inzercia, predaj, predám, bazár

Zahrada

Kategória: Ostatné

Predám záhradu v Dolnom Kubíne Veľký Bysterec oblasť Lieskovec výmera pozemku je 372m2
Zahrada
Podobné inzeráty
Apartmány Rogoznica 100m od pláže
Na predaj máme tieto nové apartmány 100m od mora Rogoznica. Apartmány sa nachádzajú v dvoch rezidenčných budovách v skvelej lokalite. Každá budova má 9 apartmánov na štyroch podlažiach. Budova A prízemie. Apartmán SA: 63,40m2 . Cena 212 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpelňa, chodba, terasa, záhrada, parkovanie ) Apartmán SB: 51,28m2. Cena 172 000 eur. ( obývačka s kuchyňoua jedálňou, spálňa, kúpelňa, terasa, záhrada, chodba, parkovanie ) Apartmán SC: 49,56m2. Cena 166 000 eur. Budova A prvé poschodie . Apartmán SF: 44,31m2. Cena 153 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, spálňa, kúpelňa, terasa, chodba a parkovanie ) Budova A druhé poschodie. Apartmán SG: 90,65m2,. Cena 258 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, dve kúpelne, terasa, tri spálne, dve chodby, parkovanie ) Apartmán SH: 78,78m2. Cena 224 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne a terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI: 84,27m2. Cena 240 000 eur. Budova B prízemie. Apartmán SA: 67,40m2. Cena 226 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, dve spálne, chodba, terasa, záhrada a parkovanie ) Apartmán SB: 55,56m2. Cena 186 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, kúpelňa, spálňa, terasa, záhrada ) Budova B druhé poschodie. Apartmán SG: 99,76m2. Cena 285 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve spálne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SH: 87,90m2. Cena 250 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI : 83,51m2. Cena 238 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, kúpelňa, WC, terasa, tri spálne, špajza a parkovanie ) Plánované ukončenie výstavby jar 2023. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
ZNÍŽENÁ CENA - Krásna veľká záhrada s chatkou a bazénom
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj krásnu rozľahlú záhradu s chatkou a bazénom v Novej Stráži pri Komárne. Záhrada s celkovou výmerou 1912 m2 ponúka dostatok veľa priestoru, v prednej časti je pekný trávnik s altánkom a grillom, v strednej je menšia chatka na prespanie, krásny udržiavaný bazén pre osvieženie a oddych v horúcich letných dňoch, domček na náradie, priestor pre ihrisko / zábavu pre deti a v zadnej časti sú rôzne ovocné stromy. Celý pozemok je oplotený, je na ňom zavedená elektrina, ktorá zároveň zabezpečuje chod automatického závlahového systému zásobovanou s vodou zo studne. Celá záhrada je pekne upravená, ideálna na oddych od každodenného ruchu života a tak isto prípadné záhradkárčenie. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.
Zimná  záhrada
Predám celopesklenú zimnú záhradu. Oceľová konštrukcia ,hliníkové rámy, izolačné dvojsklo ,žalúzie ,sieťky, hliníkové krycie lišty .Záhrada má rozmer 5.5 m x 8 m . Celoročne používateľná .Záhrada bola používaná cca 4 roky . Záhrada je rozobratá a uskladnená . Samostatne kovová konštrukcia ,okenné rámy ,okenné sklá ,tesnenia + ostatné hliníkové doplnky .Cena 9500 e pri rýchlom jednaní výrazná zľava .
Rôzne staré časopisy
Predám rôzne staršie čísla časopisov,/viď foto/. Záhradkár, kvety a záhrada, naša záhrada, Dorka, diabetik, záhrada urob si sám, receptář, praktická Slovenka, záhady života, svet grálu, zázračný svet, magazín Dorky a Katarínka. Dohoda na cene istá.
Prevádzková budova 400m2 a služob.byt 130m2, záhrada, Levice
