inzercia, predaj, predám, bazár

Zadlabavací zámok sapeli

Kategória: Dvere, brány

Predám zadlabaváci zámok s kľúčom zn. Sapeli mierne používaný v super stave.rozmer 220mmx18mm,rozteč 72mm,ľavý - obrázok
Zadlabavací zámok sapeli
Podobné inzeráty
Vnútorný zadlabavaci zámok,, plne funkčný, nepoškodený.
Predám vnútorný zadlabavaci zámok /pravy/ do dverí, na uzamknutie fab. zámkom, poprípade iným. Zámok je neposkodeny, plne funkčný,moznost dokúpiť fabku, plus 2ks kľúče.. Zámok / 6 €, /fabka/ 2 x kľúč / 10 €. Možnosť dokúpiť hliníkové kľučky, aj krytky. Pozri všetky inzeráty.
Predám zámok na čip
Predám čipový zámok, ideálny pre uzamknutie zásuviek, skríň a iných (ne)nabytkových s možnosťou uzavretia daného priestoru. Výhodou čipového zámku oproti klasickému zámku je ukrytie tohto zámku,kde nie je vidieť z vonkajšej strany, že sa tam nachádza zámok. Čipový zámok funguje na princípe vopred zadefinovaných čipov, ktorým sa tento zámok odomkne a zároveň aj otvorí resp. pootvori a poskytne používaľovi otvorenie dvierok/dverí, v prípade priloženia nesprávneho čipu vydá zámok zvukovú signalizáciu odmietnutia a zámok ostáva naďalej uzamknutý. V balení sú skrutky pre pevné umiestenie zámku, ktorý sa inštaluje do vnútra priestoru. Zámok má dvojaké elektrické napájanie jednou z možností je použiť AA batérie alebo micro USB kábel, ktorý pripojíte k elektrickému zdroju napr. powerbanka,USB adaptér. Taktiež k zámku prikladám aj 24 prístupových 125kHz čipov v rôznych farebných prevedeniach a 23 vo forme kľúčenky a 1 plastová karta. Čítačka v zámku vie pracovať až so 16 čipmi. Z toho je možné : 3x nastaviť ako ADMIN ,ktorí majú práva odomknutia a aj pridania/odstránenia POUŽÍVATEĽských čipov. 13x čipov pridať ako POUŽÍVATEĽských čip pre odomknutia zámku. Každý čip má vytlačené alebo vygravírované ID čipu resp. všetky čipy sú jedinečné. V prípade,ak potrebujete viac čipov s rovnakým ID nie je problém pre Vás vytvoriť čipy s rovnakým ID. Zámok pracuje s čipmi 125kHz vo vzdialenosti max. 5cm Rozmery daných komponentov nájdete na poslednej fotografií. Balenie obsahuje : 1 x Čipový zámok so zachytením 1 x Nálepka pre označenie z vonkajšej strany kde sa čítačka (zámok) nachádza. 5 x Krátke skrutky 3 x Dlhé skrutky 1x Manuál v angličtine 1x Plastovú RFID 125kHz kartu s vytlačeným ID 2x Modré čipy 125kHz bez vygravírovaného ID 21x Farebných RFID 125kHz čipov s vygravírovaným ID 2x Nabíjatelne AA batérie (2100mAh) Posielam aj Poštou - 2,5€ (dobierka 3,50€) Packeta/Zasielkovňa na výdajne miesto - 2,5€ (dobierka 3,50€) Dobierkou len pri zaplatení poštovného vopred.
Dvere + zarubna Sapeli
Predam dvere so zarubnou zn. SAPELI. Material povrchu dveri: CPL laminat Vypln dveri: drevotrieska Farba: dub zimný, vodorovne Sirka dveri: 80 cm Vyska dveri: 197 cm Zarubna: 80 mm Hrubka steny: 15 cm Dvere obsahuju aj zadlabavaci zamok. Predava sa bez klucky a rozety. Osobny odber BA Jarovce.
Predám vchodové dvere Sapeli
Predám nove vchodove dvere Sapeli elegant komfort. Ľavé rozmer 82x197 cm. Bezpečnostné kovanie AXA, zadlabavaci zámok Hobes, cylindricka vložka FAB. Cena za komplet 200EUR.
Mul-T-Lock zadlabávací zámok
Pre nás nepotrebný, keďže máme komplet nové dvere. Zadlabávací zámok je zámok s oválnym čelom a montuje sa do vysokobezpečnostných dverí, ktoré zaisťuje vo viacerých smeroch. Odporúča sa to použiť v kombinácii s bezpečnostným kovaním a bezpečnostnou vložkou Mul-T-Lock vo vyššej bezpečnostnej triede.
zadlabávací zámok s trojbodovým uzamykaním
Predám málo používaný zadlabávací zámok s trojbodovým uzamykaním pre cylindrickú vložku. Rozmery: hĺbka zámku: 80 mm čelo zámku: 22 mm rozteč dier na čele: 215 mm Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.