inzercia, predaj, predám, bazár

Zachovalý gauč s dvoma kreslami

Kategória: Sedacie súpravy

Predám zachovalý gauč s dvoma staroružovej farby.Len osobný odber
Zachovalý gauč s dvoma kreslami
Podobné inzeráty
Rozkladací gauč s 2 kreslami
Dobrý deň, predávam používaný rozkladací gauč s dvoma kreslami. Gauč i kreslá sú v peknom zachovalom stave bez akýchkoľvek poškodení, či fľakov, bol na ních používaný externý poťah. Gauč je možné rozložiť a využiť ako prípadnú postel. Pre viac informácií či fotografií ma prosím neváhajte kontaktovať.
Predám gauč s dvoma kreslami
Predám gauč + 2 kreslá. Rozmery: gauč šírka 195, výška 74, hlbka 84 kreslá šírka 95, výška 74, hlbka 80 Gauč aj kreslá boli prečalúnené pred 2 rokmi, odvtedy používane minimálne (sedelo sa na nich iba s dekou). Poťah tmavo sivá látka. Osobný odber KE - Staré mesto. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Gauč s kreslami, Rozťahovaci
Predám zachovalý gauč s dvomi kreslami.Roztahovaci bez poškodenia
rozkladací gauč s kreslami
Dobrý deň, ponúkam na predaj starší, ale zachovalý, rozkladací gauč s dvomi kreslami. Cena spolu 100eur. Len osobný odber.
Rozkladací gauč s dvoma kreslami
Veľmi zachovalý retro gauč s neodolateľnou farebnou kombináciou, ktorá zapadne do každého interiéru :) Gauč s180xhl90xv85 Kreslo 2xs100xhl90 Osobný odber Stupava
Sedacia súprava s kreslami ZNÍŽENÁ CENA
Predám sedaciu súpravu s kreslami, pripadne osobitne. Sedačku je vhodne používať aj ako posteľ. Rozmery su uvedené na fotkách. Celková cena za sedaciu súpravu s kreslami: 100€.