inzercia, predaj, predám, bazár

Záhrada

Kategória: Hobby, odborné knihy

ZACHA:Atlas chorôb a škodcov ovocných drevín a viniča-12euro
ŠROT:1000 dobrých rád záhradkárom-13euro
MATLÁK:Celoročná ochrana záhradných plodín-3eurá
ČEJKA:Radíme záhradkárom-4eurá
HUBÁČEK:Hrozny a víno /česky/-5eur
MUSIL:Vinohradníctvo-6eur
BRAUN:Pestujeme vinič-5eur
NOSÁL:Pestovanie viniča v záhradke-3eurá
HRIČOVSKÝ:Pomológia drobného ovocia-4eurá
MATLÁK:100 otázok z ochrany ovocných drevín a viniča-3eurá
Poradca záhradkára č.21,22,30-1euro/kus
Záhrada
Podobné inzeráty
Knihy - záhrada
Knihy - záhrada Predám knihy Velká zahrádkářská encyklopedie, 13 eur Velká encyklopedie zahrady od A do Z, 13 eur Krásna nenáročná záhrada, 12 eur Čaro rozkvitnutých záhrad, 8 eur Zakladáme záhradu, 6 eur Všetko výborný stav, ako nové. Plné informácií, návodov, postupov a obrázkov. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Balkóny, terasy, strešné záhrady (Predaj)
Balkóny, terasy, strešné záhrady. Obsah: Stavebné prvky a doplnky Pestovanie a ošetrovanie rastlín Zdravé rastliny na balkóne Rastliny na balkóne a do nádob Záhrada na balkóne Záhrada na terase Záhrada na streche. Stav knihy: perfektný. Cena: 5 eur. Knihu je možné odoslať aj poštou. Miesto osobného predaja: Bratislava. Počet strán: 152. Rozmery knihy: 26,5 x 21,5 cm. Väzba: pevná.
Knihy - záhrada
Knihy - záhrada Predám knihy Velká zahrádkářská encyklopedie, 13 eur Velká encyklopedie zahrady od A do Z, 13 eur Krásna nenáročná záhrada, 12 eur Čaro rozkvitnutých záhrad, 8 eur Zakladáme záhradu, 6 eur Atlas pokojových rostlin, 8 eur (Ľahko ušpinená oriezka, zbytok veľmi dobrý stav) Velká encyklopedie květin a okrasných rostlin, 25 eur Všetko výborný stav, ako nové. Plné informácií, návodov, postupov a obrázkov. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Knihy - záhrada
Knihy - záhrada Predám knihy Velká zahrádkářská encyklopedie, 13 eur Velká encyklopedie zahrady od A do Z, 13 eur Krásna nenáročná záhrada, 12 eur Čaro rozkvitnutých záhrad, 8 eur Zakladáme záhradu, 6 eur Atlas pokojových rostlin, 8 eur (Ľahko ušpinená oriezka, zbytok veľmi dobrý stav) Velká encyklopedie květin a okrasných rostlin, 25 eur 500 nápadov pre Váš dom a záhradu, 12 eur Všetko výborný stav, ako nové. Plné informácií, návodov, postupov a obrázkov. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Záhrada bez záhonov plus darček
Ponúkam na predaj knihu Záhrada bez záhonov - 6 € plus poštovné plus darček poradca záhradkara
Lesná záhrada
Predám knihu "Jak se delá lesní záhrada" (autor: Patrick Whitefield). Cena: 12 eur. Osobný odber Senica alebo Myjava. Prípadne pošlem na dobierku Slovenskou poštou.