inzercia, predaj, predám, bazár

Zastava M70, kal. 7,62x39

Kategória: Všetko ostatné

Predám Zastavu M70 (AK47), kal. 7,62x39mm vo veľmi dobrom stave.
Na zbraň je potrebný zbrojný preukaz, nákupné povolenie.
Zastava M70, kal. 7,62x39
Podobné inzeráty
AK 47 , kal. 7,62x39
Predám AK 47 , kal. 7,62x39 Rumúnskej výroby. Zbraň je vo veľmi dobrom stave. Potrebný je zbrojný preukaz a nákupné povolenie.
Predam predpazbie AK 47 a jeho klony
Predam predpazbie pre AK 47 s jeho klony (Zastava M70....)
Predam VZ 58 7.62x39
Predam VZ58 vojenska ulozenka, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Moznost predaja iba v drevotrieske - cena 600e. Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Moznost predaja aj bez prislusenstva iba v povodnom stave(drevotrieska + sumka + 4 zasobniky) - cena 600e + dohoda. Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.