inzercia, predaj, predám, bazár

Zabíjačkové príslušenstvo

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám z fotiek náradie na zabíjačku iba osobný odber.

Kotlina+kotlík+pokrievka=150
Elektrický sporák=20
Mraznička Calex=30
Plnicka na hurky/klobásy=20 (v hornej poličke)
Mlynček na mäso - predané
Prázdna fľaše na Propán Butan 10kg=40 už iba 1ks
Ostatné kuchynské náradie (lavór, vaňa) - ponúknite vieme sa dohodnúť
Zabíjačkové príslušenstvo
Podobné inzeráty
Zabíjačkové kotle
Predám dva kotle aj samostatne dávno nepoužívané
Doplnky, príslušenstvo ku krbu
Predám doplnky, príslušenstvo ku krbu - kované, viď. foto.
Viessmann vitopend 100 w. Plynový kotol 24kw.
Predam plne funkčný závesný kotol. Servisovany. Osobne alebo po dohode viem aj doviesť. Popis Nástenný plynový jednookruhový kotol Viessmann Vitopend 100-W Optimálnu a energeticky efektívnu reguláciu teploty vo vykurovacom okruhu kotla Vitopend 100-W je možné zvoliť v režime výroby tepla podľa počasia pomocou snímača vonkajšej teploty (príslušenstvo) resp. pomocou snímača izbovej teploty (príslušenstvo). Hlavné výhody: - Modulačný atmosférický horák s ventilátorom pre prevádzku s nasávaním spaľovacieho vzduchu zvonku - Regulátor pre prevádzku s konštantnou teplotou prívodu v cene zariadenia - Stabilná prevádzka s kolísavým tlakom plynu a napätím - Vysoký stupeň komfortu teplej vody vďaka doskovému výmenníku tepla integrovanému v plynovom kombi bojleri - rýchla príprava teplej vody s rovnomernou teplotou - Regulátor vybavený bielym podsvieteným displejom - Vstavaný časovač s denným a týždenným programom Vlastnosti Prednosti Značka Viessmann Kolekcia Vitopend -100 Farba Biela Ostatné parametre Menovitý tepelný výkon, kW 24 Nástenný Viessmann Vitopend - 100, 24 kW Vykurovaná plocha, m2 240 Vstavaný kotol - nie Účel (počet okruhov) vykurovanie (jednookruhové) Typ spaľovacej komory uzavretá Spotreba zemného (skvapalneného) plynu, m3/h / kg/h 2,77 / 2,09 Objem membránovej expanznej nádoby, l 6 Max. spotrebovaná elektrická energia. výkon, W 120 Menovitá frekvencia, Hz 50 Tepl. env. médium (počas prevádzky / skladovania), °C od 0 do +35 / -20 do +50 Dynamický tlak prírodný / skvapal. plyn, kPa 1,3(2,0) / 3,7 Teplota chladiacej kvapaliny min./max., °C 40 /80 Prípojka plynu, R ¾ Menovitý prúd, A 2,5 Napätie/Frekvencia, V/Hz 230/50 Pripojenie systému odvodu spalín, Ø 60/100 Záruka 2 roky Výška, mm 725 Šírka, mm 400 Hĺbka, mm 340 Hmotnosť, kg 31
Teplogenerátor 5-10 kW, plynový s reguláciou, čierny
Teplogenerátor v čiernom lakovanom prevedení. Piezozapaľovanie, termopoistka, poistka proti prehriatiu ohrievača, plynulá regulácia. Plynový teplogenerátor s nastaviteľným výkonom 5 - 10 kW v čiernom lakovanom prevedení, vhodný na vysúšanie odvetrávaných priestorov a na nárazové vykurovanie skladov, hál, garáží, novostavieb a pod. Vhodné na jednoduché temperovanie miestnosti až po nastavenie vysokého výkonu ohrievača. Vďaka konštrukcii so vstavaným ventilátorom je vo vykurovanej miestnosti teplo už za pár minút. Často tiež používané na rýchle "zatopenie" v garážach, dielňach a skladoch. Predpokladaná výdrž PB fľaša 5 kg: 6 h 45 min. Predpokladaná výdrž PB fľaša 10 kg: 13 h 30 min Výhody generátora: - Piezoeletrické zapaľovanie: Jednoduché zapálenie plynu po stlačení tlačidla. Pomocou nárazu na piezoelektrický kryštál sa vytvorí iskra, ktorá zapáli plyn - Termopoistka - Poistka proti prehriatiu ohrievača - Nastaviteľný uhol fúkania vzduchu - Plynulá regulácia výkonu - Ochranná mriežka - Príslušenstvo pre pripojenie k 5 kg a 10 kg propán-butánovej fľaši V balení nájdete príslušenstvo pre pripojenie ohrievača k plynovej bombe (hadice a plynový regulátor).
35-100L domáca pálenica s miešadlom
Na predaj široký výber páleníc DES za výborné ceny 35L pálenica na plyn - 640€ 100L pálenica s prietokovým alebo špirálovým chladičom -1330€ 100L pálenica s výpustným ventilom a prietokovým alebo špirálovým chladičom - 1450€ Poštovné je zdarma. Možnosť platiť na dobierku. K páleniciam je dostupné rôzne príslušenstvo ako plynový horák, epruvetta, elektromotor k miešadlu. V prípade akýchkoľvek otázok sa prosím informujte na udanom tel. čísle.
Pouzivany ocelovy kotol Modratherm Zeus Pyro na Drevo
Predam 11 rokov pouzivany, ale plne funkcny ocelovy splynovaci kotol. Pocas prevadzky boli v obehovom systeme naliate pripravky proti hrzdi, zarucujem ze netecie. Kvoli rucnemu vyneseniu bola odmontovana vacsina sucasti ale vsetko prislusenstvo je v kompletnom a funkcnom stave. 20 / 26 kW Vsetky podrobne informacie najdete na strankach vyrobcu: