inzercia, predaj, predám, bazár

Zariadenie do predajne - rezervované

Kategória: Ostatný nábytok

Predám nástenné panelové závesné systémy SLAT do predajne na zavesenie (umiestnenie) rôzneho druhu tovaru, sú 15 drážkové cca 25 ks aj s lištami do panelov.
Vešiaky cca 300 ks.
Závesné systémy ( slotty ), rovné slotty, háčiky, vodopády cca 200 ks.
Police.
Dve čierne figuríny.
Dôvod predaja zrušená predajňa.
Všetko spolu za 2000 €.
Možnosť prísť si pozrieť.

Zariadenie do predajne - rezervované
Podobné inzeráty
Ponúkam na predaj:
zachovalý drevený nábytok zn. Tatra nábytok Pravenec. Nábytok je vo veľmi dobrom stave vhodný na ďalšie používanie alebo ako repas podľa individuálneho rozhodnutia záujemcu. V ponuke je: sektorová obývacia stena, ktorá pozostáva zo: šatníková skriňa dvojdverová 35 EUR -rezervované vitrína /sekretár/ 35 EUR -rezervované Knižnica 30 EUR -rezervované Jedálenský rozťahovací stôl, rozmery 120x80 cm po roztiahnutí 160x80 cm 30 EUR -rezervované 4 ks stoličky zn. lízatko 45 EUR -rezervované Gauč červený /možnosť roztiahnutia na spanie cena -rezervované 40 EUR Konferenčný stolík 10 EUR -rezervované 2 ks fotelky 20 EUR/kus -rezervované Perinák 30 EUR -rezervované Obraz 20 EUR Válenda 2 ks rozmer 200x90 cm s úložným priestorom 30 EUR/kus Gramoskrinka 10 EUR -rezervované Kúpa je možná všetko spolu alebo jednotlivo. Len osobný odber. Je nutné si zabezpečiť odvoz a pomôcky na manipuláciu. Je to v byte na 1. poschodí bez výťahu.
Obchodné zariadenie
Predám komplet zariadenie do predajne odevov. Vhodné do dámskej, pánskej alebo detskej predajne. Viac info na tel. Bezpečnostné brány + čipy Stoly, stolíky Variabilný stenový systém, police , háčiky,... Stojany, vešiaky, štendre POS dotykový pokladničný systém Nábytok do predajne, pult, pod, zariadenie predajne, zariadenie obchodu.
Zariadenie predajne
Zariadenie predajne Predám komplet nábytok na zariadenie predajne. Všetko čo je na fotkách: zrkadla, lampy, pulty, kreslo, vitríny. Na pultoch sú kalené sklá. Cena komplet 4990 Zariadenie je nutne vyzdvihnúť vo Zvolene.
Predajné pulty, regále do predajne
Mám na predaj komplet zariadenie do obchodu / predajne. Policové regále Predajné, obslužné pulty Dekor- BIELA, DUB SONOMA, SLIVKA, BUK, DUB VOTAN. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 90cm, hlbka- 30cm Cena za ks - iba 79 € ( zadný chrbat - sololit + 14 € ) Výška-200cm, širka- 90cm, hlbka- 40cm Cena za ks- 89 € ( zadný chrbat - sololit + 14 € ) Predajný pult výška- 90cm, širka- 100cm ,hlbka- 60cm - vrch plný - 125 € / ks so šuplíkom 165€ / ks Predajný pult výška- 90cm, širka- 100cm, hlbka- 60cm - vrch sklo - 185 €/ks V prípade záujmu viem aj priviesť, volajte na 0911 61 81 61
Predám zariadenie predajne (aj jednotlivé kusy).
Predám zariadenie predajne (aj jednotlivé kusy). Samostojací stojan antikor+dražkovaný panel šedý – obojstranný š150cm x v115cm, hliníkovú uzamykaciu roletu, väčší počet 10cm háčiky pre drážkované panely atď. Variabilné zariadenie predajne vhodné pre rozličný sortiment. Používané cca 2 roky. Cena dohodou-lacno podľa konkrétnej požiadavky záujemcu.
Predám moderné interiérové regály a nábytok do predajne.
Predám moderné interiérové regály a nábytok do predajne. Rozpredávame moderné interiérové regály a nábytok do predajne, ktorý bol použitý pre potreby predajne záhradkárskych a chovateľských potrieb AGROcentrum v Prievidzi Nábytok si môžete pozrieť na vizualizácií google maps v nižšie uvedenom linku: prípadne na web stránke a fotogalérií zhotoviteľa interiérového nábytku uvedenej na nižšie uvedených linkoch: Daný nábytok je majetkom spol. s r. o. a v prípade vášho záujmu Vám ho viem predať na faktúru s platbou v hotovosti (s priloženým VPD) a následne si daný nábytok môžete dať do nákladov vašej spoločnosti a prípadne uplatniť odpočet 20 %-nej DPH. V prípade záujmu, prosím Vás kontaktujte, dole uvedené kontaktné údaje. Ing. Martin Šipek martinsipek11@