inzercia, predaj, predám, bazár

Zbierka servitiek

Kategória: Zberateľstvo

Predám 20 rokov starú zbierku servitiek. Z každého motívu je len 1 ks. Vyše 130 ks.
Zbierka servitiek
Podobné inzeráty
Predám zbierku servítiek rôznych námetov
Predám zbierku servítiek rôznych námetov. Servítky sú zozbierané z viacerých rokov postupom času. V zbierke je 4718 ks servítiek (4117 veľkých a 601 malých). Predám iba celú zbierku, cena dohodou.
Servitky do zbierky, na výmenu alebo tvorenie
Ponúkam na predaj 100 ks servitiek - každý druh je v počte 5 ks (t.j. 20 vzorov servitiek) - vhodné na tvorenie, doplnenie zbierky či výmenu. Cena za všetky je 8 € plus poštovné.
Zbierka rôznych servítiek
Predám ako komplet, 72 ks,za 9 EUR. V prípade záujmu o konkrétnu servítku, cena 0,20 EUR/ks. Osobný odber Poprade alebo poštou pri platbe vopred.
Servitky pre zberateľov
Ponúkam na predaj 70 ks servitiek za cenu 5,50 € plus poštovné. Každá je po 1 ks.
Servitky na servitkovú metodu alebo do zbierky
Predam vacsie mnozstvo servítiek,rozne motívy,niektore su po viac ks,ine zase len po 2ks, servitky su vhodne na servitkovu metodu,alebo do zbierky.cena 0.10centov/ks + postovne komplet moju ponuku najdete na
Filatelia - Album Slovenských známok na predaj
Ponúkam na predaj album so Slovenskými známkami. Zbierka je od roku 1993 do 2003. Celá zbierka je nová nepoužitá v stave MNH** Zbierka je takmer kompletná. Album A4 má 12 čiernych listov a je v perfektnom stave. Všetky fotky sem nemôžem dať ale viem ich poslať emailom. Cena 80 €. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.