inzercia, predaj, predám, bazár

Zariadený a zrekonštruovaný 3-izbový byt na Hroncovej ul.

Kategória: Byty

Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real a ponúkam Vám možnosť kúpiť si tento zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt s balkónom a lodžiou na ul. Hroncova (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. Táto skvelá lokalita v kombinácii s praktickou dispozíciou a kompletným zariadením robí tento byt ideálnym miestom, kde si môžete vytvoriť nový domov pre Vašu rodinu.

Byt má podlahovú plochu 67 m2 a prislúchajú k nemu balkón (1,7 m2), lodžia (3 m2) a pivnica (1,2 m2) na prízemí. Nachádza sa na 6. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Orientovaný je na severovýchod (spálňa s lodžiou), juhozápad (obývacia izba, kuchyňa a druhá spálňa), vďaka čomu je byt presvetlený a ponúka aj príjemné výhľady na okolie.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA:
Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke:
A DISPOZÍCIA BYTU:
Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne:
- vstupnú chodbu
- priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl,
- 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou,
- šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí,
- kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom,
- kúpeľňu s vaňou a práčkou či
- samostatnú toaletu.
V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere.
Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte .

LOKALITA:
Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD (z ktorých sa pohodlne dopravíte do celého mesta aj bez auta), či školy pre všetky vekové kategórie. (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia a Technická univerzita).

