inzercia, predaj, predám, bazár

Zahrada

Kategória: Ostatné

Dam do prenajmu veľku zahradu v Modrom Kameni
Zahrada je veľka oplotena
Pre viac info piš spravu
Pošlem foto aj video
Cena: dohoda
Zahrada
Podobné inzeráty
Apartmány Rogoznica 100m od pláže
Na predaj máme tieto nové apartmány 100m od mora Rogoznica. Apartmány sa nachádzajú v dvoch rezidenčných budovách v skvelej lokalite. Každá budova má 9 apartmánov na štyroch podlažiach. Budova A prízemie. Apartmán SA: 63,40m2 . Cena 212 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpelňa, chodba, terasa, záhrada, parkovanie ) Apartmán SB: 51,28m2. Cena 172 000 eur. ( obývačka s kuchyňoua jedálňou, spálňa, kúpelňa, terasa, záhrada, chodba, parkovanie ) Apartmán SC: 49,56m2. Cena 166 000 eur. Budova A prvé poschodie . Apartmán SF: 44,31m2. Cena 153 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, spálňa, kúpelňa, terasa, chodba a parkovanie ) Budova A druhé poschodie. Apartmán SG: 90,65m2,. Cena 258 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, dve kúpelne, terasa, tri spálne, dve chodby, parkovanie ) Apartmán SH: 78,78m2. Cena 224 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne a terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI: 84,27m2. Cena 240 000 eur. Budova B prízemie. Apartmán SA: 67,40m2. Cena 226 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, dve spálne, chodba, terasa, záhrada a parkovanie ) Apartmán SB: 55,56m2. Cena 186 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, kúpelňa, spálňa, terasa, záhrada ) Budova B druhé poschodie. Apartmán SG: 99,76m2. Cena 285 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve spálne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SH: 87,90m2. Cena 250 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI : 83,51m2. Cena 238 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, kúpelňa, WC, terasa, tri spálne, špajza a parkovanie ) Plánované ukončenie výstavby jar 2023. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
ZNÍŽENÁ CENA - Krásna veľká záhrada s chatkou a bazénom
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj krásnu rozľahlú záhradu s chatkou a bazénom v Novej Stráži pri Komárne. Záhrada s celkovou výmerou 1912 m2 ponúka dostatok veľa priestoru, v prednej časti je pekný trávnik s altánkom a grillom, v strednej je menšia chatka na prespanie, krásny udržiavaný bazén pre osvieženie a oddych v horúcich letných dňoch, domček na náradie, priestor pre ihrisko / zábavu pre deti a v zadnej časti sú rôzne ovocné stromy. Celý pozemok je oplotený, je na ňom zavedená elektrina, ktorá zároveň zabezpečuje chod automatického závlahového systému zásobovanou s vodou zo studne. Celá záhrada je pekne upravená, ideálna na oddych od každodenného ruchu života a tak isto prípadné záhradkárčenie. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.
Zimná  záhrada
Predám celopesklenú zimnú záhradu. Oceľová konštrukcia ,hliníkové rámy, izolačné dvojsklo ,žalúzie ,sieťky, hliníkové krycie lišty .Záhrada má rozmer 5.5 m x 8 m . Celoročne používateľná .Záhrada bola používaná cca 4 roky . Záhrada je rozobratá a uskladnená . Samostatne kovová konštrukcia ,okenné rámy ,okenné sklá ,tesnenia + ostatné hliníkové doplnky .Cena 9500 e pri rýchlom jednaní výrazná zľava .
Rôzne staré časopisy
Predám rôzne staršie čísla časopisov,/viď foto/. Záhradkár, kvety a záhrada, naša záhrada, Dorka, diabetik, záhrada urob si sám, receptář, praktická Slovenka, záhady života, svet grálu, zázračný svet, magazín Dorky a Katarínka. Dohoda na cene istá.
Prevádzková budova 400m2 a služob.byt 130m2, záhrada, Levice
