inzercia, predaj, predám, bazár

Zbierka románov

Kategória: Romány pre ženy

Predám zbierku románov. Knihy sú zachovalé.

Cena za jednu knihu je 3,--€ bez poštovného.

Možný osobný odber v Banskej Bystrici.

Zoznam kníh:
Arthur Hailey – Letisko
Arthur Hailey – Liek
Colleen McCulloughová – Vtáky v tŕní
David Herbert Lawrence – Pozemský nepokoj
PREDANÉ - David Weiss – Nahý som prišiel na svet
PREDANÉ - Dick Francis – 3x v sedle
Francesco Domenico Guerrazzi – Obliehanie Florencie
PREDANÉ - George Eliotová – Middlemarch
PREDANÉ - Gustave Flaubert – Pani Bovaryová
Hailey – Kolesá
Zbierka románov
Podobné inzeráty
Balik románov pre ženy 14 ks
Balik románov pre ženy, Evitovky, knižky 1x citané,v top stave, na niektorých čítanie ani nevidno, jeden paperback má opotrebovanejší prebal. Cena za všetko na foto symbolická: 8€. + knižka básní o láske ;) Dôvod predaja: potrebujem uvoľniť poličky. V prípade záujmu poprosím mail alebo SMS.
Balik románov pre ženy 14 ks
Balik románov pre ženy, Evitovky, knižky 1x citané,v top stave, na niektorých čítanie ani nevidno, jeden paperback má opotrebovanejší prebal. Cena za všetko na foto symbolická: 10€. + knižka básní o láske ;) Dôvod predaja: potrebujem uvoľniť poličky. V prípade záujmu poprosím mail alebo SMS.
Séria biblických románov Matia, Šira, Alana
Predám sériu troch biblických románov s názvom Matia, Šira a Alana. Knihy sú v top stave, ako nové. Vhodné aj ako darček.
Knižky do kabelky 1
6 kusov ženských románov za 2,00 + pošta. Pošlem po prevode platby na účet.
Kabelkové knižky 2.
6 kusov ženských románov za 2,00 + pošta. Pošlem po prevode platby na účet.
Sandra Brownová: Búrka v raji, Raňajky v posteli     8 eur
obe knihy: slovenský jazyk. knihy majú trosku zozltnute stranky, inak super stav na 20 rocne knihy :) pri odbere oboch kníh cena 8eur spolu platím obyčajné poštovné ja. burka v raji: Fotomodelku Shay Morrisonovú poteší správa, že jej matka si našla životnú lásku a znova sa vydala. Na chate u matky a nového otca sa zoznámi s príťažlivým mužom, z ktorého sa vykľuje jej nevlastný brat. Už od prvej chvíle medzi nimi lietajú iskry a rozvážny Ian prejavuje svoj nesúhlas so všetkým, čo temperamentná Shay robí a ako sa správa. Je jediným mužom, ktorý odoláva Shayinmu pôvabu, a urazená dievčina sa rozhodne zvieť ho za každú cenu. Namiesto toho sa však chytí do pasce vlastnej slabosti a musí sa vyrovnať s nečakanými pocitmi, ktoré v nej tento nevšedný mladík vyvoláva. 198 strán, rok 2002, tvrda vazba. ranajky v posteli: Sloan Fairchildová, majiteľka elegantného penziónu v San Franciscu, prežila sklamanie v láske, a preto si myslí, že sa už nikdy v živote nezaľúbi. Jej život sa však zmení, keď na požiadanie svojej najlepšej priateľky prenajme izbu jej snúbencovi Carterovi, autorovi úspešných románov. Sloan sa usiluje nevšímať si city, ktoré v nej prebúdza pekný, vnímavý muž. Keď jej však Carter dá najavo, že aj on po nej túži, Sloan sa zmieta medzi láskou a snahou nezradiť svoju priateľku. Stojí pred ťažkou voľbou: buď si vyberie lásku na krátku chvíľu a potom sa jej navždy vzdá, alebo bude o ňu bojovať a získa všetko. rok 2001, ikar, tvrda vazba, 166 stran.