inzercia, predaj, predám, bazár

Zdravotné pomôcky

Kategória: Ostatné

Predám zdravotné pomôcky invalidný vozík,trojkolka pre seniora, chodítko,francúzske barle, wc pre imobilného pacienta prenosné,doska do vane pre imobilného pacienta, madlá do steny ceny dohodou . Volať po 16:00 hod.
Zdravotné pomôcky
Podobné inzeráty
Invalidný vozík
Prenájmem Vám zdravotné pomôcky ako sú - Elektricky vozík - Klasicky invalidný vozík - Barle Visc info správa Pre vyhľadavanie : Invalidny vozík, Elektricky vozík, barle, zdravotne pomocky
Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám predpôrodnú pomôcku Aniball, podporné pásy na tehotenské bruško a popôrodné pomôcky: vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám popôrodné pomôcky a podporné pásy na tehotenské bruško. Vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Zdravotnícke pomôcky na predaj
Predám sedak do vaňe,schodiky aj barle.Všetko po 4eur.Vsetky zdravotné pomôcky su nové
POMOCKY PRE DOSPELYCH
Predam pomocky pre dospelych je to nove nikdy nepouzite,zial nabijacka sa stratila .aka tam ide vid foto dva.
Pomôcky na pečenie
Predám nový otočný stojan na zdobenie tort a neotvorené pomôcky na prácu s marcipánom/fondánom. Zdarma pridám nové karty na obtieranie tort, formu na marcipánové guličky a naberačku na med.