inzercia, predaj, predám, bazár

Zachrana bradaviek a dojcenia

Kategória: Ostatné

- chranice prsnych bradaviek MAM ( klobuciky), velkost 1 : 4,50eur
- chranice prsnych bradaviek MAM ( klobuciky), velkost 2 : 4,50eur
klobuciky boli otvorene, vysterilizovane, ale nepouzite

Vseto spolu : 8eur
Zachrana bradaviek a dojcenia
Podobné inzeráty
AVENT chrániče bradaviek
Predám nepoužívané silikónové chrániče prsných bradaviek veľkosť S od značky Philips Avent, ktoré chránia bradavky pred rozboľavením, poškodením či popraskaním počas dojčenia. Silikónový chránič v tvare motýlích krídel sa pekne prispôsobí tvaru prsníka a umožňuje vášmu bábätku sa jednoducho prisať.
Multi-Mam náplaste pre dojčiace maminy
Celé balenie (12 ks) náplastí, ktoré sú určené na intenzívne ošetrenie zapálených, bolestivých a opuchnutých bradaviek v období dojčenia. Majú priamy chladivý a upokojujúci účinok na bolestivé bradavky, podporujú prirodzený hojivý proces.
Multi-Mam náplaste pre dojčiace maminy
Celé balenie (12 ks) náplastí, ktoré sú určené na intenzívne ošetrenie zapálených, bolestivých a opuchnutých bradaviek v období dojčenia. Majú priamy chladivý a upokojujúci účinok na bolestivé bradavky, podporujú prirodzený hojivý proces. Nestihla som využiť, ostalo mi toto jedno celé balenie.
Pre zeny: Nocna kosela na ramienka & Denimove saty
Predam kvalitne damske oblecenie: 1. Bavlnenna nocna kosela/kosielka na ramienka zn. SLOV-TEX: - cena 5,- Eur; - farba: bledo ruzova so syto ruzovymi kvietkami; - vyborny stav; - prijemny a kvalitny material 100 % bavlna, pohodlne sa nosi, vyborne sa perie; - rozmery: obvod hrudnika (cez prsia) 85-90 cm (prip. 85-95 cm > pruzne sa prisposobi telu); dlzka kosielky od ramienok po spodok 100 cm. - sedi na velkost M (t. j. velkost 38); - ramienka sa daju zaposit na pozadovanu dlzku; - vyuzijete na bezne nosenie, ale i pocas tehotenstva aj dojcenia. 2. Denimove/dzinsove/riflove tenke bledo modre saty/mini saty s dlhymi rukavmi zn. ONLY (vero moda): - cena: 17,- Eur; - farba: ladova modra; - udrzatelna moda; - material: lyocell - kvalitna odolna vzdusna tenka latka, ktora drzi tvar (lyocell ma mnozstvo vyhod, ktore prevysuju klasicku bavlnu); - velkost 38 (t. j. velkost M); - rozmery: obvod hrudnika (cez prsia) 94-95 cm, dlzka siat 93-95 cm; - zapinanie na gombiky; v pase snurka na stiahnutie; - vyborny stav; treba prezehlit :) - saty/tunika > mozte si vybrat, ako budete tento stylovy kusok nosit a kombinovat; - na poslednych troch fotkach su pre predstavu velmi podobne modely (ilustracne foto); - vyuzijete na bezne nosenie alebo napr. aj pocas dojcenia. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty.
Suavinex antikolikova fľaša s cumlikom
ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO 180 ml A Predstavujeme NOVINKU, ktorá bola vytvorená odborníkmi z odboru Pediatria a Ortodoncia, určenú k zdravému kŕmeniu z fľaše v kombinácii s dojčením. Našim cieľom bolo dosiahnutie zdravého trávenia a spokojnosti detí spolu s podporou dojčiacich mamičiek a zachovaním jedinečné možnosti dojčenia.   Fľaša obsahuje vrecúško proti bolestiam bruška, ktorý je výsledkom prostého pozorovanie prírodných javov. Toto patentované, silikónové vrecúško sa sťahuje v závislosti na tom, ako dieťa saje a rovnakým spôsobom sa tomu tak deje u mliečnych žliaz. Vďaka vzduchu nachádzajúcemu sa v priestore vonkajšej strany vrecúška dochádza k vytváraniu vákua vo vnútri, čo zabraňuje vniknutiu vzduchových bublín. Vďaka tejto absencii bublín nevznikajú u dieťaťa bolesti bruška spôsobené plynatosťou a rovnako tak nedochádza k oxidácii mlieka a strate dôležitých výživných látok.   BEZ BUBLIN • bez použitia vzduchu • bez oxidácie mlieka • vyrobené z polotuhého, pružného a veľmi trvanlivého silikónu. Vrecúško je možné umyť veľmi jednoduchým spôsobom bez špeciálnych pomôcok • určené dokonca aj pre predčasne narodené deti so slabšou schopnosťou sania   Vlastnosti: Objem: 180 ml Veľkosť prietoku náhradného cumlíka: A (adaptabilný prietok) Materiál náhradného cumlíka: silikón (ultra tenký vo farbe pleti) Odporúčaný vek: 0 mesiacov (aj pre predčasne narodené deti)   Cumlík Zerø.Zerø™, ktorý je vhodný pre citlivú pokožku, je vyrobený zo 100% lekárskeho siliónu • pre deti predčasne narodené vo veľkosti -2 / 2M • mini veľkosť pre drobnú tvár detí s nízkou pôrodnou hmotnosťou • špeciálny odvetraný tvar vďaka ktorému nedochádza k podráždeniu jemnej pokožky • tvar cumlíka neinvazívny, ktorý rešpektuje prirodzenú potrebu dojčenia • špeciálne vyvinutý ultramäkký silikón s textúrovaným povrchom napodobňuje pocit a konzistenciu materskej bradavky
Balíček do pôrodnice
Predám balíček pomôcok pre mamičky po pôrode: 1. Cicatridina Urýchlenie procesu hojenia povrchových a hlbokých rán... Viac info: (použité 2x) 2. Popôrodné materské vložky, 10 ks Popôrodné materské vložky masmi Natural Cotton sú vyrobené z organickej bavlny, pestovanej bez pesticídov. Neobsahujú parfumy, ani superabsorbenty... Viac info: (nepoužité balenie) 3. Masť na bradavky Mama, 30 ml Chráni a ošetruje citlivú a namáhanú pokožku bradaviek, s bio mandľovým a kokosovým olejom, s čistým lanolínom... Viac info: (nepoužité balenie) + Popôrodné nohavičky MoliCare (3 ks) Úplne nové, nepoužité, veľkosť M. + Prsné vložky Mama (otvorené balenie, 22 kusov) + 2 sáčky na mlieko + darček Púzdro na vlhčené utierky Pôvodná cena: cca 25 € Ponúkam za 12 € Len osobný odber Košice !!!