inzercia, predaj, predám, bazár

Zaklínač - Posledné želanie REZERVOVANÉ

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám nečítanú knihu Zaklínač - Posledné želanie.
Zaklínač - Posledné želanie REZERVOVANÉ
Podobné inzeráty
Zaklínač I. Posledné želanie
Prvá poviedková kniha jedného z najlepších autorov fantasy na svete! Prvá poviedková kniha Posledné želanie je skvelým úvodom do ságy o zaklínačovi Geraltovi z Rivie. Bielovlasý zaklínač, majster meča a umenia zabíjať, má v živote len jeden cieľ a obživu – zbavovať svet príšer. Odveké zaklínačské umenie chráni ľudstvo pred tými najodpornejšími stvoreniami. Na svojej dlhej púti však Geralt zistí, že zlo sa často ukrýva práve v ľuďoch, intrigách a nenávisti. Zaklínač si preto vždy vyberá cestu rozumu a snaží sa v sebe zadusiť akékoľvek city. Nie vždy sa mu to však darí. POČET STRÁN 360 VÄZBA pevná väzba s prebalom ROZMER 130×200 mm HMOTNOSŤ 455 g nova kniha
Zaklínač - Posledné želanie
Ponúkam na predaj knihu. Autor: Andrzej Sapkowski Sci-fi,fantazy Zaklínač - posledné želanie.
Andrzej Sapkowski - Zaklínač II. + Zaklínač III.
Predám knihy: Andrzej Sapkowski-Zaklínač II. Meč osudu - 9€ Andrzej Sapkowski-Zaklínač III. Krv elfov - 9€ Knihy viem zaslať cez Slovenskú poštu. *PLATBA VOPRED NA ÚČET
Knihy Zaklínač, Pištoľník, Pes rodu Baskervillcov
Predám nečítané knihy Zaklínač: Posledné želanie, Temná veža: Pištoľník, Sherlock Holmes: Pes rodu Baskervillcov. Prosím o platbu vopred na účet.
Knihy Zaklínač
Ako celok predám knihy Zaklínač: I - Posledné želanie II - Meč osudu III - Krv elfov IV - Čas opovrhnutia V - Krst ohňom Búrková sezóna Andrzej Sapkowski, slovenské vydanie, vydavateľstvo Plus. Možné osobné vyzdvihnutie v Kežmarku, alebo v Bratislave. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.
Predám knihy Zaklínač
Predám knihy Zaklínač prvý a druhý diel. Pevný obal. Prvy diel má trocha poškodený obal(foto). Posledné želanie - 6 eur Meč osudu - 8 eur Pri kúpe obi dvoch kníh poštovné zdarma.