inzercia, predaj, predám, bazár

Žehlenie v domácnosti

Kategória: Upratovanie

Hľadáte niekoho, kto Vám pomôže ušetriť čas a udržať Vaše oblečenie v perfektnom stave? Mám dlhoročné skúsenosti v upratovacích prácach so zameraním na žehlenie oblečenia.
Svoju prácu vykonávam s láskou a starostlivosťou, aby Vaše oblečenie vyzeralo skvele a bolo pripravené na akúkoľvek príležitosť. Zároveň Vám ušetrím čas, ktorý môžete tráviť s rodinou a priateľmi namiesto nekonečného žehlenia.
Mám k dispozícii profesionálne vybavenie a využívam len najkvalitnejšie prostriedky, aby Vaše oblečenie zostalo dlhšie v perfektnom stave. Okrem toho, som flexibilná a môžem sa prispôsobiť Vašim potrebám a preferenciám.
Oblečenie mi môžete doniesť do mojich priestorov v Nitre na Chrenovej alebo môžem prísť k Vám do domácnosti.
Ak hľadáte spoľahlivú a kvalitné služby, kontaktujte ma a rada Vám pomôžem.
Žehlenie v domácnosti
Podobné inzeráty
žehlenie v domácnosti
Dobrý deň, ponúkam žehlenie v domàcnosti, veľmi rada žehlím. Pripadne zaujmu rada úmyvam oknà :) V prípadne zaujmu ma kontaktujte emailom a telefonicky :)
Upratovanie domácností
Ponúkam upratovanie/pomoc v domácnosti, umývanie okien, žehlenie, ( pripadne venčenie psíkov ) odmena za prácu po dohode okres NR, SA, GA + okolie uvedených miest ☎️ ——> whats app, Viber, email
Upratovanie domacnosti
Ponúkam služby ako upratovanie a výpomoc do domácnosti, ako je vysávanie, žehlenie, umývanie okien a pod. Bežne domáce prace . Cena podľa dohody a prace.
Upratovanie domácností
Ponúkam upratovanie/pomoc v domácnosti, bežné upratovanie, po maliarskych/ stavebných prácach, umývanie okien, žehlenie, varenie, menší/väčší nákup, starostlivosť o domáce zvieratká.. odmena za prácu po dohode okres NR, SA, GA + okolie uvedených miest ☎️ ——> whats app, Viber, email
UPRATOVANIE domácností
Ponúkam -jednorazové alebo pravidelne upratovanie domácností - bežné upratovanie - generálne upratovanie - žehlenie - umývanie okien Ceny od 25€ Ceny sú posudzované individuálne. Podľa lokality, rozsahu prác,veľkosťou upratovacej plochy,stupňom znečistenia, časovou náročnosťou a predovšetkým vašimi špeciálnymi požiadavkami. Diskrétnosť a serióznosť samozrejmosťou. Teším sa na spoluprácu! :)
UPRATOVANIE domácností...
Ponúkam : -pravidelné upratovanie domácnosti -jednorazové upratovanie bytov, domov, kancelárií, chát, chalúp, apartmánov a pod. - bežné upratovanie alebo generálne upratovanie - žehlenie ( u mňa doma) - umývanie okien Pre výpočet ceny, píšte správu. Ceny sú posudzované individuálne. Podľa veľkosti domu, rozsahu prác, veľkosťou upratovacej plochy, lokality,stupňom znečistenia, časovou náročnosťou a predovšetkým vašimi špeciálnymi požiadavkami. Diskrétnosť a serióznosť samozrejmosťou. Upratovanie ponúkam prevažne v Prešove a v jeho blízkom okolí. Teším sa na spoluprácu! :)