inzercia, predaj, predám, bazár

Zavinovačky

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predam dve zavinovačky s jednou kokosovou výplňou cena je 5€ kus a výplň 3€ + poštovné.
V prípade odberu oboch zavinovačiek a vyplne je cena dokopy 10€ + poštovné
Zavinovačky
Podobné inzeráty
SwaddleMe zavinovačky
Nepoužité, iba vypraté, úplne nové zavinovačky značky SwaddleMe. Veľkost 0-3 mesiace. Cena za 1 ks - 10€. Pri kúpe 3 ks - 25€. Osobný odber Bratislava, Nové Zámky. Na telefonáty neodpovedám. Iba sms, email.
Bunda, zavinovačky, overaly, spacie vaky
Ponúkam bundičku, zavinovačky,spacie vaky a overaly. veľkosť viď obrázok, CENA DOHODOU len osobný odber
Zavinovačky a detské body
Predám 3 zavinovačky pár krát použité, veľmi zachovalé. K tomu pridám aj detské body 5ks rôznych veľkostí. Predám všetko spolu len na osobný odber!Poštou neposielam!
Zavinovačky horčicovú, ružová
Predám zavinovačku do autosedačky alebo do kočiara.Super stav ako nová , pár krát nosena .Dá sa použiť miesto deky pre malé bábätko,stačí zabaliť bábätko s perinku do zavinovačky alebo použiť samostatne zavinovacku pre väčšie dieťa .Zavinovačka je väčšia podľa mňa do 7/8 mesiacov.Pôvodná cena 38 eur za kus predám za 19 eur za kus Mám viac inzeráty , stačí kliknúť na moje meno.
2x Zavinovačka Summer Infant SwaddleMe S
Zavinovačky SwaddleMe sú ušité z jemného kvalitného materiálu. Dostalo sa im ocenenie nielen v USA, kde boli doporučovaná pediatrami, ale po celom svete. Zavinovačka je v perfektnom stave,bez poškodení. Vhodné pre deti od narodenia Materiál: 100% bavlna Veľkosť: S (0 - 3 mesiace) V pripade zaujmu prosim kontaktovat formou e-mailu. Možná dohoda pri odbere len 1 zavinovačky za sumu 10€.
Detské oblečenie do veľkosti 92.
Predám detské oblečenie pre dieťa do veku okolo jedného roka. Oblečenie máme v podstate všetko, čo dieťa do veku jedného roka potrebuje a to body, overaly, zavinovačky, tepláky, mikiny, bundy, ponožky, topánky a kopec iného. Oblečenie je čisté a nezničené. Niektoré kusy oblečenia, ktoré sme dostali, sme nikdy nepoužili a majú na sebe aj vysačky. Predám nie jednotlivo ale ako komplet, tzn. celú tašku s rôznym oblečením. Oblečenia máme samozrejme viac ako je na fotkách, fotky slúžia len na ilustráciu čo všetko máme.