inzercia, predaj, predám, bazár

Zdravotnícke pomôcky na predaj

Kategória: Ostatné

Zdravotnícke pomôcky na predaj Schodiky,barle, držiak na vaňu a spínač chrbtice.Vsetko po 4 eur.
Zdravotnícke pomôcky na predaj
Podobné inzeráty
Predám zdravotnícke pomôcky pre dospelého
Dobrý deň, predám zdravotnícke pomôcky pre dospelého. 1. nadstavec na WC misu, výška 5cm 10 eur 2. toaletnú oporu 40 eur, nastaviteľná 3. stolička s opierkami - zadarmo Je to všetko zachovalé na 90%, čisté a funkčné.
Zdravotnícke pomôcky na predaj
Predám sedak do vaňe,schodiky aj barle.Všetko po 4eur.Vsetky zdravotné pomôcky su nové
postel+ zdrav.pomocky
Ponukam na predaj za rozumnu cenu výškovo nadstavitelnu mechanicku polohovateľnú postel. Nadstavit sa da do výsky, do sedu choreho. K tomu je aj hrazdicka. Tiež ponukam aj ine zdravotnícke pomôcky zánovné
Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám predpôrodnú pomôcku Aniball, podporné pásy na tehotenské bruško a popôrodné pomôcky: vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám popôrodné pomôcky a podporné pásy na tehotenské bruško. Vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.
Zdravotnícke priestory v tesnej blízkosti Modrého kostolíka,
V prestížnej Dunajskej štvrti v Starom meste spája komplex Bezručova Residence ideálnu polohu v centre Bratislavy s pozoruhodnými historickými reáliami a zároveň ponúka moderné architektonické prevedenie. Citlivým zohľadnením všetkých stránok súvisiacich s rekonštrukciou sa projektu podarilo naplniť všetky predpoklady na to, aby zaujal náročných klientov, ktorí si vážia tradície a kvalitu. Kvalitné, nové zdravotnícke priestory, lukratívna lokalita v centre mesta, vlastné parkovanie. K dispozícií sú nebytové priestory, skolaudované na zdravotnícke/medicínske využitie s výmerou 427,4m2. Priestory sa nachádzajú na 1. podzemnom podlaží a predávajú sa ako holo-priestor so zázemím. Možnosť rozdelenia na 3 samostatné prevádzky s vlastnými vstupmi.  Cena priestoru je 1 320 225,78 Eur + DPH. Cena je uvedená vrátane provízie pre RK. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.