inzercia, predaj, predám, bazár

ZARA - vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou

Kategória: Bundy a Kabáty

Perfektný kúsok do šatníka!
Zara vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou.
Bola 4x oblečená.
Farba čierna.
Velkosť uvedená S, ale sedí aj na XS,S,M.
!!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 19,99 € !!!!!
ZARA - vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou
Podobné inzeráty
ZARA - vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou
Perfektný kúsok do šatníka! Zara vrchná košeľa/bunda s vodoodpudivou úpravou. Bola 4x oblečená, super stav bez poškodenia! Farba čierna. Velkosť uvedená S, ale sedí aj na XS,S,M. !!!!! ODPORÚČAM !!!!! TERAZ ZA SUPER NÍZKU CENU 19,99 € !!!!!
Páperová nepremokavá bunda Sir Joseph
Sir Joseph Terag II M navy/red pánská nepromokavá zimná páperová bunda Exel Dry 20000. Kupovaná minulú zimu. Super stav. Veľkosť L. Cena 200€. Technická pánská péřová bunda se svrchním nepromokavým materiálem Exel Dry STREAM určená do alpských podmínek představuje nástupce úspěšného a lety prověřeného modelu Kjerag s inovovaným střihem a sportovní geometrií rukávů. Teplotní určení -20°C. Barva tmavě modrá v kombinaci s červenou. - anatomický střih - uzavřená konstrukce komor X zabraňující pohybu peří a umožňující bezproblémové praní - hlavní zip kostěný s protisměrnými jezdci, ochrannou garáží a spodní krycí légou - 2 vnější boční kapsy s reverzním zipem, vypodložené Mikro fleecem - levá kapsa sloužící po otočení naruby jako skladovaci prostor - 2 vnější náprsní kapsy s vertikálním zipem - 1 vnitřní náprsní kapsa na zip se speciální kapsičkou na kreditku, doklady apod. - kompaktní technická kapuce s plnou regulací, se zpevněným kšiltem, anatomickým tvarem a třísměrnou regulací (i v rukavicích jednoduchým zatažením za poutko uvnitř límce) - rukávy anatomického tvaru se sportovní geometrií - dvojité manžety na rukávech - vnitřní manžeta rukávu s elastickou lemovkou zabraňující úniku tepla - jednoruční stahování spodního lemu elastickým lankem s brzdou - prodloužený zadní díl - zipy YKK s prodlouženými táhly - tištěné logo - vnitřní poutko - trvalá vodoodpudivá úprava DWR Hmotnost: 750 g (velikost L) Teplotní určení: -20°C Materiál: vnější - EXEL DRY STREAM DWR (100% PES) vnitřní - SOFTEX 40D DWR (100% PES) membrána - PU náplň - 250 g HUSÍ PEŘÍ 650 cuin (90/10) podloženo evropským protokolem plnivosti IDFB konstrukce komor - X Vodonepropustnost: 20 000 mm H2O Prodyšnost: 20 000 g/m2/24hod. Větruodolnost: 100% EXEL DRY STREAM - Membránový materiál s gramáží 75 g/m2 a trvalou vodoodpudivou úpravou. Byl vyvinut k výrobě oděvů a vybavení s péřovou a syntetickou náplní. Výkonná membrána zamezuje vnikání vnější vlhkosti dovnitř izolační hmoty a současně odvádí tělesnou vlhkost ven z výrobku. Mini ripstopová úprava na povrchu zvyšuje odolnost proti roztržení. Hmotnost: 75 g/m2 Větruodolnost: 100% Prodyšnost (MVTR): 20.000 g/m2/24h Vodonepropustnost: 20.000 mm H2O Vodoodpudivost: DWR SOFTEX 40D DWR - Podšívkový materiál s gramáží 55 g/m2, používaný pro výrobu péřových spacích pytlů a péřového oblečení. S úpravou proti průniku peří a vodoodpudivou úpravou DWR. Hmotnost: 55 g/m2 Větruodolnost: 90% Prodyšnost: 90% Vodoodpudivost: 350 mm H2O DWR RECYKLOVATELNÉ PEŘÍ - husí prachové peří je 100% přírodní, 100% recyklovatelné a lze ho snadno biologiky odbourat. HUSÍ PEŘÍ 650 - husí prachové peří o plnivosti 650 cuin/oz (měřeno podle evropské normy) výhradně evropského původu. Používá se převážně pro spací pytle a oblečení, kde je kladen důraz na vyšší hřejivost za
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Zajo moritz jkt páperová bunda
Predám nenosenú zimnú bundu, teplá zimná bunda perfektná do tuhej zimy. Husacie páperie, primaloft, odolný materiál pertex, DWR úprava. Popis: Veľmi teplá páperová bunda Moritz Jkt je ideálnou voľbou do tuhej zimy. O špičkové izolačné vlastnosti sa stará kvalitné husacie páperie v pomere 90/10 páperia k periu a vo vysokom plniacom objeme až 800 cuin, čo sú parametre, voči ktorým sú prikrátke aj teploty hlboko pod bodom mrazu. Naše páperie je navyše ošetrené úpravou DOWNTEK, ktorá ho chráni pred navlhnutím, spôsobujúcim stratu izolačných schopností. Vonkajší materiál je vetruodolný a ošetrený vodoodpudivou úpravou, v prípade silnejšieho dažďa sa bunda ľahko kombinuje s nepremokavou vrstvou. V kritických miestach, náchylných na navlhnutie či poškodenie, sme využili syntetickú výplň, čím sme výrazne predĺžili životnosť tejto bundy, aby ti vydržala slúžiť naozaj dlhé roky. Veľkosť S Dôvod predaja, nevhodná veľkosť. Mám 175 cm a 76kg, bez mikiny je to OK, s mikinou mi je trochu uzsia.
Pánska zimná vetrovka ZARA
Pánska zimná vetrovka ZARA - TOP - [13.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Pánska zimná vetrovka ZARA - 1 Pánska zimná vetrovka ZARA - 2 Pánska zimná vetrovka ZARA - 3 Pánska zimná vetrovka ZARA - 4 Ponúkam na predaj modernú pánsku vetrovku zn.ZARA MAN, veľkosť XXL, ale skôr vhodná pre XL, tmavomodrá farba. Bunda bola nosená, ale je vo veľmi zachovalom stave, bez poškodenia. Rozmery vo fotkách.
Pánska pracovná reflexná bunda
Predám novú reflexnú pracovnú bundu Opsial Sirius. Bunda OPSIAL SIRUS s vyberateľnou samostatne nositeľnou podšívkou, ktorá môže slúžiť ako ďalšia samostatná bunda, prípadne vesta. Materiál: potiahnutý 100% polyester PU, priedušný. Vrchná bunda má rovný golier, podlepené švy, dvojitý jazdec zipsu s prekrytím, pružné manžety vo vnútri bundy, 2 spodné vrecká s príklopkou, 1 vrecko „Napoleon“, 1 vnútorné vrecko na suchý zips a s držiakom na pero, 1 vrecko na telefón vo vnútri. Podšívka zo 100%-ného polyesteru s fleecovou vnútornou stranou. 4 bundy v 1: 1. Vrchná výstražná bunda spolu s vnútornou bundou, ktoré sú spojené navzájom zipsom 2. Vrchná výstražná bunda samostatne nositelná 3. Spodná vnútorná výstražná bunda 4. Výstražná vesta Cena s DPH. Možný osobný odber / poštou (+ poštovné). Veľkosť: XXL, XXXL