inzercia, predaj, predám, bazár

Záloha až 500 € vyplatená pred sviatkami? Pomôžte nám pri pr

Kategória: Brigády

Všeobecné informácie
Hľadáme zdatných brigádnikov, ktorí nám pomôžu s prípravou Vianoc pre našich zákazníkov.

Pracovná náplň
Pracovnou náplňou je manipulácia s vianočnými stromčekmi, ich naskladňovanie, vyskladňovanie a balenie. NEPRACUJE sa s registračnou pokladnicou. Predchádzajúce pracovné skúsenosti nie sú podmienkou. Náš tím líder Vás rád v pracovný termín Vášho nástupu zaškolí. Pracuje sa v exteriéri.

Pracovné zmeny
Brigáda prebieha od 01.12.2022 do 18.12.2022. V utorok a stredu ( 29 - 30.11.2022 ) je preplácané školenie.

1. Možnosť. Pondelok až piatok, od 09:00 do 19:00.

2. Možnosť. Pondelok až piatok, od 10:00 do 20:00.

Odmena a výhody
Špeciálna vianočná ponuka ;-) Ak odpracujete všetky pracovné termíny (v celých časoch) počas pracovného týždňa, t. j. 12 pracovných termínov počas pondelka až piatka vyplatíme Vám zálohu vo výške až 500 €, a to v pondelok, 19.12.2022. Uvedená výška zálohy platí pri uplatnení si nezdaniteľnej časti základu dane. Môže sa vyžadovať splnenie ďalších podmienok.

Hodinová odmena je vo výške 6,00 € v hrubom vyjadrení.

