inzercia, predaj, predám, bazár

Zberateľský smaltový odz. ZSSR

Kategória: Starožitnosti

Predám odznak absolventa vyššej školy z obdobia ZSSR.Pekný zberateľský stav. Poztrite i ďaľšie moje inzeráty.
Zberateľský smaltový odz. ZSSR
Podobné inzeráty
Smaltový retro hrnček
Smaltový hrnček - dekorácia starožitný smaltový hrnček. Vhodný ako dekorácia či kvetináč. Osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty. 7 €
Smaltový odznak zo ZSSR
Predám odznak "pripravený k obrane a budovaniu vlasti" udelovaný v bývalom ZSSR. Je to sovietská alternatíva "odznaku vzatnosti" udelovaný v ČSSR.
Starý smaltový riad
Predám starý smaltový riad misky,hrnce,taniere,pohare,prikryvky,hlinikový pískací hrniec,pohárik...atd...vhodne aj na dekoraciu na chalupu a podobne...ceny dohodou...pri odbere vsetkych vecí spolu výrazná zlava-dohoda
Smaltovy hrncek
Smaltovy hrncek objem cca 2l zdobeny
Plechové nákladné autá na kľúčik. Made in USSR.
Ponúkam na predaj dve staré mechanické plechové hračky - nákladné auto Ural. Vyrobené v ZSSR. V originálnom balení, s originálnym kľúčom.(jeden kľúč chýba). Mechanika funkčná. Veľmi pekný zberateľský stav. Stav ako na fotkách. Kupujete presne to, čo vidíte. Produkt predávam ako zberateľský kúsok, vzhľadom na vek neposkytujem žiadne záruky. Cena 99 EUR za oba autíčka.
Retro lyže TYSA,  made in ZSSR.
Ponúkam na predaj pre zberatela retro lyže TYSA, made in ZSSR, spolu s viazaním a lyžiarkami BOTAS, vhodné ako dekorácia. Osobný odber v Prešove. Cenu ponúknite.