inzercia, predaj, predám, bazár

zdroj pre LED pásy 12V/20W/1,66A

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám spínaný zdroj 12V/20W/1,66A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, ale má odstrihnutú výstupnú šnúru (z celého zdroja som potreboval len tú šnúru). Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 9,5 x 4,5 x 3 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj určený na nepretržitú prevádzku (skúšobne napájal celý deň 30W LED pásik pri plnom svite a ostal len mierne vlažný). Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 3 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 2,50 €/kus, od 10ks po 1,7€/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 0,90€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
zdroj pre LED pásy 12V/20W/1,66A
Podobné inzeráty
zdroj pre LED pásy 12V/20W/1,66A
Predám spínaný zdroj 12V/20W/1,66A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, ale má odstrihnutú výstupnú šnúru (z celého zdroja som potreboval len tú šnúru). Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 9,5 x 4,5 x 3 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj určený na nepretržitú prevádzku (skúšobne napájal celý deň 30W LED pásik pri plnom svite a ostal len mierne vlažný). Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 3 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 2,50 €/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 1€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
zdroj pre LED pásy 12V/20W/1,66A
Predám spínaný zdroj 12V/20W/1,66A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, ale má odstrihnutú výstupnú šnúru (z celého zdroja som potreboval len tú šnúru). Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 9,5 x 4,5 x 3 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj určený na nepretržitú prevádzku (skúšobne napájal celý deň 30W LED pásik pri plnom svite a ostal len mierne vlažný). Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 3 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 2,50 €/kus, od 10ks po 1,7€/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 0,90€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem. transformátor, trafo, trafák
WS2815 DC 12V  1m 144LED  IP67
Individuálne adresovateľný LED pásik . Každá LED vie svietiť zvlášť . Keď jedna LED odíde nemá to nijako vpliv na pásik a svieti ďalej . Dajú sa tam vytvárať rôzne efekty cez aplikáciu . WS2815 LED pásik: Vstupné napätie:.............DC12V; Výkon: ..144 LED/m----34watt/meter Zdroj LED:........... LED WS2815 (5050 SMD RGB LED so vstavanou vylepšenou verziou ws2811 ic) LED: ............... Každá LED je ovládaná samostatne Typ IC: ...................... Vylepšená verzia WS2815 IC (zabudovaná vo vnútri 5050 smd rgb led) integrovaných obvodov: ...................(1 integrovaný obvod riadi 1 led čip); Pixely: ........144/meter; Rozstup: ........................16,6 mm (1000/64); Stupnica šedej: ...............256; Bity/farba: .................8 bitov/farba; Šírka FPC: .................144 led/m----12 mm FPC farba: .........čierna PCB Krytie ....../IP67 Farby: .......................Plnofarebné RGB, zmena farby snov; Rezateľné:.....................každá LED je strihateľná; Balenie: ...................v antistatickom vrecku,IP30 IP65 s 3M lepiacou páskou na zadnej strane (IP67 bez 3M lepidla) Pracovná teplota....-40 ~ 70 °C Skladovacia teplota....-50 ~ 80 °C Životnosť zdroja ...............50 000 hodín Konektor ............... 4PIN Pár svoriek konektora (Červená: 12V napájanie, Zelená: Dátumová čiara, Modrá: Dátumová čiara v pohotovostnom režime, Čierna: GND)
zdroj pre LED pásy 12V/66W/5,5A
Predám spínaný zdroj 12V/66W/5,5A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, výstupný kábel dlhý 175cm. Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 13 x 7 x 3 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj výrobcu Lite-On určený na nepretržitú prevádzku pri plnom výkone. Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 8 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 7 €/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 1€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
zdroj pre LED pásy 12V/66W/5,5A
Predám spínaný zdroj 12V/66W/5,5A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, výstupný kábel dlhý 140cm. Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 13 x 6 x 3,5 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj výrobcu Delta Electronics určený na nepretržitú prevádzku pri plnom výkone. Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 8 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 7 €/kus, od 10ks po 5€/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 0,90€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
zdroj pre LED pásy 12V/66W/5,5A
Predám spínaný zdroj 12V/66W/5,5A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, výstupný kábel dlhý 140cm. Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Rozmer cca 13 x 6 x 3,5 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odniekiaľ z hypermarketu, toto je poctivý priemyselný zdroj výrobcu Delta Electronics určený na nepretržitú prevádzku pri plnom výkone. Mám viac kusov, pri kúpe dvoch cena 8 €/ks, pri kúpe troch a viac cena 7 €/kus, od 10ks po 5€/kus. V prípade záujmu môžem dodať prívodnú šnúru za 0,90€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem. Transformátor, trafo, trafák