inzercia, predaj, predám, bazár

Zavinovačka a spacie vaky pre bábätká

Kategória: Kojenecké potreby

Predám:

- svetlošedú bavlnenú zavinovačku „Small“ značky Bo Jungle B-Wrap S so sloníkom. Small – určené pre detičky od 3,2 do 6,4 kg. Praktická zavinovačka pre ľahké zavinutie dieťaťa pomocou 3 jednoduchých a rýchlych krokov. U bábätka navodzuje pocit bezpečia a pohodlia, ako v brušku. Zabraňuje poraneniu pri náhlom prebudení (Moro reflex: objímací reflex u novorodencov). Zaručuje zdravý spánok, upokojuje novorodenca vďaka miernemu tlaku na bruško. Možno prať v práčke na 30 °C.
Materiál: 100% bavlna. ... Kupovaná nová, bola nepoužitá, raz opratá.
Vhodné pre deti od narodenia do 4 mesiacov (3,2 – 6,4 kg). Bola kupovaná nová, je len
opratá. Celková dĺžka 50 cm. Cena 8 euro,

- prekrásny vak na spanie s tigrom stredne hrubý značky Disney kupovaný v tescu. Je určený pre deti od 0-6 m. Použitý bol len pár krát, je v krásnom používanom stave. Nemá žiadne fľaky, žmolky, či iné poškodenia. Určite odporúčam. Dá sa na plieckach pukačkami rozopnúť a zipsom sa krásne odzipsuje až dookola, čím umožní s bábätkom výbornú manipuláciu. Zips je plne funkčný. Celková dĺžka je 64 cm, šírka 31 cm. Cena 6 eur,

- prekrásny vak na spanie s líškami troška hrubší značky Mosebears veľkosť S s líškami. Použitý bol len pár krát, je v krásnom používanom stave. Nemá žiadne fľaky, žmolky, či iné poškodenia. Určite odporúčam. Dá sa na plieckach pukačkami rozopnúť a zipsom sa krásne odzipsuje až dookola, čím umožní s bábätkom výbornú manipuláciu. Zips je plne funkčný. Celková dĺžka je 60 cm, šírka 37 cm. Je určený pre deti od 0-6 m. Cena 6 eur.



