inzercia, predaj, predám, bazár

Zadná kamera do auta 70mai

Kategória: Príslušenstvo

Predám úplne novú zadnú kameru značky 70mai s návodom na montáž.
Zadná kamera do auta 70mai
Podobné inzeráty
Interiérová kamera 70mai FC02
Len vybalena a odskusana, este neprilepena. Interiérová kamera 70mai FC02 je určená na nahrávanie vo vnútri vozidla. Toto je rozširujúca kamera určená na pripojenie k modelom 70mai A400, 70mai A800S a 70mai Pro Plus + (A500S).
Interiérová auto kamera 70mai FC02
Len vybalena a odskusana, este neprilepena. Interiérová kamera 70mai FC02 je určená na nahrávanie vo vnútri vozidla. Toto je rozširujúca kamera určená na pripojenie k modelom 70mai A400, 70mai A800S a 70mai Pro Plus + (A500S).
autokamery Xiaomi 70mai Dash Cam A800s  + 70mai interior Das
- toto telefónne číslo je vymyslené, 1.kontakt mailom Aktuálne do zmazania Nerozbalené Xiaomi 70mai Dash Cam A800S 4K + druhá kamera 70mail fc02 interiérova . inteligentný asistent riadenia a neohrozený ochranca pri parkovaní. Po naštartovaní vozidla sa kamera automaticky zapne a následne môžete využívať funkciu ADAS , ktorá vás v reálnom čase upozorní na čelnú kolíziu, a LDWS, čo je systém varovania pred vybočením z jazdného pruhu. Obe tieto funkcie sú ideálne na dlhé cesty, pri ktorých vodiči často strácajú pozornosť. Ani pri parkovaní nezostane vaše vozidlo bez dozoru, vďaka G-senzoru sa záznam aktivuje aj pri najmenšom otrasení vozidla. Fotoaparát má tiež integrovaný modul GPS. Vynikajúce denné a nočné videnie vďaka kvalitnému snímaču Sony IMX415 s vynikajúcou svetelnosťou F/1,8. Vysokokvalitný záznam obrazu aj pri slabom osvetlení a v hmle. Aplikácia pre telefón na jednoduché prehrávanie a sťahovanie Kompaktný dizajn Inštalácia za 3 minúty Asistent parkovania Asistent vodiča
Predná a zadná kamera do auta TrueCam
Predám prednú autokameru TrueCam A7s GPS (s hlásením radarov) rozlíšenie 2560×1080, 2.7 " LCD, uhol záberu 130°, nahrávanie v slučke, microSD, automatické spustenie. TrueCam A7 má detektor stacionárnych a úsekových radarov, ktorý navyše upozorňuje aj na ďalšie miesta, kde je potrebné udržovať zvýšenú pozornosť. Databáza obsahuje viac ako 33-tisíc miest v 36 európskych zemiach a Rusku, jej aktualizácia je zadarmo. Nočný režim a HDR Kvalitná optika s vynikajúcou svetelnosťou zabezpeční, že kamera bude nakrúcať kvalitne aj v noci. HDR, alebo aj High Dynamic Range je funkcia, vďaka ktorej kamera lepšie zvláda zhotovovanie veľmi kontrastných záberov (napríklad hra svetla a tieňa, protiidúce autá so zapnutými svetlami a pod.) Rýchla inštalácia Kameru nemusíte každý deň komplikovane zapájať – stačí ju nacvaknúť do držiaku a máte vyriešené napájanie aj nastavovanie polohy záznamu. Časová slučka V prípade, že sa vám zaplní pamäťová karta, kamera začne mazať najstaršie záznamy. Funkciu môžete vypnúť , prípadne môžete video zamknúť pred prepísaním. Zamknutím ochráni videa Stačí jednoduché stlačenie tlačidla zámku a budete mať istotu, že záznam omylom (ani automaticky) neprepíšete záznamom novším. Zamykať sa dá v priebehu zhotovovania záznamu a pri prechádzaní galérie, jednoduché je aj opätovné odomknutie. G-Senzor a detekcia pohybu G-senzor zaznamenáva pohyb v troch osiach, pozná teda napríklad, že do vášho vozidla niekto narazil. V takom prípade zamkne zhotovený záber, aby ste ho omylom nezmazali alebo ho neprepísala časová slučka. Aj G-Senzor sa dá vypnúť a môžete regulovať jeho citlivosť. Snímač rozozná pohyb a zachytí kohokoľvek, kto sa pohybuje nebezpečne blízko zaparkovaného auta alebo ho nejakým spôsobom poškodzuje. Zadná kamera TrueCam A6 Nahráva videozáznam rovnako ako hlavná kamera, takže zaznamenáva všetko, čo sa deje za Vaším vozidlom. Zadná kamera natáča v rozlíšení HD 720p a je vybavená Infra prísvitom, ku kamere pripojovací kábel 5m. Predná kamera bola používaná cca 2 roky, zadná kamera aj kábel sú nové nepoužívané.
Predám autokameru Xiaomi 70mai
70mai Smart Dash Cam 1S kamera do auta. Cena 35+pošta
70mai A800S
70mai Dash Cam A800s - špičková kamera do auta, natáčanie až v 4K rozlíšení, integrované GPS, nočný režim 3D DNR + HDR, ADAS - bezpečnostný asistent jazdy v pruhoch a varovanie pred kolíziou, konektivita s vaším smartphonom cez WiFi, 3.0" LCD displej, automatická kalibrácia času, 500mAh batérie.