CENA: 208.000,- €
Zariadený a zrekonštruovaný 3-izbový byt na Hroncovej ul.
Podobné inzeráty
Zrekonštruovaný 3-izbový byt v širšom centre / blízko TUKE /
"Hľadáte pre seba či svoju rodinu 3-izbový byt s praktickou dispozíciou, situovaný vo vyhľadávanej časti širšieho centra, ktorý je už navyše zrekonštruovaný a kompletne zariadený?“ Volám sa Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real a ponúkam Vám možnosť kúpiť si tento zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. Táto skvelá lokalita v kombinácii s praktickou dispozíciou robí tento byt ideálnym miestom, kde si môžete vytvoriť nový domov pre Vašu rodinu. Byt má podlahovú plochu 67 m2 a prislúchajú k nemu balkón (1,7 m2), lodžia (3 m2) a pivnica (1,2 m2) na prízemí. Nachádza sa na 6. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Orientovaný je na severovýchod (spálňa s lodžiou), juhozápad (obývacia izba, kuchyňa a druhá spálňa), vďaka čomu je byt presvetlený a ponúka aj príjemné výhľady na okolie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD (z ktorých sa pohodlne dopravíte do celého mesta aj bez auta), či školy pre všetky vekové kategórie. (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia a Technická univerzita). CENA: 225.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHOD
3-izb. byt, Hroncova ul., 67 m2, zariadený a zrekonštruovaný
Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real Vám ponúka NA PREDAJ zrekonštruovaný a kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. BYT JE IDEÁLNY PRE KLIENTOV, KTORÍ : - hľadajú 3-izbový byt s praktickou dispozíciou a 2 samostatnými spálňami, - preferujú komplexné riešenie zrekonštruovaného bytu spolu so zariadením, - chcú mať kompletnú občiansku vybavenosť na skok od domu, - majú záujem o stabilnú investíciu s možnosťou následného prenájmu, alebo - proste majú radi túto mestskú časť :) Podlahová plocha: 67 m2 Lodžia: Áno Balkón: Áno Pivnica: Áno Zariadenie bytu: Áno Poschodie: 6. z 12 Výťah: Áno (nový) Orientácia: Juhozápad a Severovýchod Stav bytu: Po rekonštrukcii Stav domu: Zateplený VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD, či školy pre všetky vekové kategórie (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia - Watsonova a Technická univerzita - Letná). CENA: 195.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU. Meno: Štefan Gregor Telefón: E-mail: gregor@
3-izb. byt, Hroncova ul., 67 m2, zariadený a zrekonštruovaný
Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real Vám ponúka možnosť kúpiť si tento zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. BYT JE IDEÁLNY PRE KLIENTOV, KTORÍ : - hľadajú 3-izbový byt s praktickou dispozíciou a 2 samostatnými spálňami, - preferujú komplexné riešenie zrekonštruovaného bytu spolu so zariadením, - chcú mať kompletnú občiansku vybavenosť na skok od domu, - majú záujem o stabilnú investíciu s možnosťou následného prenájmu, alebo - proste majú radi túto mestskú časť :) Podlahová plocha: 67 m2 Lodžia: Áno Balkón: Áno Pivnica: Áno Zariadenie bytu: Áno Poschodie: 6. z 12 Výťah: Áno (nový) Orientácia: Juhozápad a Severovýchod Stav bytu: Po rekonštrukcii Stav domu: Zateplený VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD, či školy pre všetky vekové kategórie (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia - Watsonova a Technická univerzita - Letná). CENA: 199.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU.
3-izb. byt, Hroncova ul., 67 m2, zariadený a zrekonštruovaný
Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real Vám ponúka možnosť kúpiť si tento zrekonštruovaný a zariadený 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. BYT JE IDEÁLNY PRE KLIENTOV, KTORÍ : - hľadajú 3-izbový byt s praktickou dispozíciou a 2 samostatnými spálňami, - preferujú komplexné riešenie zrekonštruovaného bytu spolu so zariadením, - chcú mať kompletnú občiansku vybavenosť na skok od domu, - majú záujem o stabilnú investíciu s možnosťou následného prenájmu, alebo - proste majú radi túto mestskú časť :) Podlahová plocha: 67 m2 Lodžia: Áno Balkón: Áno Pivnica: Áno Zariadenie bytu: Áno Poschodie: 6. z 12 Výťah: Áno (nový) Orientácia: Juhozápad a Severovýchod Stav bytu: Po rekonštrukcii Stav domu: Zateplený VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD, či školy pre všetky vekové kategórie (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia - Watsonova a Technická univerzita - Letná). CENA: 199.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU. Meno: Štefan Gregor Telefon: E-mail: gregor@
Zariadený a zrekonštruovaný 3-izb. byt pri TU – Hroncová ul.
Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real Vám ponúka možnosť kúpiť si tento kompletne zariadený a zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou a balkónom na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. Táto skvelá lokalita v kombinácii s praktickou dispozíciou a kompletným zariadením robí tento byt ideálnym miestom, kde si môžete vytvoriť nový domov pre Vašu rodinu. Byt má podlahovú plochu 67 m2 a prislúchajú k nemu balkón (1,7 m2), lodžia (3 m2) a pivnica (1,2 m2) na prízemí. Nachádza sa na 6. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Orientovaný je na severovýchod (spálňa s lodžiou), juhozápad (obývacia izba, kuchyňa a druhá spálňa), vďaka čomu je byt presvetlený a ponúka aj príjemné výhľady na okolie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. ZARIADENIE AKO BONUS: Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD (z ktorých sa pohodlne dopravíte do celého mesta aj bez auta), či školy pre všetky vekové kategórie. (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia a Technická univerzita). CENA: 195.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU. Informácie o nehnuteľnosti Vám poskytne Licencovaný realitný maklér NARKS: Ing. Štefan Gregor
Rekonštruovaný 3-izb. byt so zariadením na Severe (pri TUKE)
"Hľadáte 3-izbový byt s praktickou dispozíciou, situovaný vo vyhľadávanej časti širšieho centra, ktorý je už navyše zrekonštruovaný a kompletne zariadený?“ Volám sa Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real a ponúkam Vám možnosť kúpiť si tento zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom a lodžiou na Hroncovej ul. (Košice I – MČ Sever), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim skvelým prostredím s množstvom zelene, blízkosťou centra mesta či výbornou občiankou vybavenosťou. Byt má podlahovú plochu 67 m2 a prislúchajú k nemu balkón (1,7 m2), lodžia (3 m2) a pivnica (1,2 m2) na prízemí. Nachádza sa na 6. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Orientovaný je na severovýchod (spálňa s lodžiou), juhozápad (obývacia izba, kuchyňa a druhá spálňa), vďaka čomu je byt presvetlený a ponúka aj príjemné výhľady na okolie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: Byt je po rekonštrukcii, ktorá bola postupne realizovaná v posledných 7 rokov a zavŕšená minulý rok rekonštrukciou kúpeľne. Dispozične Vám byt ponúkne: - vstupnú chodbu - priestrannú obývaciu izbu s dostatkom priestoru pre veľký gauč aj jedálenský stôl, - 2 nepriechodné spálne, z ktorých má jedna aj vstup na lodžiou, - šatník (medzi spálňami), kde pohodne uložíte väčšinu svojich osobných vecí, - kuchyňu s rohovou kuchynskou linkou a balkónom, - kúpeľňu s vaňou a práčkou či - samostatnú toaletu. V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, nová elektroinštalácia, stierky a znížené stropy s bodovými svetlami, ale aj nové interiérové dvere (v železných zárubniach) a protipožiarne vstupné dvere. Byt sa navyše predáva kompletne zariadený vrátane nábytku, americkej chladničky, 3 smart televízorov značky Samsung a kompletnej elektroniky v byte . LOKALITA: Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene, detským ihriskom či vonkajším cvičiskom pre obyvateľov, ale aj ich štvornohých miláčikov. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť či pešia dostupnosť (15 min.) do centra mesta. V blízkosti sa nachádza OC Merkur (v ktorom okrem potravín FRESH PLUS, lekárne, drogérie, šikovnej pekárničky, pošty či fitka NEONKA, nájdete aj kaderníctvo, reštauráciu a pobočku SLSP), zastávky MHD (z ktorých sa pohodlne dopravíte do celého mesta aj bez auta), či školy pre všetky vekové kategórie. (Materská škôlka – B. Nemcovej 4, Základná škola – Hroncova 23, Obchodná akadémia a Technická univerzita). CENA: 199.000,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU.