inzercia, predaj, predám, bazár

YD-631 4 in 1 Card Game Player Set

Kategória: Herné zariadenia

Predávam YD-631 herný prehrávač je plne funkčný až nato že má odlomený háčik ktorý má vybranú hru držať na mieste. Ku prehrávaču dávam aj 5 hier a 2 ovládače
Cena: Cena na trhu je 35€ ale vzhľadom na poškodenie ju ponúkam za 15 € + poštovné
Ak by ste hľadali staré hračky za dobré ceny tak si pozrite moje ostatné inzeráty.
A ak si odomňa niečo kúpíte tak ohodnotenie je určite vítané  :)
YD-631 4 in 1 Card Game Player Set
Podobné inzeráty
Game pad Genius G-08 na game port
Predám funkčný game pad Genius G-08 na pripojenie ku zvukovej karte, ktorá disponuje game portom. Vrátane CD s driverom, návodu aj krabice. Len osobný odber.
Xbox Game Pass Ultimate 5€/mesiac
Ponúkam Xbox Game Pass Ultimate na 1 mesiac za 5 eur/ks. Získate digitálny kód, ktorý si uplatníte na oficiálnej stránke xbox. Je možné kúpiť aj väčšie množstvo. Kód Vám zašlem hneď po pripísaní peňazí na bankový účet. Nie je potrebné mať nový účet (nie je to trial verzia), keď ste už predtým mali nejaké predplatné nie je problém. Obsahuje Xbox live + ultimate + Ea. Uplatninteľné v krajinách Európy. Normálna cena 12,99 eur. Kto to pozná vie o čo sa jedná, kto nie prikladám link tu nájdete všetky informácie: V prípade nejakých otázok ma neváhajte kontaktovať na emaily alebo telefonnom čísle.
AGPtEK USB3.0 HDMI GAME CAPTURE CARD
Predám tento HDMI game grabber len samotné zariadenie bez káblov.
Predám Arcade1Up NBA JAM 2 Player Countercade
Predám Arcade1Up NBA JAM 2 Player Countercade. Nový len vybalený. Bez krabice s návodom. Zariadenie sa v EU nepredáva. Dovoz z USA. Je mozne hrat aj hack retro hry.
Predám Arcade1Up NBA JAM 2 Player Countercade
Predám Arcade1Up NBA JAM 2 Player Countercade. Nový len vybalený. Bez krabice s návodom. Zariadenie sa v EU nepredáva. Dovoz z USA. Je mozne hrat aj hack retro hry. 1200 hier roznych platforiem. Funguje aj z Powerbanky bez napjania zo siete.
Logic 3 PC Explorer Pad
Retro game pad pre game port.