inzercia, predaj, predám, bazár

Zachovalý set ručného náradia 3v1

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám set elektrického ručného náradia Asist v praktickom kufríku Powerfif Toolbox. Náradie je amaterske, ale veľmi zachovalé a za symbolickú cenu.

- uhlová brúska 580 W, 115 mm,
- vrtačka 550 W, hlava do 13 mm,
- priamočiara pílka 420 W, zdvih 55 mm,
- praktický kufrík,
- bohaté príslušenstvo: vrtáky, frézky, 2 brúsne kotúče, 10 pílových listov.
Zachovalý set ručného náradia 3v1
Podobné inzeráty
BOSCH GHO 40-82 C Professional
Predám hoblík BOSCH GHO 40-82 C Professional. Nikdy nepoužitý, v záruke. Hoblík pre najvyššiu kvalitu povrchu. Príkon 850 W Nastaviteľná hĺbka poldrážky 0 – 24 mm Voľnobežné otáčky 14.000 ot/min Rozmery náradia (šírka) 169 mm Rozmery náradia (dĺžka) 296 mm Rozmery náradia (výška) 173 mm Hobľovacia šírka 82 mm
Milwaukee akumulátor M18 5.0Ah, 2.5x viac výdrže
Predám 5 akumulátorov (bateriek) MILWAUKEE M18B5. Akumulátory sú nové, zabalené v pôvodnej krabici čakajúc na svojho nového majiteľa. Možnosť otvorenia pri osobnom odbere a pri vážnom záujme! Cena za kus 85€ !!!!!!!!!Poskytuje až 2,5-krát dlhšiu výdrž, až o 20% vyšší výkon a až 2-krát dlhšiu dobu životnosti než iné technológie Lithium-Ion a/alebo ako predchádzajúce technológie batérií Milwaukee®.!!!!!!!!!!!!!!!! (Výsledky závisia od konkrétneho náradia a použitia) POZRI ĎALŠIE INZERÁTY -Ochrana REDLITHIUM-ION vybavená digitálnou ochranou Milwaukee® REDLINK™ proti preťaženiu nedovolí, aby užívatelia poškodili svoje bezdrôtové mechanizované náradie v dôsledku nevhodného použitia. -Kontrola jednotlivých článkov pre optimalizáciu prevádzky náradia a trvanlivosť -Odolná konštrukcia batérie s kovovým rámom a oddeľovačmi citlivými na nárazy zabraňuje zlyhaniu batérie v dôsledku nadmerných vibrácií alebo styku s kvapkami -Ochrana voči vode odvádza vodu preč z elektroniky a z akumulátora -Extrémne horúce a studené prevádzkové teploty do -20°C predlžujú výdrž a životnosť akumulátora -Vstavaný ukazovateľ nabitia akumulátora pomáha užívateľovi maximalizovať efektivitu výdrže jeho akumulátora ( baterka , milwaukee , akumulator )
Sada AKU náradia - dieľna v kufri- POWER8workshop
Predám používanú sadu AKU náradia, 6in1. 2x nový akumulátor lítium-iónový 20V/2Ah (pôvodné batérie boli NiMH 18V/1,5Ah).Sada obsahuje 6 nástrojov: 1)AKU vŕtačka 2)stojanová vŕtačka 3)priamočiara píla 4) stolová priamočiara píla 5) kotúčová píla 6) stolová píla (pozdĺžne pravítko + rezy pod uhlom 90 a 45 stupňov) Je to multifunkčné kompaktné zariadenie vhodné na chalupu, alebo do malej dielne. Technické parametre a možnosť objednanie nových komponentov je možné si pozrieť/objednať na web stránke: prípadne: Cena je 200€.
Sada náradia LEITZ - NOVINKA
Sada náradia LEITZ - NOVINKA 23.03.7502 cena netto 11.900 LEITZ DUFIX kolík 40 Úplne nová sada 21 kusov
Priemyselný vysávač
Priemyselný vysávač vhodný pre lakýrnickej dielne, s možnosťou pripojenia pneu náradia, automatické zapnutie a vypnutie pri používaní náradia. Regulácia sania, ukazovateľ naplnenia, váha 40kg, 64 litrov objem, výška 105cm, 230V, 1400-1700W, cena 500e prípadne dohoda
REMS Multi PUSH S SET
REMS Multi-Push S SET - novy kus len odskusany v ratane redukcii REMS Multi-Push S – preplachovanie vodou alebo zmesou vody a vzduchu. Jednoduché prepínanie prívodu vzduchu počas procesu preplachovania pri odkaľovaní. Permanentné sledovanie procesu. Protokolovanie. USB-rozhranie. Elektronická preplachovacia jednotka s bezolejovým kompresorom. K preplachovaniu vodou alebo zmesou vody a vzduchu, dezinfikovanie, čistenie, konzervovanie systémov potrubných vedení, napr. odkaľovanie, čistenie a konzervovanie radiátorov a plošných vykurovacích systémov, preplachovanie a dezinfikovanie inštalácií pitnej vody a na prevádzku pneumatického náradia ≤ 230 Nl/min. Vstupná a riadiaca jednotka. Piestový kompresor s kľukovým pohonom, kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, ochranný vypínač (PRCD). Pojazdný oceľový rúrkový rám. Uzávery pre vstup a výstup vody REMS Multi-Push S. 2 kusy sacej- / tlakovej hadice Ø 1", s tkaninovou vložkou, 1,5 m dlhé, s hadicovými šróbeniami 1", s uzávermi. Spojovacej hadice kompresor / prípojka vody, 0,6 m dlhá, s rýchlospojkou DN 7,2 a hadicovým šróbením 1 ", obojstrannou vsuvkou 1", k vyfukovaniu zvyškov vody z REMS Multi-Push S a sacích / tlakových hadíc po skončení práce. Bez dezinfekčnej jednotky, bez čistiacej a konzervačnej jednotky.