inzercia, predaj, predám, bazár

Zatepľovanie povál

Kategória: Ostatné

Stavebná firma ponúka kompletné zatepľenie povál. podkroví a striech. Po obhliadke, do troch dni začnú práce. Zatepľovanie prebieha rýchlo, keďže pracujeme v predlžených smenách.
Kontákt:
Zatepľovanie povál
Podobné inzeráty
Vypratavanie pozemkov ,pivnic,garaží,domov,bytov,poval,
Vypratavanie domov pozemkov garazí pivníc dvorov poval a všetkeho mozneho .....
Zateplovanie
Zateplovanie domov obklad dlazbi murovanie fasadi 20 rocni prax ceny velmi prijatelne nas tym sa tesi na vas
Zatepľovanie rodinných domov + chemická injektáž
Špecializujeme sa na: ▶️ Zatepľovanie fasád rodinných domov a objektov ▶️ Striekanie fasád ▶️ Čistenie fasád ▶️ Sieťovanie textíliou Vlhnú Vám steny v pivnici? Máme pre Vás riešenie! Špecializujeme sa taktiež aj na: ▶️ Chemickú injektáž ▶️ Odizolovanie a odvodnenie základov ▶️ Zámkové dlažby Lokalita: Trebišov a okolie, Košice a okolie, Prešov a okolie Kvalitná práca za ľudové ceny! Neváhajte nás kontaktovať a dohodnúť si stretnutie.
Záriečie - komerčný areál  3988m2
RE/MAX ponúka na predaj komerčný areál na pozemku o celkovej rozlohe 3 988 m2. V súčasnosti celý objekt slúži na výrobné a skladové účely a je čiastočne obsadený nájomníkom. Objekt ponúka široké možnosti využitia, zaujímavý je aj vďaka vynikajúcej polohe na hlavnom ťahu ČR-Púchov. Areál pozostáva z nasledovných častí: 1. murovaná 3-podlažná budova. Na prízemí sa nachádzajú výrobné resp. skladové priestory, na 1.NP sú šatne a kancelárie, na 2.NP sa nachádza momentálne nevyužívaný poval. Stavba je prepojená s rodinným domom, ktorý je súčasťou areálu. Každé poschodie má úžitkovú plochu cca 200m2. 2. Menší objekt: Rozmer 5,45 x 15,7 = 85 m2 pristavený k objektu, s ktorým je prepojený, prístupný aj z dvora cez nákladnú rampu, aj z dvora za objektom. Na prízemí sa nachádza kotolňa a sklad na tuhé palivo, na 2.NP skladové priestory. 3. Rodinný dom je osadený v severovýchodnom rohu areálu v súčasnosti slúži 1. NP na skladové účely, 2. NP na administratívne účely-(6 kancelárii, kuchynka, WC, kúpeľňa) 3.NP- samostatná zrekonštruovaná 3-izbová bytová jednotka Všetky 3 vyššie uvedené objekty sú prepojené navzájom. 4. Plechový sklad osadený v juhozápadnom rohu areálu (pri hlavnej ceste). Jedná sa o jednopodlažný dvojloďový oceľový sklad s betónovou podlahou a s miestnosťou pre skladníka Rozmery: 30,32 m x 24,74 = 750,11 m2. -má 3 vchody, aj pre kamión. 5. Sklad – rozmery: 37,60 x 6,40 = 240,64 m2. 6. Sklad - rozm. 37,60 x 7,31 = 274,56 m2. 