inzercia, predaj, predám, bazár

Záhradná čistiace električka kefa

Kategória: Záhradná technika

GartenMeister X-Brush je elektrická kefa na čistenie chodníkov, drevených povrchov, kamenných a inych. Čistí mach, drobnú burinu, riasy, piesok a iné nečistoty. 26cm lišta vrátane dvoch čistiacich nástavcov viď foto. Rukovet nastaviteľná od 140-150cm. Výkon 230V/ 1020W.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Osobný odber možný Piešťany okolie po dohode pošlem kuriérom. Cenu dopravy platí kupujúci.
Záhradná čistiace električka kefa
Podobné inzeráty
Güde Čistiaca kefa univerzálna GUB 500
Predam nove Güde Čistiace kefy univerzálna GUB 500.Cena v obchode 107€ moja cena 50€. Elektrická čistiaca kefa na čistenie kamenných a drevených povrchov, s násadami na čistenie škár. S ergonomicky tvarovanou rukoväťou a plynulou reguláciou otáčok je práca veľmi jednoduchá. Jednoduchá výmena všetkých násad bez použitia náradia, teleskopická tyč s možnosťou nastavenia výšky od 980 do 1280 mm. Ochrana proti striekaniu, bezpečnostný vypínač, prídavná rukoväť prestaviteľná o 180°, mäkká rukoväť, vhodná pre ľavákov aj pravákov, odľahčenie ťahu kábla. Na čistenie a odstraňovanie nečistôt na rôznych povrchoch, napríklad na chodníkoch, terasových platniach alebo okrajoch trávnikov. Násady: 1 x široká nylonová kefa, tvrdá; 1 x široká nylonová kefa, mäkká; 1 x kovová kefa z nehrdzavejúceho materiálu, úzka; 1 x nylonová kefa, úzka.
Záhradná čistiaca elektrická kefa
GartenMeister X-Brush je elektrická kefa na čistenie chodníkov, drevených povrchov, kamenných a inych. Čistí mach, drobnú burinu, riasy, piesok a iné nečistoty. 26cm lišta vrátane dvoch čistiacich nástavcov viď foto. Rukovet nastaviteľná od 140-150cm. Výkon 230V/ 1020W. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Osobný odber možný Piešťany okolie po dohode pošlem kuriérom. Cenu dopravy platí kupujúci.
Záhradná Hadica 33 m zelená
Zdravím, predám 100% funkčnú a nepoškodenú hadicu ktorú som kupoval min. rok v OBI za 40 eur. Stále je ponúkajú kludne môžete pozrieť aj parametre a cenu na ich stránke. cena 15 eur. Osobný odber Bratislava alebo možnosť aj poslať poštou na dobierku. Parametre: Záhradná hadica v stiahnutom stave je neskutočne praktická a veľmi jednoducho sa prepravuje. Väčšina záhradných hadíc sú nepraktické monštrá - ťažké, nepraktické a stále zauzlené. Hadica s nízkou hmotnosťou sa samovoľne predlžuje prívodom vody na 3-násobnú dĺžku a pri vyprázdnení sa stiahne späť na svoju pôvodnú veľkosť. Vďaka svojej enormne pružnej tkanine a adaptívnej vonkajšej vrstve sa pružná záhradná hadica stane miláčikom všetkých záhradníkov. Soft-Touch (striekaciu hlavicu s 8 funkciami - sprcha, plochý a perlový prúd, kónický tok, plný prúd, prúd s tlakom, silný dažďový prúd a rozprašovaná hmla) a prípojku. Materiál: Latex/Polyester/ABS Najlepší tlak: 12 barov Pracovný tlak: 5-6 barov Odolná voči teplotám: od -10 do +40° C Materiál: Vonkajší materiál hadice: polyester 2500D Vnútorný materiál hadice: 2 vrstvy latexu (vnútorný priemer 6 mm, vonkajší priemer 10 mm) - vhodná na vodovodnú prípojku 1/2 palcov.
Záhradná Hadica 33 m zelená
Zdravím, predám 100% funkčnú a nepoškodenú hadicu ktorú som kupoval min. rok v OBI za 40 eur. Stále je ponúkajú kludne môžete pozrieť aj parametre a cenu na ich stránke. cena 10 eur. Osobný odber Bratislava alebo možnosť aj poslať poštou na dobierku. Parametre: Záhradná hadica v stiahnutom stave je neskutočne praktická a veľmi jednoducho sa prepravuje. Väčšina záhradných hadíc sú nepraktické monštrá - ťažké, nepraktické a stále zauzlené. Hadica s nízkou hmotnosťou sa samovoľne predlžuje prívodom vody na 3-násobnú dĺžku a pri vyprázdnení sa stiahne späť na svoju pôvodnú veľkosť. Vďaka svojej enormne pružnej tkanine a adaptívnej vonkajšej vrstve sa pružná záhradná hadica stane miláčikom všetkých záhradníkov. Soft-Touch (striekaciu hlavicu s 8 funkciami - sprcha, plochý a perlový prúd, kónický tok, plný prúd, prúd s tlakom, silný dažďový prúd a rozprašovaná hmla) a prípojku. Materiál: Latex/Polyester/ABS Najlepší tlak: 12 barov Pracovný tlak: 5-6 barov Odolná voči teplotám: od -10 do +40° C Materiál: Vonkajší materiál hadice: polyester 2500D Vnútorný materiál hadice: 2 vrstvy latexu (vnútorný priemer 6 mm, vonkajší priemer 10 mm) - vhodná na vodovodnú prípojku 1/2 palcov.
Zahradny zametac, kefa na zametanie
Ponukam na predaj novy/nepouzity zahradny zametac znacky: GartenMeister Rozmery položky D x Š x V 77 x 38 x 20 centimetrov Je možné čistiť a udržiavať rôzne materiály, ako je kameň, rôzne drevené krytiny, terasy, dlažba, dlaždice, umelá tráva Odstraňuje burinu, mach, riasy a piesok alebo iné odolné nečistoty Vybaveny 26 cm širokou červenou univerzálnou kefou na hrubé nečistoty pre všetky bežné čistiace práce Delená plynule výškovo nastaviteľná hliníková rukoväť od 140 cm do 150 cm pre ergonomickú manipuláciu. Výkonný motor 230 V / 1020 W Mozny osobny odber TN kraj resp. dodanie po dohode. Cena + postovne (v pripade odoslania postou alebo kurierom).
Rider Countax 30
Predám rider Countax 30. Aktívny zberač trávy s integrovaným valcom,(v zberači je plastová kefa ktorá pokosenú trávu do koša vymetá, ,listy,vetvičky atď.kefa môže trávnik čistiť nezávisle na zapnutom kosišti)nastavenie výšky zberacej kefy,1 nožového kosiska so záberom 76 cm,mulčovanie alebo zber trávy,8- polohové nastavenie výšky kosenia. 11,5 konovy motor. Nová batéria.