inzercia, predaj, predám, bazár

Zberateľské porcelánové taniere Kytice + 22 karát zlato

Kategória: Starožitnosti

Zberateľské porcelánové taniere s nádhernými kyticami
Ligotavý zlatý okraj pokrytý 22 karátovým zlatom.
Každý tanier má certifikát autenticity + originálny obal
Motív podľa originálnej maľby výtvarníčky Katharine Austen
Značka : Franklin Mint, limitovaná edícia
Priemer taniera 21 cm, bez poškodení.
Cena za 1 tanier je 20 €, pri kúpe viacerých tanierov je cena 19 €. Plus pošta.
Krásne porcelánové taniere potešia zavesené na stene ako obrazy, je možné si ich počas roka meniť podľa sviatkov či ročného obdobia, či len tak pre radosť :)
Zberateľské porcelánové taniere Kytice + 22 karát zlato
Podobné inzeráty
Zberateľské porcelánové taniere - 22 karát zlato
Zberateľské porcelánové taniere s nádhernými kyticami Ligotavý zlatý okraj pokrytý 22 karátovým zlatom. Každý tanier má certifikát autenticity + originálny obal Motív podľa originálnej maľby výtvarníčky Katharine Austen Značka : Franklin Mint, limitovaná edícia Priemer taniera 21 cm, bez poškodení. Cena za 1 tanier je 20 €, pri kúpe viacerých tanierov je cena 19 €. Plus pošta.
STAROZITNE,PORCELANOVE ZBERATELSKE TANIERE
STAROZITNE,PORCELANOVE ZBERATELSKE TANIERE PREDAM ZBERATELSKE TANIERE KS 10€,POZRI AJ DALSIE MOJE INZERATY!!
Porcelánové taniere s jarným motívom - narcisy
Porcelánové taniere s jarným motívom kytice - Narcisy Extra vysoký lesk a sýte farby na kostnom porceláne Ligotavá zlatá linka na zvlnenom okraji Dierka na zavesenie taniera na zadnej strane Značka : Royal Grafton, Made in England, limitovaná séria Grace and Fortitude, Taniere majú vlastné evidenčné číslo. Priemer taniera je 22,5 cm. Bez poškodenia. Cena za 1 kus je 14 €, pri kúpe viacerých 13 €. Plus pošta,
ROYAL ALBERT Zberateľské porcelánové taniere - 4 ročné obdob
ROYAL ALBERT Zberateľské porcelánové taniere - 4 ročné obdobia Na každom tanieri je iné ročné obdobie - jar, leto, jeseň a zima a kvietky typické pre dané obdobie !!! - zimný motív BEZ SNEHU Množstvo milých detailov, vysoký lesk kostného porcelánu a svieže farby Jemne zvlnený ligotavý zlatý okraj tanierov Každý tanier má vlastné evidenčné číslo. Značka : ROYAL ALBERT, Made in England, séria As the Seasons Unfold Priemer taniera je 21 cm. Bez akýchkoľvek poškodení, žiadne oťuky ani krakelovanie. Cena je 77 € + pošta.
Paríž - LIMOGES - zberateľské porcelánové taniere
LIMOGES, France - zberateľské porcelánové taniere - historické scenérie Paríža V originálnom balení + certifikát, limitovaná séria, každý tanier má vlastné evidenčné číslo Autorom maľby je Louis Dali. Priemer taniera je 21 cm, bez poškodenia. Cena za 1 kus je 15 €, pri kúpe viacerých 14 € kus. Plus pošta.
predané Thomas Kinkade - 12 ks porcelánové taniere na polici
predané 12 ks zberateľské porcelánové taniere na drevenej polici Motívy na tanieroch sú podľa maľby uznávaného maliara Thomasa Kinkade. Poetický motív útulných chalúpok počas celého roka - od jari do zimy. Ligotavý zlatý okraj. Každý tanier má vlastné evidenčné číslo. Značka je Bradford, séria Enchanted Seasons, rok 1996 Rozmery police: 61x35x5 cm Priemer taniera: 9 cm Skrinku je možné aj zavesiť na stenu, na zadnej strane má otvory na zavesenie. Jednotlivé poličky majú na prednej strane drážku, do ktorej sa oprú tanieriky, aby sa nezošmykli. V hornej časti police je farebný obrázok a v dolnej časti je kovový štítok ešte obalený pôvodnou ochrannou fóliou. Garantujem veľmi bezpečné zabalenie, alebo aj osobne v Malinove kúsok od Ba. Cena je 124 € + pošta.