Prosím nevolať, telefón je neplatný.
Zavinovačka a spacie vaky pre bábätká
Podobné inzeráty
Spacie vaky Gro bag - výhodný balík
Predám tento balík spacích vakov GROBAG, 4 ks, rôzne veľkosti a hrúbky (tog). Kto pozná túto značku, vie, aké sú kvalitné. Všetky zipsy a gombíky funkčné, v poriadku. Najmenší je veľ. cca 0-6 m, stredne hrubý Strednej veľkosti cca 6-18 m sú 2 ks, tenký a hrubý Najväčší je veľ. cca 18-36 m, hrubý. Tento jediný má chybičku - je hore pri krku už mierne opotrebovaný a má aj dierku (dá sa zašiť) - viď detailné foto. Ostatné sú všetky v zachovalom stave, niektoré veľmi málo používané. Niektoré majú obojstranné zipsy a vzadu otvor pre použitie v autosedačke. Ja som bola s nimi nadmieru spokojná, iné by som už nechcela. Každý vak stál 30-50 €(najradšej predám naraz všetko spolu). Ako bonus pridám do balíka 2 spacie vaky iných značiek (jeden je veľ. 62/68, druhý 70). # spaci vak, spacie vaky, Gro bag
Spacie vaky 6-12 m
Predám spacie vaky pre dieťatko vo veku od 6 do 12 mesiacov. Vaky sú teplé, ideálne na jeseň a zimu. Pôvodná cena 35€. Predám len SPOLU.
Spacie vaky 6-12 m
Predám spacie vaky pre dieťatko vo veku od 6 do 12 mesiacov. Vaky sú teplé, ideálne na jeseň a zimu. Predám len SPOLU.
Spacie vaky 6-12 m
Predám spacie vaky pre dieťatko vo veku od 6 do 12 mesiacov. Vaky sú teplé, ideálne na jar, jeseň a zimu. Predám len SPOLU.
Zavinovačka Zoe flisová antracit/červená
Predám dvakrát použitú zavinovačku do vajíčka/autosedačky. Popis produktu Teplá flisová zavinovačka vhodná v studenom počasí. Dá sa použiť v autosedačke, kočíku, aj v prenosnej taške pre bábätká. Záruka kvality známeho českého výrobcu EMITEX. Krásna fleecová zavinovačka vhodná na ZIMNÉ POČASIE. Je výborná nielen do autosedačky, ale aj do kočíka či prenosnej tašky pre bábätká. Zavinovačka je veľmi obľúbeným a praktickým výrobkom, ktorý si našiel veľa spokojných zákazníkov. Je vyrobená z kvalitného fleecu s úpravou antipilling. Medzi vrstvami fleecu je thermo výplň pre ešte lepšiu tepelnú ochranu dieťaťa. Univerzálne spôsoby využitia: v autosedačke, v hlbokom kočíku, v športovom kočíku, v prenosnej taške pre dieťa, v postieľke... Praktické detaily pre pohodlie dieťaťa: praktické otvory pre prevlečenie pásu autosedačky a zároveň pre ruky dieťaťa, vhodné hlavne pre tie deti, čo radi pohybujú rúčkami a neznášajú pocit stiahnutia v zavinovačke stiahnutím okolo hlavy dieťaťa sa vytvorí kapucňa, ktorá chráni dieťa pred chladom a vetrom každá farba zavinovačky znázorňuje iné zvieratko, na kapucni sú všitéušká a vyšitá tvár zvieratka, ďalšia výšivka zvieratka je na prednomdiely zavinovačky Rozmer: dĺžka zavinovačky : 90 cm šírka zavinovačky je variabilná - v závislosti od stiahnutia pri zavinutí Zloženie materiálu: Fleece - 100% polyester, atestovaný materiál s úpravou antipilling a optimálnou tepelnou reguláciou Výplň: poylesterové vlákno s kvalitnou tepelnou izoláciou Praktické a jednoduché ošetrovanie: Môže sa prať na 30°C v automatickej práčke, používajte pracie prostriedky šetrné k farbám. Pôvodná cena 28e, predám za 15e.
Zavinovačka
Zavinovačka LITTLE ANGEL šnurovacia pevný chrbát ANGEL - Outlast® 77x77cm strieborná hviezda - ako nová, bez známok použitia, v originál obale, PC 45€ Popis: Zavinovačka s pevnými chrbtom ANGEL - Outlast® sa bude páčiť predovšetkým tým mamičkám, ktoré uprednostňujú klasický štýl zavinovačiek. Vrchná strana zavinovačky je vyrobená z bavlnenej látky s potlačou, je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom a v zadnej časti je spevnená molitanovou vložkou. Vnútornú stranu tvorí hebký bavlnený satén. Zavinovačka sa zaväzuje pomocou stužiek s tunely na prednej strane. Pri výrobe tejto zavinovačky bol tiež použitý termoregulačný materiál Outlast®. Tento materiál dokáže pracovať s telesným teplom a zaistiť tak bábätku v zavinovačke maximálny teplotný komfort. V prípade nadmerného zahriatia odvedie nadbytočné teplo, a v okamihu ochladení teplo uvoľní a použije na zahriatie. Bábätko sa v zavinovačke cítia príjemne a pokojne. Zavinovačka je opatrená skrytým zipsom, ktorý slúži na vybratie rúna a molitanu pred praním. Špecifikácie: - rozmery: rozložená zavinovačka má tvar štvorca s veľkosťou 77 cm x 77 cm - údržba: pranie v práčke na 40 ° C, možnosť prania tepelnej vložky na 30 ° C - odporúčame dodržiavať prác symboly uvedené na etikete - materiálové zloženie: 67% bavlna, 29% CV "Outlast®", 4% elastan