inzercia, predaj, predám, bazár

ZEEN COLLAGEN

Kategória: Zdravie a krása

Predám ZEEN COLLAGEN. Preferujem osobný odber. Dobierka len v prípade, že bude uhradená vopred na účet ako istota, že sa dobierka preberie. Počet 7ks. Osobný odber možný ZM,NR,BA
ZEEN COLLAGEN
Podobné inzeráty
Collagen Zeen (citrónova príchuť)
Dobrý deň Ponúkam na predaj Collageny od výrobcu Zeen, bio-aktívny kolagén bez chemických prísad obsahuje 3 typy hydrolyzovaného kolagénu (I, II, III) obohatený o kyselinu hyalurónovú, vitamín C a zinok denná dávka 7200 mg obsahuje 6000 mg kolagénu 30 denných dávok v prakticky hermeticky uzavretých vrecúškach prospešný pri regenerácii pohybového aparátu, pre pevnosť a elasticitu pleti, vlasov a nechtov Cena za 1 balenie kolagénu je 35€ Možnosť kúpy aj viac ks. Pri posielaní poštou preferujem platbu vopred nakolko aj lacnejšie vyjde poštovné.
Bioderma, Vichy, Avene
Ponúkam na predaj rôzne výrobky z kozmetických značiek Bioderma, Vichy a Avene. Všetky produkty sú nové, neotvorené. 1.Bioderma sensibio micelárna voda 500ml - 13€ 2.Bioderma sensibio micelárna voda 850ml - 17€ 3.Bioderma cicabio krém - 8€ 4.Bioderma atoderm intensive baume 200ml - 13€ 5.Vichy mineral 89 sérum 30ml - 12€ 6.Vichy liftactiv HA epidermic filler sérum 30ml - 30€ 7.Vichy normaderm zmatňujúci sprej 100ml - 12€ 8.Vichy collagen specialist denný krém 15ml - 1ks za 10€ pri odbere 3ks je cena 25€ 9.Vichy collagen specialist nočný krém 15ml - 1ks za 10€ pri odbere 3ks je cena 25€ 10.Vichy collagen specialist maska na tvár 15ml - 10€ 11.Vichy collagen specialist denný krém 50ml - 30€ 12.Vichy neovadiol perimenopause denný krém 15ml - 10€ Bližšie info v správe. Poprosím serióznych záujemcov. LEN OSOBNÝ ODBER V SENCI!!! Poštou pošlem len v prípade keby bol veľký záujem - poštovné 3€ a platba vopred na účet!
Bioderma, Vichy, Avene
Ponúkam na predaj rôzne výrobky z kozmetických značiek Bioderma, Vichy a Avene. Všetky produkty sú nové, neotvorené. 1.Bioderma sensibio micelárna voda 500ml - 13€ 2.Bioderma sensibio micelárna voda 850ml - 17€ 3.Bioderma cicabio krém - 8€ 4.Vichy mineral 89 sérum - 12€ 5.Vichy normaderm zmatňujúci sprej 100ml - 12€ 6.Vichy collagen specialist denný krém 15ml - 1ks za 10€ pri odbere 3ks je cena 25€ 7.Vichy collagen specialist nočný krém 15ml - 1ks za 10€ pri odbere 3ks je cena 25€ 8.Vichy collagen specialist maska na tvár 15ml - 10€ 9.Avene cleanance čistiaci gél - 10€ Bližšie info v správe. Poprosím serióznych záujemcov. LEN OSOBNÝ ODBER V SENCI!!! Poštou pošlem len v prípade keby bol veľký záujem - poštovné 3€ a platba vopred na účet!
TOP Nuskin Collagén- kolagén Beauty Focus -40%
Ihneď k odberu. 4 balenia. Beauty Focus Collagen+ je inovatívny výživový doplnok obsahujúci unikátnu zmes kolagénneho hydrolyzátu, extraktu z pšeničného oleja a luteínu. Je klinicky preukázané, že spoločne poskytujú množstvo anti-agingových benefitov. Je to veda o kráse zjednodušená do výživového doplnku na každý deň, ktorý sa jednoducho užíva! 97 g/škatuľa- 30 vrecúšok Účinky Beauty Focus Collagen+ pri každodennom užívaní: Pomáha udržiavať pružnosť pleti. Má pozitívny vplyv na žiarivosť pleti. Pomáha udržiavať zdravú štruktúru pleti. 17 % redukcia hĺbky vrások okolo očí po 8 týždňoch. Je klinicky preukázané, že prispieva k výhodám systému na starostlivosť o pleť LumiSpa (žiarivosť pleti, textúra a celkový vzhľad).
TOP Nuskin kolagén - Collagen Beauty Focus -45%
Ihneď k odberu. Beauty Focus Collagen+ je inovatívny výživový doplnok obsahujúci unikátnu zmes kolagénneho hydrolyzátu, extraktu z pšeničného oleja a luteínu. Je klinicky preukázané, že spoločne poskytujú množstvo anti-agingových benefitov. Je to veda o kráse zjednodušená do výživového doplnku na každý deň, ktorý sa jednoducho užíva! 97 g/škatuľa- 30 vrecúšok Účinky Beauty Focus Collagen+ pri každodennom užívaní: Pomáha udržiavať pružnosť pleti. Má pozitívny vplyv na žiarivosť pleti. Pomáha udržiavať zdravú štruktúru pleti. 17 % redukcia hĺbky vrások okolo očí po 8 týždňoch. Je klinicky preukázané, že prispieva k výhodám systému na starostlivosť o pleť LumiSpa (žiarivosť pleti, textúra a celkový vzhľad).
Prírodná kozmetika z Egypta
Predám rôznu kozmetiku z Egypta. 100% prírodné produkty. Rybí kolagén Collagen boosting Collagen Opunciový olej Collomak - na bradavice a kurie oká Olejček proti prechladnutiu - zlepšuje priechodnosť dýchacích ciest Ibištekový krém proti poteniu, Majoránkový olej Nizapex šampón proti lupinám Kaktusový olej proti vypadávaniu vlasov Aloe vera olej na vlasy Pantogar - tabletky - vypadávanie vlasov Collagen Oilex Oil ampulky - vyhladenie vrások Krem na bolesti kĺbov Semiačka čiernej rasce Viac info v správe.