inzercia, predaj, predám, bazár

Yanmar AF330 4x4 (klíma, papiere, záruka, 900 mth.)

Kategória: Poľnohospodárska technika

Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Yanmar AF330 spolu s novými, poľskými papiermi - môže jazdiť po naších (SK) cestách! V pôvodnom, nemaľovanom stave !

Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Veľmi slušný stav.

Výkon 33 koní
Rok výroby 2008
Motohodín 900
Rýchlosť 15-20 km/h
- originálna komfortná kabína, klíma, vykurovanie, rádio
- 4x4, posilňovač riadenia, reverz, asistent otáčania, delené brzdy, uzávierka zadného diferenciálu...
- 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (super vec)
- 4 rýchlosti PTO (kardanu - ľavé otáčky)

Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie traktore s kabínu a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne.

Tento konkrétny traktor sa zatiaľ (ešte) nachádza v Poľsku, no po vážnom záujme (dohode), či prípadnej obhliadke v Rzesowe, vám viem traktor doviezť odťahovkou na SK, do okresu Bardejov. Poprosím volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie.

Aktuálne, platí do zmazania ! Pozri moje ostatné inzeráty -->



Podobný yanmar kubota hinomoto shibaura mitsubish sial iseki zetor nakladac vidl lopat bez tiahla na vlečku vleck
Yanmar AF330 4x4 (klíma, papiere, záruka, 900 mth.)
Podobné inzeráty
Traktor Yanmar 265
Predám traktor Yanmar FX265 Traktor bol používaný len na malej farme. Stroj je veľmi spoľahlivý a robustný, vďaka čomu je ideálny pre ťažké poľné práce. Traktor Yanmar FX265 má výkonný motor s objemom 1643 cm3, ktorý generuje 26,5 koní. Predna nápravy poskytuje skvelú stabilitu a presné ovládanie stroja. Cena traktora Yanmar FX265 je 5 800 EUR. V porovnaní s inými traktormi na trhu ide o veľmi výhodnú ponuku. V prípade záujmu o kúpu ma prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom. Srdečne Vás pozývam pozrieť si stroj!"
Iseki Geas 29 4x4 (klíma, papiere, 30km/h, záruka)
Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky Iseki Geas 29 spolu s novými, poľskými papiermi - môže jazdiť po naších (SK) cestách! Po servisnej prehliadke - vymenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Výkon 29 koní Rok výroby 2008 Motohodín 1800 Rýchlosť 30 km/h (rýchla skriňa/ prevodovka) - originálna komfortná kabína, klíma, vykurovanie, rádio - 4x4, posilňovač riadenia, reverz, delené brzdy, uzávierka zadného diferenciálu - 3 bodový hydraulický záves + pomocný hydraulický piest na ramena (super vec) - 4 rýchlosti PTO (kardanu - ľavé otáčky) Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie traktore s kabínu a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne. Tento konkrétny traktor sa zatiaľ (ešte) nachádza v Poľsku, no po vážnom záujme (dohode), či prípadnej obhliadke v Rzesowe, vám viem traktor doviezť odťahovkou na SK, do okresu Bardejov. Poprosím volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie. Aktuálne, platí do zmazania ! Pozri moje ostatné inzeráty --> Podobný yanmar kubota hinomoto shibaura mitsubish sial iseki zetor nakladac vidl lopat bez tiahla na vlečku vleck
Iseki GEAS 33 4x4 (klíma, doklady, 582 mth.)
Ponúkam na predaj japonský malotraktor značky ISEKI GEAS 33 spolu s novými, poľskými papiermi - môže jazdiť po naších (SK) cestách! Traktor je vo veľmi slušnom a pôvodnom stave, nič nemaľované, nič netečie, žiadne skryté vady (iba menšie kozmetické, ako miestná hrdza, čo je normálne). Má iba 582 motohodín, teda viac stal, ako robil ! Po servisnej prehliadke - výmenené filtre, oleje. Záruka na 6 mesiacov. Rok výroby: 2009 Výkon: 33 koní / 3 valec / diesel Váha stroja: 1530 kg Šírka: 140 cm predok, 145 cm zadok + možnosť rozširiť o 20 cm. Dĺžka: 310 cm Výška: 200 cm Počet rychlostí: 16 (redukcia) Počet rýchlosti kardanu (PTO): 4 + možnosť zmeniť smer otáčania (doprava, doľava) Reverz pod volantom (dopredu/ dozadu) Rýchlosť 15-20 km/h Uzávierka zadnej nápravy Klíma, rádio, pracovné svetlá, 3 bodový hydraulický záves + zadný pomocný hydraulický piest (super vec), ručná brzda, žhavenie, nožný aj ručný plyn, predné závažie.. Zachovalý interiér - (preklikaj 20 fotiek) Gumy nepopraskané od slnka či státia, zadné ako nové ! Všetko funkčné - treba obzrieť a vyskúšať. Možnosť namontovať/ dokúpiť čelný nakladač s joystickom a s príslušenstvom (lopata, vidly..) Po dohode možnosť kúpiť aj iné značky/ modely traktorov. Viem ich vám dať prihlásiť, aby ste s nimi mohli jazdiť po naších cestách, väčšie aj menšie traktore s kabínou a klímou, aj novšie ročníky napr. 2016 a pod. Viac info. po telefóne. Tento konkrétny traktor sa nachádza na Slovensku, okres Bardejov. Poprosím volať iba vážny (seriózny) záujem, resp. kto nemá na to peniažky, nech nestráca môj, aj svoj čas. Ďakujem za pochopenie. Aktuálne, platí do zmazania ! Pozri moje ostatné inzeráty --> Podobný yanmar kubota hinomoto shibaura mitsubish sial iseki zetor nakladac vidl lopat bez tiahla na vlečku vleck
Minitraktor YANMAR F18D
Minitraktor YANMAR F18D, počet mth 7178, Hydraulika, pluh, pohon 4x4. Cena dohodou.
Malotraktor Yanmar
Predám malotraktor Yanmar Af26.Najazdené len 600Mh.klimatizácia,nivelacia,nový nakladač.Ak poznáte zn.Yanmar viete o com to je
Predám olejový filter Yanmar
Predám olejový filter Yanmar 129150-35170. Filter je nový, bol iba namontovaný a hneď demontovaný z traktora takže používaný nebol. Vhodný na niektoré modely značiek Kubota, Hinomoto, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Zetor, Foton, Landini, MT. Možný osobný odber alebo zaslanie na dobierku. Inzerát je stále aktuálny. Poprosím iba volať.