inzercia, predaj, predám, bazár

Zdobene likerovky

Kategória: Sklo, keramika

likerovky
Zdobene likerovky
Podobné inzeráty
vínové pohára zdobené zlatými pásikmi
predám vínové pohára zdobené zlatými pásikmi.okolie LC,PT,BB. na dobierku neposielam. na sms neodpovedám. v sade je 5 ks.sú k nim aj poháre na bowle.zdobené rovnakým vzorom.
Modré zdobené poháre
2 ks modré zdobené vínové poháre, výška 19,0 cm + 4 ks modré zdobené poháre na likér, výška 12,5 cm. Nepoužívané, bez poškodení. Cena 20 € za všetky poháre spolu + poštovné
Šálky z ružového porcelánu zdobené 14K zlatom - 1946
Šálky z ružového porcelánu zdobené 14K zlatom - 1946. Cena spolu za obe je 25€. Osobný odber v Bratislave.
Stará secesná priateľska sada -staré sklo
Krásne zachované secesné sklo z obdobia okolo roku 1900, Džbán a poháre výroba Rakúsko Uhorsko. Ručné fúkané sklo. Ľadová úprava / Zaujímavé tieňovanie po celom obvode smerom od spodu -nazelenalý odtieň do stratenej ľadovej bezfarebnej, na okraji čírej. Zdobené emailom/ pomerne hrubým -rúčná maľba/ krásne zachované neopadané, nepopraskané. Florálny motív a secesná geometria. Piestiky kvetov zdobené zlatou farbou. Maľba rovnako ako sklo nepoškodené v krásnom stave. Rovnako opakujúci sa motív je na tenkostenných pohároch -rovnako nepoškodených. Výška viac ako storočného džbánu je 30,5 cm. Výška pohárov je 12,7 cm cena za komplet Džbána a 2 ks pohárov je 50€ /Vrátane pošty a balenia/ V prípade záujmu viem poskytnúť viac fotografii a informácii. Zasielam ako krehké bezpečne zabalené. Preferujem / kvôli bezpečnosti/ osobný odber Košice, Prešov, Bardejov.
Poháre zdobené zlatom
Predám dve sady pohárov, zdobené zlatom. Najlepšie osobný odber. Cena spolu za obe sady 39 Eur, alebo dohodou. Na sms neodpisujem.
Fľaše zdobené servítkovou technikou
Ponúkam fľaše zdobené servítkovou technikou. Vhodné na uskladnenie sušených byliniek,sušenych húb resp.čajového pečiva. Cena: 3.-/1 ks