7. Sklad - dvojpodlažný s povalovým priestorom, steny murované , protipožiarna stena – rozmery 250m2(28,37 x 8,82) +250 m2 + 100,63 m2. Spolu skladovacie priestory 1 865,68 m2. Elektroinštalácia 220 a 380 V. Vonkajšie úpravy: -Mostová váha, -spevnené asfaltové plochy, -chodník, -septik, -výpalková jama, -lapol, -rozvody dažďovej kanalizácie DN 300, rozvody dažďovej kanalizácie DN 150, kanalizačné šachty, -prípojka vody, vodomerná šachta. -rozvody teplej a studenej vody - Pozemok okolo objektu je vybetónovaný. -Nákladný výťah je z 1.P.P.až do 3.N.P. -Jeho rozmery postačujú na 1 europaletu. Výhodou je vynikajúca občianska vybavenosť a dostupnosť: Púchov: 4,9 km Trenčín: 45 km Žilina: 48 km dialničný privádzač D1: 5 km Hraničný prechod ČR (Horní Lídeč/Lysá pod Makytov) V cene je zahrnuté: kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Kosenie Drvenie pílenie PRAX VIAC AKO 14 ROKOV
Pracujeme v Bratislave a okolí do 100km. PRACUJEME POČAS CELÉHO ROKA Ponuka našich služieb : - Mulčovanie pozemkov , záhrad , okraje ciest lúk v neobmedzej veľkosti pozemku -Čistenie pozemkov, záhrad -Frezovanie (odstránenie) pňov - kosenie - mulčovanie - strihanie živých plotov a kríkov - výškové orezávanie tuji - spilovanie stromov - spilovanie stromov aj v rizikovom a nedostupnom teréne - orezávanie konárov , vetiev a častí stromov - rizikové pílenie horolezeckou technikou - pílenie kmeňov a hrubých konárov na presnú dľžku - likvidácia konárov - drvenie , štiepkovanie konárov - príprava pozemkov pre Developerov - úprava, čistenie a výsadba zanedbaných hrobov - odvoz polien - kalanie dreva, štiepenie dreva - výsadba rastlín - úprava,čistenie zanedbaných pozemkov ,záhrad - odstránenie a odvoz starých chatiek - realizácia záhrad - vypratávanie bytov, pivníc,povál, garáži - odvoz odpadu Mulčujeme (kosíme ) pozemky,záhrady okraje ciest malých aj veľkých rozmerov.Veľkou výhodou našeho mulčovacieho zariadenia je,že pri práci nie je nutné obmedziť premávku,čím sa samozrejme šetria zbytočne vzniknuté problémy. Kosíme pravidelne aj jednorázovo. V rovine, vo svahu. Poradíme si s vykosou burinou, malinčím, šípkami, agátmi, náletmi a drevinami. Zabezpečujeme spilovanie celých stromov alebo inak znehodnotené konáre , ktoré ohrozujú Vaše bezpečie alebo Vám nejakým iným spôsobom prekážaju. Veľkou výhodou drvenia, štiepkovania konárov je, že takto zmenšíme kopu na cca 7% pôvodnej veľkosti, čo v konečnom dôsledku šetrí peniaze za odvoz ( kontajner, veľké auto ). S prácami, ktoré poskytujeme , máme 14 ročné skúsenosti, a práve preto Vám vieme zabezpečiť rýchlo a kvalitne odvedenú prácu. Cenovú ponuku Vám vieme vypracovať za pár hodín. online objednávky NON STOP na najkosenie@ Viac o našich prác a aj recenziu nájdete na : Kosenie trávy štiepkovanie drvenie pílenie rizikové pílenie výškové pílenie čistenie pozemkov Kalanie, štiepenie dreva krovinorez
preprava kosenie pilenie vypratavanie
preprava,kosenie,pilenie,vypratavanie priestorov - 2.2. - 10:55 ponukam prepravu po celej SK-0,30-0,40za km,v ramci BA 35eur,vypratavanie bytov,pivnic,poval a inych priestorov,cistenie a udrzba odkvapov,pilenie stromov a drevin,kosenie travnikov a zaburinenych porastov,stavebnych pozemkov,odvoz listia,konarov, .postrekovanie domov proti komarom a lezucemu hmyzu,postreky proti burine,buracie prace,upratovanie.pracujem aj cez vikendy.