J&MZ reality ponúka na predaj polyfunkčnú budovu s vlastnou bytovou jednotkou, menšou záhradou a s priestormi k podnikaniu v Leviciach. V súčasnosti využívané ako autoservis - lakovňa so služobným bytom. Celková výmera nehnuteľnosti : 1.123 m2 Zastavaná plocha : 551 m2 (Druh Stavby na Liste vlastníctva: Prevádzková budova a služobný byt) 3 izbový byt: 130 m2 Priestory na podnikanie : 422 m2 Záhrada : 572 m2 Dispozičné riešenie podnikateľských priestorov: - 2 x hala (veľká hala + menšia hala so zdvihákom), - lakovací box, - kancelária s recepciou, kuchyňa, šatňa pre zamestnancov, sklad náradia, sociálne zázemie ( 2 sprchy a toaleta). Dispozičné riešenie bytovej jednotky: - vstupná hala, - 2 veľkorozmerné miestnosti (jedna so šatníkom a druhá s veľkou rolldor skriňou), - kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi (varenie – indukčná doska) je prepojená s obývacou miestnosťou s krbom a výstupom na zastrešenú terasu, - 2x kúpeľňa (jedna s veľkou hydromasážnou vaňou, druhá so sprchovacím kútom, 2x toaleta a práčovňa. Kúrenie zaisťuje plynový kotol a tyrolská sálavá pec s prieduchmi na drevo. IS: elektrina, mestský vodovod, plyn, kanalizácia. Predávaná nehnuteľnosť prešla nákladnou, dôkladnou kompletnou rekonštrukciou (strecha, fasáda, rozvody, odpady, kúrenie a ďalšie). Disponuje dvomi samostatnými vchodmi a elektricky ovládanou bránou. Nových vlastníkov poteší krásna udržiavaná menšia záhrada s jazierkom a s príjemnou okrasnou zeleňou. Predáva sa ideálne s kompletným zariadením a vybavením, ale možné i po dohode inak. Vlastníkom nehnuteľnosti je firma s.r.o.. V prípade záujmu o danú ponuku ma neváhajte kontaktovať. Maklér: Slavomíra Machová Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 551m² Obytná plocha: 551m² Celková rozloha: 1123m² Rozloha pozemku: 1123m² Úžitková plocha: 551m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno Inžinierske siete: áno Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
Záhrada,kvety 1
Jar v záhrade Léto v zahradě Podzim v záhradě Zima v záhrade Biozáhrada Úspešný záhradníkuv rok - od jara do zimy Nová záhrada - ako navrhovať,zakladať a ošetrovať záhradu Radíme záhradkárom - G.Čejka Radíme záhradkárom 2 - Čejka Rok na naší záhradce - Lánska, Kliková Hnojenie v záhradke Záhradka pri dome - F.Ehmke Bio záhrada 1 - A.Révészová Základná príručka pre záhradkára - Viktor Buchta Poradca záhradkára 3,4,5,8,10,12,14,15,16,19, Zahradnické aktuality 12 Mladý poľnohospodár 1957 Kvety moja záľuba - Martišová 1998 Kvety moja záľuba - Martišová 1982 200 izbových rastlín pre každého Pestujeme izbové rastliny Európska flóra - Ján Tříska Naše izbové kvetiny Kvetiny v byte Kvetinárstvo - Miroslav Volf Kvetiny okolo nás Ruže a ich pestovanie Pěstujeme pokojové květiny - Bureš Skleníkové kvetiny na rezanie - Rudolf Votruba Kvetiny a kry v záhradke - Izabella Kiljanska Kalendár menín a kvetín Chryzantény a pestované králiky - A.Kočí Bonsaj - Miloslav Ryšán Bonsaj - Jozef Konečný Bonsaj - Miloslav Ryšán Všetko o ihličňanoch - Vreštiak,Osvald 200 pokojových rostlin pro každého Flora Olomouc Pestovanie viniča v záhradke - Jan Nosal Tvarovanie a vedenie viniča Skalka - zakladanie a ošetrovanie Veľký obrazový atlas rastlín - F.Novák Ochrana rastlín - Krištín Ochrana rastlín - Musil, Smolák Špeciáne pestovanie rastlín - učebný text pre poľnohospodárske školy Náuka o prostredí rastlín Pestovanie rastlín, špeciálne pestovanie - V.Kuhn Rastlinná výroba - Krištín Záhradníctvo - zeleninárstvo,ovocinárstvo,vinohradníctvo Sadovníctvo - Ružičková Zeleninárstvo - Lill Praktické ovocinárstvo - Malík Výživa a ochrana rostlin v zahrádkach Zázrační záhradníci - Prusinsky Voda v zahradě a vodní rostliny - Hříbal Řez ovocných dřevin - Kyncl