J&MZ reality ponúka na predaj polyfunkčnú budovu s vlastnou bytovou jednotkou, menšou záhradou a s priestormi k podnikaniu v Leviciach. V súčasnosti využívané ako autoservis - lakovňa so služobným bytom. Celková výmera nehnuteľnosti : 1.123 m2 Zastavaná plocha : 551 m2 (Druh Stavby na Liste vlastníctva: Prevádzková budova a služobný byt) 3 izbový byt: 130 m2 Priestory na podnikanie : 422 m2 Záhrada : 572 m2 Dispozičné riešenie podnikateľských priestorov: - 2 x hala (veľká hala + menšia hala so zdvihákom), - lakovací box, - kancelária s recepciou, kuchyňa, šatňa pre zamestnancov, sklad náradia, sociálne zázemie ( 2 sprchy a toaleta). Dispozičné riešenie bytovej jednotky: - vstupná hala, - 2 veľkorozmerné miestnosti (jedna so šatníkom a druhá s veľkou rolldor skriňou), - kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi (varenie – indukčná doska) je prepojená s obývacou miestnosťou s krbom a výstupom na zastrešenú terasu, - 2x kúpeľňa (jedna s veľkou hydromasážnou vaňou, druhá so sprchovacím kútom, 2x toaleta a práčovňa. Kúrenie zaisťuje plynový kotol a tyrolská sálavá pec s prieduchmi na drevo. IS: elektrina, mestský vodovod, plyn, kanalizácia. Predávaná nehnuteľnosť prešla nákladnou, dôkladnou kompletnou rekonštrukciou (strecha, fasáda, rozvody, odpady, kúrenie a ďalšie). Disponuje dvomi samostatnými vchodmi a elektricky ovládanou bránou. Nových vlastníkov poteší krásna udržiavaná menšia záhrada s jazierkom a s príjemnou okrasnou zeleňou. Predáva sa ideálne s kompletným zariadením a vybavením, ale možné i po dohode inak. Vlastníkom nehnuteľnosti je firma s.r.o.. V prípade záujmu o danú ponuku ma neváhajte kontaktovať. Maklér: Slavomíra Machová Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 551m² Obytná plocha: 551m² Celková rozloha: 1123m² Rozloha pozemku: 1123m² Úžitková plocha: 551m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Inžinierske siete: áno Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
Záhrada,kvety 1
Jar v záhrade Léto v zahradě Podzim v záhradě Zima v záhrade Biozáhrada Úspešný záhradníkuv rok - od jara do zimy Nová záhrada - ako navrhovať,zakladať a ošetrovať záhradu Radíme záhradkárom - G.Čejka Radíme záhradkárom 2 - Čejka Rok na naší záhradce - Lánska, Kliková Hnojenie v záhradke Záhradka pri dome - F.Ehmke Bio záhrada 1 - A.Révészová Základná príručka pre záhradkára - Viktor Buchta Poradca záhradkára 3,4,5,8,10,12,14,15,16,19, Zahradnické aktuality 12 Mladý poľnohospodár 1957 Kvety moja záľuba - Martišová 1998 Kvety moja záľuba - Martišová 1982 200 izbových rastlín pre každého Pestujeme izbové rastliny Európska flóra - Ján Tříska Naše izbové kvetiny Kvetiny v byte Kvetinárstvo - Miroslav Volf Kvetiny okolo nás Ruže a ich pestovanie Pěstujeme pokojové květiny - Bureš Skleníkové kvetiny na rezanie - Rudolf Votruba Kvetiny a kry v záhradke - Izabella Kiljanska Kalendár menín a kvetín Chryzantény a pestované králiky - A.Kočí Bonsaj - Miloslav Ryšán Bonsaj - Jozef Konečný Bonsaj - Miloslav Ryšán Všetko o ihličňanoch - Vreštiak,Osvald 200 pokojových rostlin pro každého Flora Olomouc Pestovanie viniča v záhradke - Jan Nosal Tvarovanie a vedenie viniča Skalka - zakladanie a ošetrovanie Veľký obrazový atlas rastlín - F.Novák Ochrana rastlín - Krištín Ochrana rastlín - Musil, Smolák Špeciáne pestovanie rastlín - učebný text pre poľnohospodárske školy Náuka o prostredí rastlín Pestovanie rastlín, špeciálne pestovanie - V.Kuhn Rastlinná výroba - Krištín Záhradníctvo - zeleninárstvo,ovocinárstvo,vinohradníctvo Sadovníctvo - Ružičková Zeleninárstvo - Lill Praktické ovocinárstvo - Malík Výživa a ochrana rostlin v zahrádkach Zázrační záhradníci - Prusinsky Voda v zahradě a vodní rostliny - Hříbal Řez ovocných dřevin - Kyncl