inzercia, predaj, predám, bazár

Zavinovačka SwaddleMe S

Kategória: Body, dupačky a overaly

Ulita s motívom vtáčej ríše.
Veľkosť: S/M (0-3m) do 68cm.

Zavinovačka je vypraná, no nepoužívaná.
Zavinovačka SwaddleMe S
Podobné inzeráty
Zavinovačka Sleepee Royal Baby SwaddleMe Wrap z
Zavinovacka je v TOP stave, po jednom babatku, pouzivana 4tyzdne. Povodna cena: 49€ Kupovane z : See less
2x Zavinovačka Summer Infant SwaddleMe S
Zavinovačky SwaddleMe sú ušité z jemného kvalitného materiálu. Dostalo sa im ocenenie nielen v USA, kde boli doporučovaná pediatrami, ale po celom svete. Zavinovačka je v perfektnom stave,bez poškodení. Vhodné pre deti od narodenia Materiál: 100% bavlna Veľkosť: S (0 - 3 mesiace) V pripade zaujmu prosim kontaktovat formou e-mailu. Možná dohoda pri odbere len 1 zavinovačky za sumu 10€.
SwaddleMe zavinovačky
Nepoužité, iba vypraté, úplne nové zavinovačky značky SwaddleMe. Veľkost 0-3 mesiace. Cena za 1 ks - 10€. Pri kúpe 3 ks - 25€. Osobný odber Bratislava, Nové Zámky. Na telefonáty neodpovedám. Iba sms, email.
Zavinovacka Na spanie
Zavinovacka slovenskej vyroby MIMI original, na spanie, pre babatka 3-6 m, ktora pomaha babatkam pritulit rucicky k sebe aby lepsie spali. Je uplne nova, bola len vyprana a tym padom som ju uz nemohla vratit. Ked som ju objednala a nasledne oprala, synovi sa prestalo pacit spavat zavinuty, a preto som ju uz vobec nepouzila. Zavinovacka je velmi kvalitna, s obojstrannym zipsom. Povodna cena je 54€.
Zimný overal - zavinovačka pre bábätko 0 - 3 mesiace
Krásny teplý zimný overal - zavinovačka pre bábätko (na cca prvé tri mesiace života). Použitý asi 3x, kupovaný nový. Top stav.
Zavinovačka, sveter, overal
Zavinovačka -2 eur, Sveter - 1,5 eur, Dupačky medvedík veľkosť 54 - 2 eur