľahšia náhrada večerných chipsov pri telke :D Vákuovo balené v sous-vide sáčkoch. Mäsko vydrží minimálne 3 mesiace. Robím aj udenú bravčovu panenku vynikajúca pochúťka k večernemu posedeniu s priateľmi cena 15€/ks V prípade záujmu má neváhaj kontaktovať. Preferujem osobný odber(NR) po dohode viem poslať poštou. Cena 5€/60g Kontakt: Pekný deň prajem :)
XD Design Orbit nádoba na olej a ocot
Predám krásny dizajnový kúsok, nádobu na olej a ocot. Nová, nepoužitá. Cena 20€
Orbit tracker ORB522 - bluetooth tracker
Vyhľadávač peňaženiek GPS Orbit čierny Nájdite svoju peňaženku, vyhľadajte telefón a urobte si selfie. Tenká ako kreditná karta, zasuňte orbitovú kartu do akejkoľvek peňaženky a nikdy ju nestratte. Zvoňte svoju peňaženku, keď je v dosahu, alebo skontrolujte jej poslednú známu polohu GPS na mape. Stlačením tlačidla na karte Orbit zazvoní váš telefón, aj keď je stlmený. Kartu môžete dokonca použiť ako spúšť selfie. Vďaka nabíjateľnej batérii s dlhou životnosťou už nemusíte nikdy nič vymieňať! Umožňuje to najtenší bluetooth tracker na svete. Ak sa vaša karta Orbit odpojí od Bluetooth, na mape sa zobrazí posledné známe miesto. Tento text bol preložený strojovo. Špeciálne funkcie Nájdite svoju peňaženku Nájdite svoj telefón (aj keď je stlmený) Posledná odoslaná poloha GPS na mape Môže byť použitý ako selfie spúšť Vodeodolný (IPX6) Charakteristika Bezplatná aplikácia pre iOS a Android Funguje s Alexou Vstavaný reproduktor 80 dB Alarm odpojenia Nabíjateľná batéria Výdrž batérie až 3 mesiace Rozsah dodávky Orbitová karta Nabíjacia spona Nabíjací kábel Systémové požiadavky Podporované od iOS 5.0 a Android 5.0 Lollipop.
Nadoba na cesnak, cukor, citron, olej + ryzovar
Predam nasledovne kuchynske potreby : Nadoba na cesnak - 7€ Nadoba na cukor - 7€ Doza na citron - 4€ Nadoba na ocot/olej - 6€ Ryzovar Tescoma - 6€ komplet za 24€ + postovne
Interiéry / Interiors
Fotorealistické 3D vizualizácie. Ak sa chystáte zariaďovať nové bývanie alebo modernizovať už existujúce, táto služba je určená práve Vám. Interiérový dizajnér Vám pomôžem vhodným a ergonomickým rozmiestnením nábytku, a citlivou kombináciou farieb a materiálov, vytvoriť elegantné bývanie. Cena závisí od náročnosti konkrétneho interiéru resp. priestoru a od rozsahu poskytovaných služieb, od 10 za m2. Vizualizácie v inzeráte sú už zrealizované projekty našich spokojných klientov. Technické výkresy k výrobe nábytku na mieru môžu byť tiež súčasťou návrhu. Doba dodania závisí od zložitosti projektu ale väčšinou je od 24 hodín do 3 dní. Neváhajte nás kontaktovať, telefonicky alebo emailom, konzultácia je nezáväzná a zdarma. Homestaging / priprava nehnuteľnosti na predaj. Pokiaľ predávate nehnuteľnosť, je táto služba určená Vám. Pre klientov, ale aj pre realitné kancelárie, poskytujeme tzv. virtuálny homestaging, vizualizácie existujúcich priestorov s návrhom ako je možné interiér zredizajnovať resp. zrenovovať. Ak v inzeráte svojej nehnuteľnosti ponúknete kupujúcemu konkrétnu predstavu a potenciál domu či bytu, môžete predaj výrazne urýchliť, dokonca zvýšiť jeho cenu. Vyhľadávanie: 3D vizualizácie, interiérový design, návrhy interiérov, návrhy interiérov, nábytok, bytové zariadenie, architektúra, projekt, pôdorys, staging Photo realistic 3D visualization of interiors. Whether you are planning to design your new home or space, or to update an existing one, this is the place for you. As an interior designer I will help you harmonize your ideas and expectations with the right ergonomic placement of furniture, lighting and sensitive combination of colours and materials into a holistic and elegant space design. The complete look and design will bring up the overall quality and comfort of your space. 3D visualizations allow you to see the final outcome before the actual implementation. Consultations sessions can take place in person, by phone or via email. Price will depend on the difficulty of the particular interior or space and on the scale of the provided service, 10euros per m2. Home staging. Are you selling a property? We are here to help! We offer virtual home staging for individual clients as well as for realty firms. Virtual home staging is a way to digitally design an existing space into a 3D visualization to demonstrate how this space can be upgraded, redesigned and renovated. Once you show a client the potential of your property through concrete design and renovation examples, you will be able to sell faster and even raise the price. Search words: interior design, furniture, architecture, project, floor plan ELEVEN design and projects
Nádoba na olej a ocot -  nerozbitná
Ponúkam novú super nerozbitnú, praktickú nádobu rozdelenú na olej a ocot naraz v jednej nádobe alebo na dva rôzne ochutené oleje alebo na dva rôzne octy do šalátov. Objem nádobky je celkom 0,5l, teda 250ml pre každú polovicu.