inzercia, predaj, predám, bazár

Zavinovačka/ulitka Ergobaby Swaddler

Kategória: Ostatné

Predám ulitky používané spolu za 6€ alebo po jednom 3,50€
Sú používané ale v dobrom stave bez poškodení , na jednej sú trošku žmolky (ježko- tá je aj trochu hrubšia )
Zavinovačka/ulitka Ergobaby Swaddler
Podobné inzeráty
Predam ERGOBABY zázračnu zavinovačku pre bábätko SWADDLER
Predam novú (iba vyskúšana) ERGOBABY zázračnu zavinovačku pre bábätko SWADDLER. Pri rychlom jednani dohoda mozna.
Zavinovačka/ulitka Ergobaby Swaddler Elephants
Predám krásnu zavinovačku s motívom sloníkov vhodnú pre chlapcov aj dievčatá. Má drobnú dierku (veľkosť asi 2mm) vzadu, skoro som si ju ani nevšimla... PC: 25EUR.
ErgoBaby Zavinovačka Swaddler
Predám ergobaby zavinovačku 0-3m.
Zavinovačka SWADDLER
Predám zavinovačku SWADDLER 0-3mesiace, TOG 0.5, novú, nepoužitú, len bola vypratá v práčke. Preferujem osobný odber, pošlem aj poštou.
Ergobaby Zavinovačka
Úplne nová, nepoužitá zavinovačka, iba vypraná v Sonnet Sensitive. Možné prevziať aj osobne v rámci Bratislavy, alebo Malaciek. Má inovatívny ergonomický dizajn, ktorý v sebe kombinuje niekoľko jedinečných vlastností a zaisťuje tak dlhý, bezpečný a pohodlný spánok vášho bábätka. Naše zavinovačka je dokonale jednoduchá a dieťatko dokážete perfektne zavinúť. Je vyrobená z mäkkej priedušnej 100% froté poly-bavlny (zmes polyesteru a bavlny). Prostredie zavinovačky poskytuje deťom tu správnu klímu, aby im nebolo chladno ani príliš horúco. Bábätká v zavinovačke môžu nosiť dupačky alebo len plienku. Zavinovanie pomáha Vášmu dieťaťu dlhšie a mierumilovne spať. Nové pridané vrecká na ručičky, zdravotný bedrový pás a tiež vak na nožičky poskytujú prístup na prebaľovanie. Náš inovatívny dizajn uľahčuje zavinovanie vďaka skvelému strihu pomocou 4 jednoduchých krokov. Prečo zavinovanie: Zavinovanie napodobňuje štruktúru maternice a uľahčuje dieťatku prirodzený príchod do sveta. Zavinovanie pomáha deťom tráviť viac času v tzv. REM spánku, čo sa považuje za nevyhnutné pre mimoriadny vývoj mozgu. Vzhľadom k tomu, že REM spánok je ľahší a ľahšie narušiteľná, zavinovačka pomáha zabrániť dieťaťu pred prebúdzaním. Výskum dokazuje, že keď je dieťa správne zavinuté, deti sú vo väčšom bezpečí a je väčšia pravdepodobnosť, že zostáva spať na chrbte a menej pravdepodobné, že sa chytí voľných prikrývok. Zavinovačky deti upokojujú, pomáhajú regulovať telesnú teplotu a zabraňujú poškriabaniu bábätka. - kvalitný suchý zips - najmäkší a najtichší na trhu - možnosť prať v práčke na šetrný cyklus s jemným pracím prostriedkom šetrným k farbám na čo najnižšiu teplotu
Nosič Ergobaby Adapt Cool Air Mesh
Predám málo využívaný nosič Ergobaby Adapt vo farbe Natural Weave. Používaný od februára 2022 do júna v minimálnej miere (väčšinou vo vnútri na utíšenie dieťaťa). Preferujem osobný odber v Slovenskom Grobe/Pezinku. Na cene sa dá dohodnúť. Info z webu: Nosič ERGOBABY ADAPT Cool Air Mesh je ľahký a priedušný - prémiová rada rastúcich nosičov je vyrobená z časti zo sieťoviny. Verzia "COOL AIR MESH" je doplnená o letnú sieťku - poskytuje ventiláciu pre optimálnu priedušnosť v horúcich letných dňoch. Nosič ERGOBABY ADAPT ponúka komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 3-pozičnom nosiči (možnosť nosenia na bruchu, na chrbte a na boku), ktorý sa prispôsobuje vášmu rastúcemu dieťaťu od novorodenca až k batoľaťu (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Opora hlavičky novorodenca je zaistená perfektnou konštrukciou nosiča.