inzercia, predaj, predám, bazár

Zásuvkový kontajner na kolieskach

Kategória: Ostatný nábytok

Mobilný ukladací box s čalúnením na sedenie.

- kolieska s brzdou

- čalúnená horná časť určená na sedenie

- nosnosť: 100 kg

- rozmery: 39 š x 51 h x 51 v (cm)
Zásuvkový kontajner na kolieskach
Podobné inzeráty
Bankový zásuvkový kontajner oceľový uzamykateľný
Predám veľmi kvalitný zásuvkový box - kontajner na kolieskach. Jedná sa veľmi kvalitný zásuvkový kontajner z oceľového plechu používaný v bankách. Obsahuje 3 zásuvky - šuplíky. Celokovové zásuvky s plným dnom a bočnými stenami, 100% výsuv zásuvky na guličkových ložiskách, robustné montované vyhotovenie z plechu hr. 0,8 mm Cena nového cca 400 €. Teraz 150 €. Vhodné napr. do dielne, garáže a podobne. Po výmene zámku uzamikateľný a možné použiť ako trezor. Rozmery: šírka 42 cm, hĺbka 56 cm, výška 56 cm. Možný odber viacerých kusov. V rámci BB po dohode darujem dovoz zdarma.
Zasúvkový kontajner s uzamykaním
Na predaj zásuvkový kancelársky kontajner na kolieskach, 4 zásuvky, spodné 3 sú uzamykateľné zámkom na kód. Je na kolieskach, spodná časť sa doviera automaticky. Šírka 45cm, dĺžka 61cm, výška 63cm.
Ikea GALANT Zásuvkový diel na kolieskach
Ikea GALANT Zásuvkový diel na kolieskach 1ks 90€ pôvodná cena 199€ osobný odber BA DNV k dispozícii 2ks kontakt prosím najskôr mailom, telefonicky kontakt nie je platný
Zásuvkový diel na kolieskach - sivý
Predám zásuvkový diel na kolieskach IDÅSEN - bledosivý, ako nový, skoro nepoužívaný, bez škrabancov alebo vonkajšieho porušenia laku. Cena 95euro. Rozmery Šírka: 42 cm Hĺbka: 47 cm Výška: 61 cm Materiál: oceľ, Prášková farba z polyesterového epoxidu
IKEA  ALEX Zásuvkový diel na kolieskach, biela
Jednoduchý vzhľad, ktorý sa dobre kombinuje s inými štýlmi, či už ako opora k stolu alebo samostatne stojaci. Zadná strana má pekný povrch, takže ho môžete umiestniť do stredu miestnosti. Všetky strany sú rovnako krásne. Jediné poškodenie na vrchu boxu, viď. foto. Osobný odber z BA.
Predám biely plechový kontajner IKEA - do pracovne/det. izby
Predám za 25 EUR plechový kontajner IKEA na kolieskach - rozmer 28cmx69cm. Aktuálna cena v IKEA 36,99 EUR resp. 49,99 EUR.