inzercia, predaj, predám, bazár

Zakrslé ( zdrobnené) rexy s VP samičky biele červenooké

Kategória: Králiky

Ponúkam typovo veľmi pekné samičky 3,5 mesačné ( biele červenooké) mláďatká plemena zakrslý rex.
V dospelosti drobný vzrast cca 1-1,5kg, ušká hore, krátka na dotyk akoby plyšová srsť.
Povahovo sú veľmi milé, pokojné.

(v cene je Výpis predkov, spísané rady, krmivo, seno, probiotikum Bio Lapis, má ostrihané pazuriky, odčervenie proti vnútorným parazitom, ošetrenie proti vonkajším parazitom) cenu zohľadňujem pri osobnom odbere, docestovaní, pri zakúpení výbavy.
Chovom králikov sa zaoberám 10 rokov, preto som k dispozícii poradiť, postarať sa počas dovolenky, zabezpečiť krmivo po celý život králika.

Možnosť komplet výbavy vrátane králika za výhodnú cenu 100 cm 99€ so základným vybavením, možnosť mesačnej výbavy 119€ vrátane králika.

Osobný odber Priepasné okr Myjava

Možný dovoz :
Piešťany, Trnava, Senec, Bratislava, Trenčín (5€)
FB Králičky z Královského dvora
Zakrslé ( zdrobnené) rexy s VP samičky biele červenooké
Podobné inzeráty
Zakrslé ( zdrobnené) rexy s VP samčekovia
Ponúkam ihneď k odberu 5 mesačných samčekov rexy červenooké, dvaja samčekovia. Obaja sú preliečení proti kokcidioze, odčervení proti vnútorným parazitom, očkovaní proti moru a myxomatoze. 1. Samček 1,3 kg 2. Samček 900 g Rexy sú charakteristické srsťou na dotyk ako plyš. Osobný odber Priepasné, okr Myjava
Zakrslé ( zdrobnené) rexy s VP samičky
Ponúkam 4 mesačné roztomilé mláďatká plemena rex, s Výpisom predkov, na dotyk akoby plyšová srsť, ušká hore, v dospelosti vzrast cca 1,5 kg Králičky mám zvyknuté na pobyt vonku pod strechou, v závetrí, takže je možnosť mať králika celoročne vonku pri zabezpečení podmienok (závetrie, podstieľka, v lete ochrana pred priamym slnkom). V cene je Výpis predkov, spísané rady, krmivo, seno, probiotikum Bio Lapis, má ostrihané pazuriky, odčervenie proti vnútorným parazitom, ošetrenie proti vonkajším parazitom) Chovom králikov sa zaoberám 10 rokov, preto som k dispozícii poradiť, postarať sa počas dovolenky, zabezpečiť krmivo po celý život králika. Možnosť komplet výbavy vrátane králika za výhodnú cenu - 100 cm 99€ so základným vybavením, možnosť mesačnej výbavy 119€ vrátane králika. Osobný odber Priepasné okr Myjava Možný dovoz: 13.11.2022 nedeľa doobeda: Piešťany Trnava Senec Bratislava Kvetoslavov Lehnice Uprednostňujem správu na mail, WhatsApp, v pracovné dni volať po 15:00 hod. Ďakujem FB Zakrslé králiky-teddy,satén,rex FB Králičky z Královského dvora
Zakrslé ( zdrobnené) rexy s VP
Ponúkam k odberu 2,5 mesačné mláďatká - samčekov plemena zakrslý rex v ojedinelom sfarbení s bielymi uškami WO V dospelosti vzrast cca 1,5kg,krátka jemná na dotyk akoby plyšová srsť (K mláďatku dostanete Výpis predkov, spísané rady, krmivo, seno, probiotikum Bio Lapis, bude mať ostrihané pazuriky, odčervenie proti vnútorným parazitom, ošetrenie proti vonkajším parazitom) cenu zohľadňujem pri zakúpení výbavy. Chovom králikov sa zaoberám 10 rokov, preto som k dispozícii poradiť, zabezpečiť krmivo po celý život králika. Králiky mám zvyknuté vonku v závetrí pod strechou, takže v prípade záujmu je možné mať králika celoročne vonku, ak mu zabezpečíte podmienky ( závetrie, podstieľka, drevený domček, v nepriaznivom počasí prikryť, v lete zabezpečiť pred slnkom. Možnosť komplet výbavy vrátane králika za výhodnú cenu 100 cm 99€ so základným vybavením, možnosť mesačnej výbavy 119€ vrátane králika. ( Na pokladničný doklad) Osobný odber Priepasné okr Myjava Možný dovoz ( príspevok 5€) Trnava, Senec, Bratislava, Piešťany
Minilop samičky s VP - dospelé
Z dôvodu rušenia chovu ponúkam ročne a dvojročné samičky minilop s VP. Ročné samičky ešte nikdy neboli pripustené, dvojročné samičky mali mláďatká. Sú to výborné matky. Všetky samičky sú krotké, nehryzú, nekopú, používajú králičie wc. Ročné samičky sú za 30€, dvojročné za 25€. Na sms nereagujem!!!
Zdrobnene Králiky
Predám zdrobnene Králiky plemeno zdrobnene divosfarbeny aj tetovanie s rodokmeňom
Zakrslé králiky
Predám zakrslé králiky narodené v lete.Mám dve samičky a jedného samčeka.Rodičia králikov sú originál zakrslé králiky s tetovaním.Králiky sú očkované proti moru a myxomatóze.Poprosím písať sms(kvôli práci).