Priateľský pracovný kolektív
Profesionálny prístup
Agentúrny koordinátor
Naše požiadavky
Fyzická zdatnosť
Manuálna zručnosť
Pracovitosť
Máte záujem?
Výborne! Vyplňte a odošlite elektronický formulár, ktorý je súčasťou tejto pracovnej ponuky alebo nám napíšte prostredníctvom e-mailu na Ďakujeme.
Záloha až 500 € vyplatená pred sviatkami? Pomôžte nám pri pr
Podobné inzeráty
Hľadám brigádu medzi sviatkami
Dobrý deň, hľadám brigádu medzi sviatkami alebo aj cez sviatky až do toho 10.1.2023. Keďže potom už nastupujem do práce. Je mi to jedno, aká to bude práca, nemám problém zo žiadnou prácou. Po prípade pošlem životopis s fotkou. Baví ma šport, elektronika a technika, hudba a venujem sa aktívne turistike. Za všetky ponuky veľmi pekne ďakujem, budem veľmi vďačný za každú ponuku.
PHOTO SHOOTING ( vhodné pre študentky)
Hľadáme modelky na fotografovanie. Možnosť zarobiť si za menej ako hodinu. Sú 3 kategórie fotenia. Honorár: 50€/100€/180€ Honorár je vyplatený v hotovosti. + preplatené cestovné. Možná záloha za cestovné. ( Ak ste napr. zo Žiliny a cena lístka je 15€, môže Vám byť vyplatená záloha vo výške 15€ predom prevodom alebo poštovou poukážkou). Fotografie sú určené pre zahraničnú distribuciu. Miesto : Bratislava viac info e-mailom MACIELLI STUDIO macielli.studio@
Pekáreň Letia
PONUKA PRÁCE Hľadáme OBSLUHU Remeselná a rodinná pekáreň Letia sa zaoberá výrobou pekárenských výrobkov zo zdravých surovín. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí, v malej pekárni, ktorá je spojená s predajnou časťou kaviarne, zdravou výživou a detským kútikom. Keďže sa jedná o rodinnú pekáreň, na pozíciu hľadáme človeka, ktorý do tejto práce vloží svoje srdce a um. Miesto výkonu práce: Hanušovce nad Topľou Počet pozícií: 1 Druh pracovného pomeru: BRIGÁDA - dohoda po dlhšom odskúšaní a spokojnosti možnosť aj TPP Hľadáme obsluhu, ktorej úlohou bude: • obsluha zákazníka, • obsluha pokladni, • dokladanie tovaru, • udržiavanie čistej prevádzky, • príprava kávy a nápojov, • každodenný úsmev na tvári. Zamestnanecké výhody, benefity: • pracovné oblečenie, • pravidelný stabilný príjem, mzda vyplatená načas, • školenia a firemné akcie, • zvýhodnený nákup výrobkov, • preplatenie cestovných nákladov. A iné Predpokladaný termín ukončenia výberového konania: 21.11.2022 Predpokladaný termín nástupu: koniec Novembra / začiatok December 2022 Požiadavky na zamestnanca: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Vzdelanie v odbore: nie je potrebné, ale podmienka sú skúsenosti s obsluhou a predajom Jazykové znalosti: Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) Slovenský jazyk Počet rokov praxe: nevyžaduje sa, ale skúsenosti sú vítané Osobnostné predpoklady a zručnosti: Stačí, ak máš: • chuť pracovať a učiť sa nové veci, • chuť pracovať v kolektíve , • dávku zodpovednosti, • príjemné vystupovanie, • úsmev na tvári, • flexibilitu, • platný Zdravotný preukaz na prácu s potravinami, hygienické minimum, • príjemný vzhľad, • pozitívny prístup k zákazníkom. Pracovná doba: 3-4 hod. denne – od 14/15 do 18:00, prípadne aj v sobotu do obedu od 8:00 – 12:00 Mzda: 3,80 € / hodina v čistom prvý mesiac, po osvedčení, 4 eur/hodina v čistom V prípade spokojnosti zamestnávateľa, možnosť aj dlhodobej spolupráce a taktiež platový a kariérny rast !!! Ak Vás naša pracovná ponuka zaujala, pošlite nám Váš životopis na martina.strakova@ Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Spoločnosť si vyhradzuje právo kontaktovať len vybratých uchádzačov, ktorí spĺňajú naše kritériá.
Bratislava: hľadáme študentov VŠ na brigádu
Hľadáme brigádnikov, ktorí bývajú v bratislavských VŠ internátoch. Pomôžte nám pri zbere podpisov pre petičnú akciu. Budete pracovať v tímoch so sadzbou 50 Centov za každý získaný podpis. Potenciál 20-30 podpisov/h.
| Práca v hotelierstve a gastronómii | Bibione, Taliansko |
Miesto výkonu práce: Taliansko (Bibione a Lignano) Trvanie: 15.5.2023 – 31.10.2023 (práca je možná aj na kratšie obdobie v rámci uvedených dátumov, ale budeme uprednostňovať uchádzačov, ktorí majú záujem pracovať 3 a viac mesiacov) Úväzok: Plný úväzok na taliansku pracovnú zmluvu na dobu určitú alebo stážistická zmluva Mesačný plat: 1100 € – 1600 € netto podľa pozície + príplatky (po sezóne je vyplatená aj alikvótna časť 13. platu) Pozície: Čašník, Pomocný kuchár, Recepčná, Barman, Animátor Pracovná doba: 6 dní v týždni, 7 hodín denne (40 hodín týždenne) + možnosť nadčasov. Náplň práce: Čašník: Obsluha pri bufetových stoloch, objednávanie nápojov Pomocný kuchár: Pomoc pri príprave jedál Recepčná: Komunikácia s klientami, check-in, check-out Barman: Príprava nápojov a obsluha zákazníkov pri bare Animátor: Organizácia voľného času pre deti Ďaľšie informácie / Benefity: – Odmeny za nadčasy + príplatky za prácu cez víkend – Zabezpečené ubytovanie a strava 3x denne aj v nepracovné dni – Možnosť využívať hotelový bazén a pláž mimo pracovnej doby bezplatne – Zabezpečená zdravotná starostlivosť u miestnych lekárov – BOZP zabezpečené vopred online – Zabezpečená cesta (potrebné uhradiť) – Zabezpečené poistenie (potrebné uhradiť) – Zabezpečené vybavenie potrebných dokumentov v spolupráci s talianskou ambasádou (Codice Fiscale – daňové číslo potrebné pre prácu v Taliansku) – Vystavenie potvrdenia o absolvovaní stáže Požiadavky: – Prax v odbore je výhodou – Znalosť cudzieho jazyka (angličtina, taliančina, nemčina) je výhodou – Potravinársky preukaz v prípade čašníkov a kuchárov – Flexibilita, komunikatívnosť, zodpovednosť, chuť pracovať – Vek od 18 rokov V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky, mailom, alebo vyplňte formulár priamo na našej web stránke. Formulár pre záujemcov o zamestnanie: Telefón: Mail: info@
Hľadáme
Hladame si brigády medzi sviatkami sme traja chalani sme zruční roboty sa nebojíme max 6 7€ na hod