inzercia, predaj, predám, bazár

Zahradny foliovnik 10m2

Kategória: Záhradná technika

Predám zahradny foliovnik 10m2 rozmer 2,5x4x2m.

Foliovnik s PP plachtov proti UV žiareniu. Pozinkovany ram spojený skrutkami + kotvy na uchytenie. Foliovnik ma okna a vstupne dvere.

Pošlem aj na dobierku.

TEL O95O 246 4O3
Zahradny foliovnik 10m2
Podobné inzeráty
foliovnik 2,5x4m 10m2 POSTA ZADARMO
Zadarmo poštovné !!! Predám foliovník 6m2. Skvelý spôsob ako ochrániť vaše rastliny pred vetrom, dažďom, silným slnkom či pred vtákmi a inými škodcami po celý rok. Skleník je vyrobený z PE sieťoviny s hustotou 140g/m², ktorá je o 25% ťažšia než bežné sieťoviny od iných výrobcov a vďaka tomu dokáže ešte lepšie minimalizovať nepriaznivé vplyvy prostredia. Fólia sa najlepšie naťahuje na fóliovník, keď je jej štruktúra mäkká - po rozbalení ju preto nechajte chvíľku postáť (20-30 minút), aby sa na nahriala a zmäkla. Najideálnejšie, je aplikovať ju za pekného, slnečného počasia. Fóliovník má pevný pozinkovaný oceľový rám, ktorý je odolný voči hrdzi a ktorý prináša mimoriadnu stabilitu. Skleník má aj vetracie okienka. Bezproblémová inštalácia. Materiál rámu: pozinkovaná oceľ Materiál plachty: 140 g/cm³ PE Veľkosť: 2x 3x 2m (6m2) Pošlem aj na dobierku alebo osobny odber. POŠTOVNÉ ZDARMA! V prípade záujmu volajte O9O2.45O.6O1 Aktualne do zmazania. Vhodné do zahrady na dvor , chalupu či chatu. Pre pestovanie zeleniny, ovocia a pod. TIP: Okolie fóliovníka veľmi dobre obkopte (cca 20-40cm). Oblúky v rohoch môžete ukotviť hlbšie a “nadbytočnú fóliu” alebo tzv. konce fólie zakopte do zeme. Na záver môžete použiť dlaždice alebo kamene, ktoré uložíte po obvode fóliovníka na takto zakopanú fóliu. Ako bonus získate chodníček.
Konštrukcia na foliovník
Kúpim konštrukciu na foliovník. Ja mám niektoré dielce poškodené. Kto vyhadzuje foliovník a ostala mu konštrukcia tak kúpil by som jednotlivé dielce viď foto.
konstrukcia foliovnik
Predam konstrukciu na foliovnik. Je tam 7ks rozmer š-4m, v-2m
Oblúky na foliovnik
Predám 7 ks železných oblúkov na foliovnik vhodných na dĺžku 6m a výškou 2,2m
Foliovnik 2,5x4m
Predam foliovnik viac info mail :) čisto novy cena dohodou
Ponúkam na predaj foliovnik
Ponúkam na predaj tento foliovnik cena dohodou