inzercia, predaj, predám, bazár

ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM

Kategória: Starožitnosti

ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM Predám ozdobný nepoúžívaný keramický náboženský set s motívom pápeža. Bez poškodení. Nové. Odber možný v KE.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
Podobné inzeráty
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM Predám ozdobný nepoúžívaný keramický náboženský set s motívom pápeža. Bez poškodení. Nové. Iba vystavené. Odber možný v KE.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM Predám ozdobný nepoúžívaný keramický náboženský set s motívom pápeža. Bez poškodení. Nové. Odber možný v KE.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Postriebrený medailón s pápežom Paulusom Vl.
Predám nádherný veľmi vzácny už starožitný kúsok - postriebrený kresťanský medailón s pápežom Paulusom Vl. Kupovaný v 60. rokoch 20.storočia v Taliansku. Priemer: 2,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
STAROŽITNÝ ZDOBENÝ HRNIEC
STAROŽITNÝ ZDOBENÝ HRNIEC zdobený starožitný hrniec bez poškodení osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Prívesok a obrázok -pápež Leon XIII
Ponúkam na predaj -pápež Leon XIII: 1/Starožitný prívesok-cena 20E 2/1x obrázok farebný,-3E,,1x obojstranný so životopisom,a modlitbou v nemčine.-3E ---- Lev XIII. (lat. Leo Tercius Decimus), vl. menom Vincenzo Gioacchino Raffaele Luigi Pecci, (* 2. august1810, Carpineto Romano – † 20. júl1903, Rím) bol taliansky duchovný a 256. rímsky pápež (v období rokov1878 – 1903). Zhrnutie pontifikátu Leva XIII Lev XIII. bol politickým pápežom. Počas jeho pontifikátu zažil katolicizmus obrovskú expanziu mimo Európy. Založil 248 biskupstiev, 48 vikariátov či prefektúr a dva patriarcháty v severnej Afrike, Indii a Japonsku, ako aj 28 nových diecéz v USA. V roku 1892 vymenoval prvého apoštolského zástupcu v USA. Mal záujem o znovuzjednotenie cirkvi, bol prvý, kto hovoril o „oddelených bratoch“. Preto ho pokladali za pápeža diplomacie, kráľov, cisárov a biskupov. Aj keď Lev XIII. citlivo vnímal súčasné trendy, ostal človekom hlbokej konzervatívnej zbožnosti. Desať encyklík venoval Najsvätejšej Panne Márii a sv. ružencu a dve spasiteľskej činnosti Krista a eucharistii. Roku 1893 zaviedol sviatok Svätej rodiny. Ku koncu vlády sa jeho postoje priostrili, vydal nové normy pre cenzúru a 17. septembra 1900 vydal nový index zakázaných kníh. Po politickej a duchovnej izolácii pápežstva za vlády Pia IX., Lev XIII. transformoval jeho medzinárodnú prestíž a získal mu uznanie, ktoré sa nedostávalo pápežstvu celé stáročia. Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty
Príborník a zrkadlo
Elegantný neobarokový príborník ,bohato zdobený intarziou, orechová dýha vrchná časť presklená ,v spodnej časti 3malé šuplíky Obdobie: 1885-1920 Stav: pekný nálezový, patina Rozmery: 130x56x230cm Cena: 950,00 € -------------------- Klenbová dvojdverová vitrína s bomážovou ohýbanou spodnou časťou osadenou šuplíkmi, prehnuté nôžky . Dýhované orechovou dýhou . super rozmery šírka len 115cm Obdobie: 1920-1940 Rozmery: š×h×v: 115×40×183 cm Stav: krásny originálny pôvodný stav Cena: 740,00 € ----------------------- Veľkoformátové zlátené zrkadlo rokoko 1860 bohato zdobený zlátený polychromovaný rám dobový originál 19 storočie minimálne stopy užívania Rozmery: šírka: 81 cm, výška: 157 cm Stav: patina Cena: 1.200,00 €